| נשלח ב-13/7/2022 23:11 |
|
| |
האם לפוליטיקאים-החרדים יש מה ללמוד מעמיתיהם החילונים?
אין שום היתכנות שמרכיבי יהדות התורה יתפצלו ויתמודדו לכנסת ברשימות נפרדות-יחד עם זאת הפלגנות חוזרת על עצמה כל אימת שמכריזים על בחירות חדשות לעניות דעתי כשהפוליטיקאים מסוכסכים בינם התוצאה היא שהרבה הרבה יהודים טובים בוחרים במפלגות אחרות. לדעתי הקושי אצל החרדים נובע משום שמדובר במצווה גדולה ,משכך, השטן מרקד בתוכם ומנסה למנוע בכל מחיר את ההכנות לקראת המצווה ,אחרת, יש לפוליטיקאים החרדים מה ללמוד מהפוליטיקאים החילונים שמתאחדים לקראת הבחירות "בלי לאכול אחד את השני"
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/07/2022 23:59:32
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 00:57 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | לדעתי הקושי אצל החרדים נובע משום שמדובר במצווה גדולה ,משכך, השטן מרקד בתוכם ומנסה למנוע בכל מחיר את ההכנות לקראת המצווה |
|
טעות בידך. בכדי שיהיה על מה לשכנע, חייבים ליצור בלגן ואז נהיית מצוה. (אני כותב בציניות, אבל לא מן הנמנע שזה גם המצב באמת) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 10:19 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | לדעתי הקושי אצל החרדים נובע משום שמדובר במצווה גדולה ,משכך, השטן מרקד בתוכם ומנסה למנוע בכל מחיר את ההכנות לקראת המצווה |
|
טעות בידך. בכדי שיהיה על מה לשכנע, חייבים ליצור בלגן ואז נהיית מצוה. (אני כותב בציניות, אבל לא מן הנמנע שזה גם המצב באמת) נשלח מהאנדרואיד שלי |
| במילים אחרות, רק אחרי מלחמה מפרסמים בציניות "כוחנו באחדותנו" ?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 14:54 |
|
| |
בדיוק הפוך, אחרי המלחמה הצינית אומרים את האמת הנסתרת- כוחנו באחדותנו. הבעיה שאז הציבור פחות קונה את זה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2022 15:55 |
|
| |
גולדקנופף לא מתאים לפוליטיקה
|
|
|
|