| נשלח ב-12/7/2022 07:51 |
|
| |
השנה האחרונה בילבלה את הבוחר הישראלי המתלבט
כידוע המנצחים מנצחים עם הקולות של המתלבטים בדרך כלל , ובלי לפגוע באינטליגציה של הבוחר הישראלי הממוצע הבחירות אמורות להיות מאתגרות , אמת או לא אמת רק מי שהמסרים שלו יהיו קליטים ובעיקר ברורים יצליח לקבל הרבה קולות
תוקן על ידי ברנהארד ב- 12/07/2022 07:52:12
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 08:54 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 14:01 |
|
| |
לא נראה לי שזה קשור למסרים קליטים, זה קשור אולי למכונה המשומנת והיעילה של לפיד ביום הבחירות, לעומת הליכוד - שפחות הצליחה, יש הרבה סיבות, יש הרבה מצביעים שלא הכי מחוברים לתקשורת, הפעם יש סיבה לרעת הימין, יש הרבה מתנגדי חיסונים שלא יבואו להצביע ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 14:18 |
|
| |
לא ברור מה יש לימין להציע
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 14:39 |
|
| |
| ברנהארד כתבה: |  | לא ברור מה יש לימין להציע |
|
לשמאל יש להציע סיכון למדינה קורסת עם המשותפת. לפיד שלא ראוי למשול. גנץ המבולבל.. לימין יש להציע מצביא על, סוס עבודה, גאון ומנוסה מאוד, בנימין נתניהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 00:11 |
|
| |
כפי שחריף ומקשה כתב כאן באשכול אחר, הבעיה המרכזית של הימין בבחירות הללו- היא העובדה שלמגזר משמעותי בימין- קרי: הדתיים-לייט, הדתל"שים והחילונים האשכנזים- אין מפלגה להצביע עבורה.
"מכונת הרעל" של נתניהו הצליחה באופן מעורר השתאות לחסל כליל את מפלגתם של בנט ושקד, ובכך לחסל כליל את הסיכוי היחידי שהיה לנתניהו לחזור לשלטון.
משכך, האלטרנטיבה היחידה להמשך שלטונה של ממשלת המעבר של השמאל בראשות לפיד- היא הקמה מיידית של ממשלת מרכז-ימין עם הליכוד והחרדים, סער וגנץ , כשגנץ בראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 00:16 |
|
| |
לשקד אין סיכוי לעבור את אחוז החסימה, כמובן, שיש להזהיר מפניה, מה גם שהיא בוגדת, כולנו ראינו את זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 00:26 |
|
| |
שמעתי כעת על משפחה ממוצעת, 6 נפשות, הם משלמים על חשמל אלפיים שקלים !!!!!! וזה רק על חשמל ! מי שרוצה שזה ימשך אז שיצביע למפלגות שמאל. עכשיו ראינו שלא איכפת להם שכבות חלשות וחרדים, למעט ערבים ומחבלים... הנסיון הראה שיהדות התורה ושס עשו הרבה בעד השכבות החלשות, ונתניהו הוא אלוף בכלכלה, ובמשמרת שלו הכלכלה שיגשגה, וזה משפיעה עד לאזרח הקטן, יש מאיפה לפנק את שס ואת יהדות התורה, אחד מהם יקבל את שר השיכון ויעשה כאן סדר ! הפעם אנחנו חייבים לנצח, כדי לצאת מהבוץ הזה של מחירי דיור בשמיים, ויוקר מחיה מזוויעים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 00:57 |
|
| |
נ. ב. וגם אם משלמים חשמל פעם בחודשיים, אין ספק שהגיעו מים עד נפש, והכל מאוד יקר, כולנו רואים את זה וחשים את המצוקה ! החרדים ידאגו לחרדים. וגם, יש להניח שיושב ראש וועדת הכספים יהיה אצל יהדות התורה כמו תמיד, זו משרה שמשתלמת לחרדים. יוקר מחיה שכזה פוגעת ישירות בתזונה של החלשים שבתוכינו, בשלווה, בחינוך, ובבעיות שלום בית ועוד. אין דיור נורמלי ! אי אפשר להמשיך ככה ! חייבים מפלגה חרדית ! וכל אחד יביא בפועל אנשים לקלפי, החל משלב השיכנוע ועד ההצבעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|