|
|
| נשלח ב-14/7/2022 22:55 |
|
| |
.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 23:05:21
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:01 |
|
| |
בקיצור. יכול להיות שהיו הזויים כמה שהשתעשעו ברעיון שליברמן יסכים לתמוך מבחוץ ביחד עם המשותפת בהקמת ממשלת מיעוט רק כדי להוציא את ביבי. וליברמן שתק במשך כמה ימים כדי שביבי יילחץ ויסכים לוותר ולתת לגנץ להיות ראשון בממשלת החירום. אבל מהר מאוד ליברמן חזר והבהיר שהוא לא ישתף פעולה עם המשותפת בשום צורה.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 23:06:01
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:23 |
|
| |
די. די.חריף. ליברמן התנגד לממשלה עם המשותפת- לפני הבחירות, ואחרי הקמת הממשלה.
מישהו צריך הסבר?
לליברמן היה פשוט נורא דחוף לדאוג לגנץ להיות ראשון ברוטציה....
די די. אתה מביך.
עוד רגע תגיד לי שאתה מאמין עכשיו לליברמן , שאם החרדים יסכימו להצטרף לממשלת לפיד/גנץ אחרי הבחירות, ליברמן יתנגד. כי הרי הוא עכשיו כך מצהיר....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 23:26:54
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:29 |
|
| |
רק בשבילך פצקו. הלכתי לפייסבוק של ליברמן לאותה תקופה בדיוק. אחרי הבחירות השלישיות ולפני הקמת הממשלה. וכך הוא אומר: לגבי כל הבוץ והטחת האשמות בנו בנושא הרשימה המשותפת, אני חוזר ואומר עמדתנו לא השתנתה! אבל אנחנו לא חייבים לספק מודיעין או כדורי הרגעה לבנימין נתניהו. ואז הוא עובר לפרט איך ביבי עצמו עשה שיתופי פעולה עם רשימות ערביות..
באותה תקופה הפייסבוק שלו מלא בקריאות לממשלת אחדות. או ממשלת חירום. הוא אפילו לא החרים לחלוטין את ביבי באותה תקופה. רק החרים ממשלה צרה באומרו שהיא לא תוכל להתמודד עם הקורונה והאתגר הכלכלי.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 14/07/2022 23:32:24
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:38 |
|
| |
איך שאני מבין את זה, והבנתי זאת גם אז, וכך מסביר זאת ליברמן גם בזמן אמת. ליברמן סתם שיחק תקופה קצרה בעצבים של ביבי, ואילו הנדל והאוזר לא הסכימו אפילו להיות מעורפלים לזמן קצר כדי להלחיץ את ביבי. יעלון לעומת זאת היה מוכן כנראה באמת להקים ממשלת מיעוט בתמיכת המשותפת מבחוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:39 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | עוד רגע תגיד לי שאתה מאמין עכשיו לליברמן , שאם החרדים יסכימו להצטרף לממשלת לפיד/גנץ אחרי הבחירות, ליברמן יתנגד. כי הרי הוא עכשיו כך מצהיר....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/07/2022 23:26:54 |
|
בהחלט. חד משמעית! אלא אם החרדים יבואו הרבה מאוד לקראתו והוא יוכל להציג זאת כהישג לבוחריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 23:43 |
|
| |
טוב נו, זה כבר אפילו לא מצחיק.
אבל עזוב היסטוריה. בא נדבר על עכשיו.
נשרטט כעת, את כל התרחישים הפוליטיים האפשריים, ונחשוב , איזה מהם, הצבעה לליברמן יכולה לקדם:
1. ממשלת נתניהו-גנץ חרדים, כשגנץ ראשון.
2. ממשלת מרכז-שמאל-רע"מ-יהדות התורה.
3. ממשלת שמאל עם המשותפת כולל בל"ד.
4. בחירות שישיות.
אשמח לשמוע באיזה מ4 התרחישים אתה תומך, ואיך הצבעה לליברמן יכולה לקדם אותו....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 00:12 |
|
| |
אני לא מחפש ספקולציות. אני שומע וקורא מה ליברמן אומר וכותב. ולטענתו, אם ביבי גם הפעם לא ישיג 61, אז הפעם הוא יפרוש. ואז תוקם ממשלה בקלות ע"י המפלגות במרכז המפה הפוליטית כאשר החרדים יהיו בחוץ או שלא יהיה להם כוח כי הממשלה לא תהיה תלויה בהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 00:20 |
|
| |
וואו.
יש הבטחה של הרעבע ר' איווט שביבי יפרוש.
אז אנחנו לא שואלים שאלות איך ומה! אנחנו מצביעים על סמך ההבטחה של הרעבע שיוסי דייטש ינצח!
אשכרה לא חשבת שישאלו אותך את השאלה הזו?
לא הכנת רעיון קצת יותר אינטליגנטי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 00:59 |
|
| |
זה שליברמן חושב ככה, לא אומר שזה נכון. ליברמן הרבה פעמים מנותק לחלוטין מהמציאות. ואך כתבתי על כך כמה פעמים. מבחינתי ליברמן שקרן ונוכל הרבה יותר מהפוליטיקאי הממוצע. ולכן לי ברור שמסוכן לסמוך עליו שלא ישב עם המשותפת. אבל השאלה היא לא עלי או עליך. יש ציבור שעלול להשתכנע שליברמן בשום פנים ואופן לא ישב עם המשותפת, והוא יקבל את ההסברים של ליברמן כפשוטם. ולכן עדיף שלציבור הזה יהיה את שקד כדי שלא יצטרך ללכת לליברמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 01:41 |
|
| |
אני בטעות חשבתי ששאלת מה ליברמן חושב. ולכן עניתי מה שעניתי.
מבחינת המצביעים שאני מדבר עליהם, שנמצאים כרגע אצל שקד, הם יעדיפו כל תרחיש למעט ממשלת שמאל על מלא עם המשותפת. העיקר למנוע קואליציית ביבי-חרדים ללא בלמים. ולכן אם יחששו שליברמן ישב עם המשותפת, ולא יהיה להם את שקד, אז הם יצביעו בלית ברירה לליכוד או צ"ד. רק להערכתי הרבה מהם ישתכנעו שאין סיכוי שליברמן ישב עם המשותפת ולכן עלולים לעבור לליברמן כדי למנוע קואליציית ביבי-חרדים שאין לה בלמים, ומאידך לא לתת קול למפלגה שתלך עם המשותפת. מה יקרה עם ההצבעה שלהם אח"כ? בחירות נוספות? אחדות מקרטעת בין גנץ לביבי? זה פחות חשוב להם כרגע. כי כאמור, מבחינתם, כל תרחיש אחר עדיף על התרחישים של ממשלת ביבי חרדים נטו או ממשלת שמאל עם המשותפת. כולל בחירות שישיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2022 02:11 |
|
| |
אם ננסה לשרטט את סדר העדיפויות של אותם 3 מנדטים שנמצאים אצל שקד והנדל בסקרים. (כמובן מתוך התרחישים היחסית ריאלים) זה ייראה כך. 1. קואליציית גוש ביבי עם שקד והנדל. 2. ממשלה פריטטית של גוש ביבי עם גנץ ועם שקד והנדל. 3. ממשלה פריטטית של שקד והנדל עם השמאל ורע"ם. 4. בחירות חמישיות 5. גוש ביבי חרדים נטו. זה אסון מבחינתם. 6. שמאל על מלא עם המשותפת. האסון הנורא ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|