בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דעה: לפרוש בשיא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/7/2022 15:13 לינק ישיר 
דעה: לפרוש בשיא

שלום לכולם! מידי פעם יוצא לי ככה להציץ בפורום הזה שפעם הייתי כל כך פעיל בו, ובפורום הקודם (מאז 2004!) ובאמת מזכיר נשכחות נוגעות ללב.
הרגשתי שאני חייב לכתוב את דעתי לגבי פעילות המקהלה, פרחי מיאמי. שבעצם מלווה אותי מאז שאני ילד, מאז שהאלבום "ירושלים שמעו לקולנו" יצא, ומאז פרחי מיאמי דבקה בנשמתי ונשמתי דבקה בפרחי מיאמי וכולם מסביבי הבינו שזו סוג של הפרעה שלי, השירים שהייתי שר בר' ות' אמריקאים (ואני בכלל תימני) הריקודים שלהם מההופעות מיאמי 25,26 וממיאמי רווח והופעות האקספיריאנס, שהייתי רוקד בלי סוף, ועשרות המיילים - יותר נכון מגילות, שהייתי שולח לירחמיאל ביגון באנגלית עילגת, אז עוד לא היה גוגל טרנסלייט, ופעם אחת הוא ענה לי: well done. באמת תודה.

זו דעתי האישית: אני מרגיש שהמקהלה באמת הגיעה לטופ, הכי טופ שאפשר, מדובר באחת המקהלות הטובות בעולם, ירחמיאל ביגון הוכיח את עצמו כגאון מוזיקלי, הפתיע את כל מפיקי המוזיקה, המלחינים, המעבדים היהודיים האפשריים, אין יהודי בארה"ב שלא מכיר את מקהלת פרחי מיאמי, גם קונסרבטיבים ורפורמים. ואפילו הגיעה עד יפן! המוזיקה של המקהלה נכנסה לכל בית יהודי אפשרי בישראל. "נקדש, מנוחה ושמחה,הנה מה טוב, מהרה" ועוד טובים ואיכותיים.
היכולת לשחק בקולות של המקהלה, לייצר הרמוניה מושלמת, ולהביא את הדיוק הטוב ביותר שאפשר להוציא מהקולות האלו, זו רמה שכבר לא קיימת בכלל במוזיקה החסידית, לפחות לא במוזיקה שאני שומע.

בשניים שלושה אלבומים האחרונים של מיאמי - אפשר להשים לב לירידה משמעותית בעסק, המקהלה היא כבר לא אותה מקהלה, הלחנים משתנים, והיצירה המשמעותית שליוותה את ביגון כל השנים מתחלפת במשהו אחר, אני לא מוצא כרגע את המילים לתאר בדיוק מה השוני. אבל הדבר הכי משמעותי שהכי צורם לי: העיבוד

אני מתגעגע למוזיקה חיה, כלים אמיתיים, כמו ששמענו לאורך השנים, שיתופי פעולה שהוזכרו פה שנים, ישראל לאם, מונה רוזנבלום, משה לאופר. פשוט מוזיקה.
ירחמיאל ביגון כבר כמה שנים, משתמש במוזיקה אלקטרונית, רועשת, לא אמיתית, ששונה מאוד מההשקעה של העיבודים המצוינים שליוו את המקהלה לאורך כל השנים, והוא איפה שהוא צודק, חיסכון של עשרות אלפי שקלים בהפקה מוזיקלית, וגם כי זה הטרנד היום.
והגעגועים למקהלה של פעם מתעצמים עוד ועוד....

כשאני מדבר עם מכרים על פרחי מיאמי, כולם מתגעגעים לטוב ולישן, על בסיעתא דשמיא, על its מן השמיים, one by one , כלל ישראל, רווח. 

ירחמיאל ביגון היקר, אחרי האימפריה האדירה שבנית
הייתי מציע לך לפרוש בשיא, להכין איזה אלבום סיום אדיר, אולי אפילו אלבום סולו שלך שמסכם את הכל, אפילו לפי תקופות בקריירה.
אלבום שמושקע גם מהשירים הטובים ביותר של מיאמי, אלה שליוו אותך שנים.
וחשוב יותר מהכל: במקום לעבוד על אלבומים חדשים, תבוא לישראל תכין הופעות של פעם, ריקודים של פעם, אני מאמין שכולם ישמחו לשמוע שוב את השלאגרים הישנים והטובים.
זה הזמן להפסיק להתחדש, אלא להתרפק על זכרון העבר - כמו ההופעות של כוורת ב2013 (למי שמכיר) מילאו את כל פארק הירקון.
תבוא ביגון, אנחנו מחכים.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2022 02:06 לינק ישיר 

קודי כתב:
תודה רבה.
אישית- מאוד הייתי רוצה לראיין את ירחמיאל עצמו אבל להתמקד בשני נושאים שאני ושב שהוא לא רואיין עליהם עד היום: המבט המקצועי מוסיקלי שלו על העיבוד הקולי, ואת ההיבט החינוכי שלו עצמו. הוא מחנך ענק. אולי יותר ממוסיקאי ענק.

ת׳אמת אתה צודק.....
ירחמיאל הוא דמות שאנחנו מכירים בתור מנצח אבל על ההיבט המוזיקלי והעיבוד הקולי לא דיברו איתו ולא ראיונו אותו על זה (אולי הזכירו במשפט אחת או שניים).
וכנ״ל על המחנך, בעבר ירחמיאל היה מגיד שיעור או משהו כזה בישיבה (בנוסף למנצח של מיאמי). הוא מדבר על זה בראיון עם מנחם טוקר שהוא רצה לסגור את המקהלה בשנת 90 ומשהו אבל בסופו של דבר זה לא קרה (מזל.........)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2022 01:46 לינק ישיר 

תודה רבה.
אישית- מאוד הייתי רוצה לראיין את ירחמיאל עצמו אבל להתמקד בשני נושאים שאני ושב שהוא לא רואיין עליהם עד היום: המבט המקצועי מוסיקלי שלו על העיבוד הקולי, ואת ההיבט החינוכי שלו עצמו. הוא מחנך ענק. אולי יותר ממוסיקאי ענק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2022 01:32 לינק ישיר 

קודי נקודות מאוד יפות ונכונות!!!
נקודה רביעית - הרגת אותי.
ירחמיאל אמר באיזשהו ראיון שאמור לצאת אלבום לקראת סוף השנה (לקראת חנוכה ככל הנראה), אבל עד שזה לא יקרה לא נדע - ירחמיאל יודע להפתיעה

לעניין שאלתך - בראיונות שעשו עם הפרחים וגם בפורום שאלו ודברו על החינוך שירחמיאל מעניק לילדים (הן ברוחניות והן בגשמיות...). כרגע אין לי כוח לחפש את האשכולות המדוברים ואני גם לא כל-כך זוכרת באיזה אשכולות ראיתי את הנ״ל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2022 01:07 לינק ישיר 
קודי

BroMish כתב:
שלום לכולם! מידי פעם יוצא לי ככה להציץ בפורום הזה שפעם הייתי כל כך פעיל בו, ובפורום הקודם (מאז 2004!) ובאמת מזכיר נשכחות נוגעות ללב.
הרגשתי שאני חייב לכתוב את דעתי לגבי פעילות המקהלה, פרחי מיאמי. שבעצם מלווה אותי מאז שאני ילד, מאז שהאלבום "ירושלים שמעו לקולנו" יצא, ומאז פרחי מיאמי דבקה בנשמתי ונשמתי דבקה בפרחי מיאמי וכולם מסביבי הבינו שזו סוג של הפרעה שלי, השירים שהייתי שר בר' ות' אמריקאים (ואני בכלל תימני) הריקודים שלהם מההופעות מיאמי 25,26 וממיאמי רווח והופעות האקספיריאנס, שהייתי רוקד בלי סוף, ועשרות המיילים - יותר נכון מגילות, שהייתי שולח לירחמיאל ביגון באנגלית עילגת, אז עוד לא היה גוגל טרנסלייט, ופעם אחת הוא ענה לי: well done. באמת תודה.

זו דעתי האישית: אני מרגיש שהמקהלה באמת הגיעה לטופ, הכי טופ שאפשר, מדובר באחת המקהלות הטובות בעולם, ירחמיאל ביגון הוכיח את עצמו כגאון מוזיקלי, הפתיע את כל מפיקי המוזיקה, המלחינים, המעבדים היהודיים האפשריים, אין יהודי בארה"ב שלא מכיר את מקהלת פרחי מיאמי, גם קונסרבטיבים ורפורמים. ואפילו הגיעה עד יפן! המוזיקה של המקהלה נכנסה לכל בית יהודי אפשרי בישראל. "נקדש, מנוחה ושמחה,הנה מה טוב, מהרה" ועוד טובים ואיכותיים.
היכולת לשחק בקולות של המקהלה, לייצר הרמוניה מושלמת, ולהביא את הדיוק הטוב ביותר שאפשר להוציא מהקולות האלו, זו רמה שכבר לא קיימת בכלל במוזיקה החסידית, לפחות לא במוזיקה שאני שומע.

בשניים שלושה אלבומים האחרונים של מיאמי - אפשר להשים לב לירידה משמעותית בעסק, המקהלה היא כבר לא אותה מקהלה, הלחנים משתנים, והיצירה המשמעותית שליוותה את ביגון כל השנים מתחלפת במשהו אחר, אני לא מוצא כרגע את המילים לתאר בדיוק מה השוני. אבל הדבר הכי משמעותי שהכי צורם לי: העיבוד

אני מתגעגע למוזיקה חיה, כלים אמיתיים, כמו ששמענו לאורך השנים, שיתופי פעולה שהוזכרו פה שנים, ישראל לאם, מונה רוזנבלום, משה לאופר. פשוט מוזיקה.
ירחמיאל ביגון כבר כמה שנים, משתמש במוזיקה אלקטרונית, רועשת, לא אמיתית, ששונה מאוד מההשקעה של העיבודים המצוינים שליוו את המקהלה לאורך כל השנים, והוא איפה שהוא צודק, חיסכון של עשרות אלפי שקלים בהפקה מוזיקלית, וגם כי זה הטרנד היום.
והגעגועים למקהלה של פעם מתעצמים עוד ועוד....

כשאני מדבר עם מכרים על פרחי מיאמי, כולם מתגעגעים לטוב ולישן, על בסיעתא דשמיא, על its מן השמיים, one by one , כלל ישראל, רווח. 

ירחמיאל ביגון היקר, אחרי האימפריה האדירה שבנית
הייתי מציע לך לפרוש בשיא, להכין איזה אלבום סיום אדיר, אולי אפילו אלבום סולו שלך שמסכם את הכל, אפילו לפי תקופות בקריירה.
אלבום שמושקע גם מהשירים הטובים ביותר של מיאמי, אלה שליוו אותך שנים.
וחשוב יותר מהכל: במקום לעבוד על אלבומים חדשים, תבוא לישראל תכין הופעות של פעם, ריקודים של פעם, אני מאמין שכולם ישמחו לשמוע שוב את השלאגרים הישנים והטובים.
זה הזמן להפסיק להתחדש, אלא להתרפק על זכרון העבר - כמו ההופעות של כוורת ב2013 (למי שמכיר) מילאו את כל פארק הירקון.
תבוא ביגון, אנחנו מחכים.

שלום. אני חדש פה. איני מכר ותיק של המקהלה כמוכם, אבל אני גם לא מכיר אותה מאתמול (אני כן מכיר שירים שלה מהעבר.. הם היו ברדיו ואכן אלו להיטי ילדות עבורי).
אני דווקא נוטה לחלוק עליך. אחרי שקניתי כמה מהדיסקים הטובים שלהם (רוח ויבא ביניהם) וגם את דיסק האולפן האחרון בינתיים- 'לעולם ועד', ויחד עם זה שאני מאזין לאלבומים נוספים באינטרנט, אני דווקא לא רואה סיבה לפרישה, ואפילו להיפך:

לגבי העיבודים- אני דווקא מאוד מרוצה מ'לעולם ועד'. יש בקודמים משהו שהוא באמת סופר איכותי, אבל כמישהו שחרש את פריד ושוואקי (באלבומים הראשונים שלו)- זה בלתי אפשרי לשמוע את הדיסקים של שנות ה90-2000 של מיאמי ואל להרגיש שהעיבוד צפוי מראש. יש למעבדים סימנים מזהים ברורים מאוד. אפשר לשמוע איפה מונה נגע ואיפה משה לאופר. וגם אם לא ברזולוציה כזו- לפחות שומעים שהם בהחלט שם.
קן ברג'ס ז"ל בדיסק 'רוח' היה בחירה מעולה ואני חושב שהוא אחת הסיבות המרכזיות שהדיסק הזה כ"כ הצליח. חבל שלא עבדו איתו גם אח"כ (אשמח לדעת אם אני טועה).
אני ממש לא מתכוון לומר משהו רע, אבל אחרי שמיעת מוסיקה חסידית של אותם מעבדים לאורך יצירות מעשרות שנים (משנות ה-80 כשמוטל'ה ואברימל'ה פרצו בסערה) כולל השפעה ברורה של עיבודי דוד הולשטיין לרב קרליבך זצ"ל- האוזן של הרבה אנשים רוצה לשמוע משהו נוסף. רוצה גיוון.
ובדיסקים האחרונים- ירחמיאל הבין את זה והתחיל לגוון במעבדים. ברור שנתגעגע לאהוב והמוכר, אבל מומלץ לנסות להקשיב מבלי להשוות. גם לי לקח זמן להתחבר לשירים של 'לעולם ועד' (ששם, חוץ מישראל לאם הענק- ממש כולם הם חדשים מהשנים האחרונות), אבל זה מגיע. מכאן ועד להמליץ על פרישה... נלענ"ד שזה צעד מרחיק לכת.

נקודה נוספת בקשר לעיבודים: יש אומנים שזו דרכם, הם משתנים, עוברים לתחנה האומנותית הבאה. יש כאלו שעושים זאת בחריפות, כמו בוב דילן שגרם לעצמו ממש להחליף קהל, אני חושב שלפחות פעמיים. פתאום עבר לגיטרה חשמלית (והמעריצים הכבדים שלו ממש ממש כעסו על זה), ואח"כ המשיך הלאה בלי לתת חשבון לאף אחד. הוא חזר בתשובה, אגב. ויש כאלו שמתקדמים לאט יותר. יש כאלו שדבקים בסגנון, אבל הרבה אומנים אוהבים להשתנות ו/או להתקדם ו/או להשתכלל עם השנים. תשווה את חיים ישראל של היום לאיך שהוא היה בתחילת דרכו. אין שום השוואה במוסיקה ובטקסטים.
ואולי גם יש לתת את הדעת לגילם של המעבדים הוותיקים...

נקודה שלישית: הנערים. בראיון שהיה לירחמיאל אצל נחום סגל למגזין קול פליי, הוא דיבר על זה שהנערים שונים מאוד מאלו שהיו בעבר. ירחמיאל לא יכול להתעלם מזה. יש לו קהל וותיק מחד, אבל גם נערים לא וותיקים מאידך. הוא חייב שהמוסיקה שהם שותפים לה, תעניין אותם. שנינו נסכים שבשום אופן הוא יפיק עם ההרכב הנוכחי, וגם לא עם זה של 'יבא' שירים בסגנון של 'נצחון אנטבה'..

נקודה רביעית ואחרונה לפחות כרגע: לענ"ד, דווקא אחרי הקורונה, בשעה שירחמיאל עדיין לא הוציא דיסק אולפן מאז 'לעולם ועד' שיצא כשנה לפני שהקורונה התחילה, יש לחזק את ידיו בברכת "נווווו......" שיוציא בדחיפות דיסק אולפן נוסף. ירחמיאל, אם אתה קרוא את זה- בבקשה תתפלל חזק יותר לה' שיעזור לך, ותוציא דיסק בדחיפות!! בע"ה בל"נ אתפלל גם אני. ברכה והצלחה איש יקר, לך ולנערים הנפלאים.

אגב- אותי מעניין מאוד להכיר את ירחמיאל כמחנך. אתם יודעים איפה יש ראיונות שמסקרים את ההיבט הזה בדרכו? אם צריך אז אשמח לפתוח לזה שרשור חדש.. אבל אין לי מה להכניס לתוכו.. אולי בוגרים פה יכולים לעזור?

תוקן על ידי קודי ב- 27/10/2022 01:10:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2022 21:48 לינק ישיר 

אידי כתב:
במקום ירחמיאל, בשלב הזה (עם כל הטירוף שנוצר סביב הקלאסיקות) הייתי בונה מופע שרובו נוסטלגיה ומיעוטו שירים חדשים.
אידי!!! זו באמת את?? היינו כחולמים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2022 15:48 לינק ישיר 

במקום ירחמיאל, בשלב הזה (עם כל הטירוף שנוצר סביב הקלאסיקות) הייתי בונה מופע שרובו נוסטלגיה ומיעוטו שירים חדשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 15:04 לינק ישיר 

אני חושב שדבר ראשון צריך לקחת יותר ילדים. לפתוח גם השנה במסע אודישנים ולהביא עוד 15 ילדים, לטפח אותם שיהיו כוכבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 11:30 לינק ישיר 

אז לאחר הרבה התלבטויות הנה הדעה שלי - מצד אחד מילי צודקת בזה שההתלהבות היא מילדי יבוא ומעלה ולא מילדי יבוא ומטה. בתקופות שהיתה מין סוג של תמימות פשטות (אני יותר אוהבת את התקופה של השירים הישנים מוויקטורי אנטבי ועד יבוא). מצד שני לנקודת הזמן שבה אנחנו נמצאים אני חושבת שפרחי מיאמי (או לפחות ירחמיאל) יכולים להמשיך ואפילו להצליח. כמה הערות: 1. אני חושבת שירחמיאל לא צריך לקחת שום לחן מבחוץ, עד היום במשך 45 שנים(!) ירחמיאל הצליח לשמור על השם של מיאמי ושלו (זה הרי הולך ביחד...) כמקהלה שכל השירים שלה מולחנים ע״י ירחמיאל, הכוריאוגרפיה של ירחמיאל ועוד. 2. אני נותנת להם צ׳אנס (אלבום מובטח (אני לא בטוחה שהוא מבטיח...), הופעה בסוכות ואולי עוד הפתעות שירחמיאל מכין לנו. 3. לא כל כך קשור... אבל אולי הגיע הזמן שירחמיאל יקח איזשהו יחצ״ן ויעבוד איתו (אני חושבת שלא צריך ללכת מאוד רחוק במשפחה של ירחמיאל יש כמה שיכולים לעשות את זה בראשם חנניה). קצת מבולגן אבל מקווה שהבנתם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 09:52 לינק ישיר 

אני חושבת שפרחי מיאמי זה מפעל החיים של ירחמיאל, הוא יפרוש רק כשהוא ירגיש שהוא מיצה.
והיכולת של ירחמיאל היא בעיקר בלאמן ילדים לשיר נכון, אולי הגיע הזמן לקחת לחנים מבחוץ, השאלה אם ירחמיאל יצליח להתחבר ולאמן את הילדים באותו אופן שמדובר בשיר שלא שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 00:32 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
איך כל הדיון הזה נהיה לא רלוונטי
אני דווקא כן חושבת שהוא רלוונטי. שימו לב שההתלהבות היא משירי "יבוא" ולמעלה מהם, ומסולני העבר כמו יושי, האברמוביצ'ים, דיוויד, ואפילו מייצי ספינר וממורדכי שפירו שמככבים בתגובות. המון תגובות נלהבות מבקשות מופע איחוד של הבוגרים, וזה מראה שכן ישנה חשיבות לתפארת העבר ופחות לפרחים הנוכחיים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 00:18 לינק ישיר 

נכון....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2022 00:02 לינק ישיר 

איך כל הדיון הזה נהיה לא רלוונטי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2022 01:39 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

בתוכנית האחרונה של יואלי דיקמן, הוא סיפר על האלבום הבא של פרחי מיאמי שבו הוא יעבד 3 שירים, וירחמיאח ביקש 'בסגנון של פעם'. מצד שני הוא סיפר שירחמיאל אמר שכבר לא מצליח להלחין שירים ענקיים כמו פעם.

אני אישית מצד אחד הייתי נותן צ'אנס לעוד אלבום, לך תדע אולי יפתיע.

מצד שני אני מסכים שמופיע ענק בארץ עם הרבה ילדים וכל הלהיטים מפעם, אפילו בסגנון קומזיץ יכול מאוד להצליח, וכדאי להתמקד בזה

התחושה שלי שהוא לא בקטע להגיע יותר לארץ
הגיל, העלות, המורכבות.
אל תשכחו שההופעה האחרונה היתה בתקופה ממש לא טובה מבחינת טיימינג
מלחמת צוק איתן.. נחתו ישר לאזעקות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2022 01:33 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

מיאמוש ומילי - גם אם אנחנו יודעים מה קורה עם מיאמי וחלקנו אפילו הולכים להופעות שלהם, בכל זאת זה נראה שהמקהלה כבר לא נושמת וחיה... היום כשמדברים על מיאמי (בדרך כלל בתוכניות מוצ"ש ברדיו) זה נראה לצעירים (לפחות) כמשהו שהיה ונגמר וזה מאוד חבל... וגם, עצם זה שירחמיאל לא מגיע לארץ עם הפרחים ולא יוצאים אלבומים גורמת להרגשה שזהו הקריירה נגמרת... נ.ב - מה עם האלבום המובטח? מתי נזכה לראותו???

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 18/09/2022 23:38:52

נכון
ולצערי לא נראה שזה ישתנה
יצא לנו פעם לדון עכ בפורום. כמדומני גריני או אלימונסי העלו זאת
ירחמיאל עושה מה שהוא אוהב. פחות בשביל להיות מפורסם או שכולם יכירו או שיהיו מלא אוהדים...
ביום שהוא יפסיק לאהוב זה יפסיק גם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/9/2022 01:31 לינק ישיר 

מילי90 כתבה:

מיאמוש כתב:
מילי90 כתבה:

אז עכשיו נתקלתי באשכול הזה במסגרת נבירה באלפי הודעות הפורום המרתקות, ואני מוכרחה להביע את דעתי באשר למקהלה כיום: לדעתי באמת מוטב שירחמיאל יפסיק עם המקהלה וכוונתי להפסיק לאמן ילדים חדשים כי באמת ישנה ירידת הדורות עצומה. משנה לשנה התמימות אובדת ובהשפעת הטכנולוגיה הילדים מקצועניים מידי ושירתם פחות תמימה וזכה. ובהזדמנות זו אציע את משנתי, שכדאי להתמקד בימי העבר של המקהלה, לשחרר סוף סוף את האוצרות הגנוזים בגנזי סתריו של ירחמיאל ולשמח יהודים ויהודיות כאן בפורום ובכלל שישושו על כל פיסת נוסטלגיה מתוקה. ובכלל, איני מבינה מדוע הוא לא משחרר לנו קטעים. בעולח חומרי ומתירני כשלנו, כל פיסת זיכרון מהימים המופלאים הללו תבורך.

לא מסכימה איתך
התחושה של מי שגר בארץ ו'מנותק' מהעשיה של המקהלה היא שבאמת אין סיבה להמשיך.
אך בהופעת פסח האחרונה שהייתי היה פשוט מעולה, לא היתה שום ירידת הדורות.
פשוט טכנית כישראלים אנחנו פחות מודעים לכך..
לצערנו ירחמיאל לא משחרר קליפים או ווידאו שיוכיח לנו ההיפך.

מיאמוש היקרה, הפייסבוק, הטוויטר והאינסטגרם של המקהלה אינם מעודכנים. התחושה ברשתות החברתיות שהמקהלה איננה קיימת. האלבום האחרון היה ב-2018, וכי מאחר שאני תושבת ארץ הקודש נגזר עלי לא לחיות את המקהלה?

מסכימה שזה בעיה רצינית מאוד.
לצערי זה נראה שלא מספיק חשוב לירחמיאל.. והוא מעדיף להתמקד בקהל שמגיע להופעות. מפה ועד להגיד שהם צריכים לפרוש- אני בספק.
צריך להבין שזה לא התקופה של מיאמי אקספריאנס או יבא שהיה שיגעון מטורף (אני מתקופת יבא אוהבת את מיאמי זה היה שיא מבחינתי ) אבל עדיין המוסיקה מעולה ולא הייתי רוצה לוותר על אף שיר פוטנציאלי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דעה: לפרוש בשיא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext