| נשלח ב-12/7/2022 14:29 |
|
| |
טרגדיה:הנערה אסתר נחמה הס ע"ה נפטרה במסע אל קברי צדיקים בפולין
הנערה יצאה לפולין לנסיעה לקברי צדיקים, התמוטטה שם ואובחנה כסובלת מדימום מוחי, אושפזה בבית חולים מקומי, וכעת היא נפטרה,
היום עוד נפתח צ'רידי בכדי להטיסה לטיפול ארצה, אך נגזרה הגזירה והיא השיבה נשמתה ליוצרה,
חסר עדיין פרטים רבים מעבר למתואר באתר ובצ'רידי, אבל על פניו נראה שיש פה מחדל על גבי מחדל, ראשית, ככל הנראה היא לא עשתה ביטוח נסיעות, אחרת היו מטיסים אותה ארצה איך שזה קרה, אבל איך אומרים, כבר שמענו על כאלו מקרים למרות שאסור שזה יקרה,
שנית, מתי זה קרה ? באתר הצ'רידי מופיע שהיא התמוטטה במוצ"ש חוקת, - אם זה כאשר היה חוקת בא"י, זאת אומרת לפני כשבוע ומחצה, לכאורה אם היו מטיסים אותה ארצה לתל השומר או לרמב"ם מקום מגוריה יתכן והיו יכולים להציל אותה, והיכן הם כל האגודות והארגונים למיניהם שיודעים להרים קמפיינים, בתוך שעות ספורות ? לא היה מי שירים את המאה חמישים אלף ש"ח בכדי להטיסה ארצה ולנסות להציל את חייה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 15:14 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  |
והיכן הם כל האגודות והארגונים למיניהם שיודעים להרים קמפיינים, בתוך שעות ספורות ? לא היה מי שירים את המאה חמישים אלף ש"ח בכדי להטיסה ארצה ולנסות להציל את חייה ? |
|
אתה היית תורם לקמפיין כזה?
אני לא! בנאדם שטס לחו"ל ולא עושה ביטוח נסיעות שכל אדם יודע שזהו מצרך חובה, שישא בתוצאות, קרי במימון במקרה אסון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 16:33 |
|
| |
תוקן על ידי bakar ב- 12/07/2022 16:35:23
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 22:59 |
|
| |
| Aטורף כתב: |  | אתה היית תורם לקמפיין כזה? לא! בנאדם שטס לחו"ל ולא עושה ביטוח נסיעות שכל אדם יודע שזהו מצרך חובה, שישא בתוצאות, קרי במימון במקרה אסון. |
|
מידת אכזריות שאינה ממידותיהם של יהודים רחמנים. ודאי שהייתי תורם, מדובר בפיקוח נפש ממש. לא ברור בכלל שזה היה עוזר, אבל היה צריך להפוך עולמות ולדאוג לזה. אני מסכים שצריך היה לפרסם את זה למפרע שהיא לא עשתה, על מנת שאחרים יהיו מודעים לחשיבות ולצורך, מדובר בפרוטות ממש שבאמת חשוב לשלם בשביל ביטוח. אבל - בגלל זה לא לתרום לנערה ששוכבת במצב אנוש??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2022 23:46 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | הנערה יצאה לפולין לנסיעה לקברי צדיקים, התמוטטה שם ואובחנה כסובלת מדימום מוחי, אושפזה בבית חולים מקומי, וכעת היא נפטרה,
היום עוד נפתח צ'רידי בכדי להטיסה לטיפול ארצה, אך נגזרה הגזירה והיא השיבה נשמתה ליוצרה,
חסר עדיין פרטים רבים מעבר למתואר באתר ובצ'רידי, אבל על פניו נראה שיש פה מחדל על גבי מחדל, ראשית, ככל הנראה היא לא עשתה ביטוח נסיעות, אחרת היו מטיסים אותה ארצה איך שזה קרה, אבל איך אומרים, כבר שמענו על כאלו מקרים למרות שאסור שזה יקרה,
שנית, מתי זה קרה ? באתר הצ'רידי מופיע שהיא התמוטטה במוצ"ש חוקת, - אם זה כאשר היה חוקת בא"י, זאת אומרת לפני כשבוע ומחצה, לכאורה אם היו מטיסים אותה ארצה לתל השומר או לרמב"ם מקום מגוריה יתכן והיו יכולים להציל אותה, והיכן הם כל האגודות והארגונים למיניהם שיודעים להרים קמפיינים, בתוך שעות ספורות ? לא היה מי שירים את המאה חמישים אלף ש"ח בכדי להטיסה ארצה ולנסות להציל את חייה ? |
| את המאה חמישים אלף שקלים להטסתה ארצה הקמפיין היה משיג אבל הסיכוי לשידוך טוב היה מצטמצם בצורה שאינה ברת תיקון. כך שתיתכן שיקולים כאלה ואחרים. אגב האשפוז בארץ זרה גם עולה הרבה כסף ואפילו עולה על הוצאות ההטסה. בלי קשר למקרה, לא מן הנמנע שבמקרים דומים ישנן משפחות שמעדיפות שהבעיה תיפתר הרחק מעיני הסביבה הטבעית של החולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 02:10 |
|
| |
טרגדיה עצומה. יש משפחה שעולמם חרב עליהם, והם אבלים ובוכים על האסון הגדול, מתם מוטל לפנינם, ואתם פה מתעסקים בביטוח שכן היה לה או לא היה לה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 08:02 |
|
| |
ה' ירחם בד"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 14:42 |
|
| |
בונדמן
| מרןניק כתב: |  | טרגדיה עצומה. יש משפחה שעולמם חרב עליהם, והם אבלים ובוכים על האסון הגדול, מתם מוטל לפנינם, ואתם פה מתעסקים בביטוח שכן היה לה או לא היה לה? ממש לא זו היתה הכוונה, אם כי חשוב לחדד גם את הנושא הזה, השאלה שלי היתה על כל ארגוני החסד למיניהם שיודעים להרים קמפיינים ולהפוך עולם לפעמים על קבורת יהודי ערירי בקזחסטן, שלא יכלו להרים ארבעים אלף דולר ולהביא אותה ארצה וככה לתת לה לשהות בבית חולים נידח באיזור ליז'ענסק במשך עשרה ימים, אם כי כאמור חסרים פה פרטים, מקורבים למשפחה אומרים כי היה פה איזה שהוא רקע רפואי, ויתכן והביטוח לא רצה לכסות את הסעיף הזה, מה שנקרא 'החרגה', ויתכן ובמצבה לא היה ניתן להטיס אותה, בכל אופן זו טרגדיה, והחי יתן אל לבו, נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תוקן על ידי בונדמן ב- 13/07/2022 14:43:04
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2022 18:57 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | טרגדיה עצומה.
מקורבים למשפחה אומרים כי היה פה איזה שהוא רקע רפואי, ויתכן והביטוח לא רצה לכסות את הסעיף הזה, מה שנקרא 'החרגה', ויתכן ובמצבה לא היה ניתן להטיס אותה, בכל אופן זו טרגדיה, והחי יתן אל לבו,
|
|
אני מכיר מקרוב את המשפחה הצדיקה הזו. הייתה התייעצות עם בכירי הרופאים בעולם. לא היה שייך להטיס אותה ארצה ולהציל את חייה.
משפחה נפלאה. אנשים מיוחדים. שהמקום ינחם אותם בתוך שאר אבלי ירושלים ולא יוסיפו לדאבה עוד.
|
|
|
|
|