בית פורומים בחדרי חרדים

יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2022 17:23 לינק ישיר 
יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?

הוא טוען בראיון לכלכליסט, שהוא כבר 15 שנה כן משלם על יולי אוגוסט ולא מפטר גננות. טוען שעד לפני 15 שנה המדינה לא מימנה את החופש ולכן נאלץ לעשות את התרגיל הזה (מעניין אם גם מההורים לא לקח כסף על חודשים אלו), אבל עכשיו המדינה כן משלמת אז אין לו צורך בזה.
מעניין גם איך זה השפיע על קופת הגמל והפיצויים..

המון תלונות היו בנושא במשך השנים, אבל בלי שמות, כיוון שהגננות מפחדות להרים קול צעקה מפחד מפיטורין. אבל אם טענתו נכונה ויש כאלו שמוכנים לשתף, אולי נדע את האמת אם הוא נהג ביושר בכל זאת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2022 10:19 לינק ישיר 

בקיצור

לבינתיים אין שום סיפור עם רוטב

אבל השמועות פורחות ללא קשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2022 09:59 לינק ישיר 
חרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 01:00 לינק ישיר 

מפוטרת כתבה:

Honeycooki כתבה:

כבר נכתב כאן שהוא החתים את כל העובדות על סעיף בחוזה שבו הן מתחייבות לפנות לבית דין ולא לבית משפט. ברור כשמש למה אין תלונות.בכל מקרה, גם אם הוא איש עדין נפש וישר דרך ומקסים, הוא לא אמור לעמוד בראש המפלגה, כי הוא מייצג רק חלק קטן ממנה. ועצם זה שהוא כן עומד בראש, מוכיח שהוא איננו עדין נפש וישר דרך ומקסים. הוא חלק מכת כוחנית ואלימה ודוחה, וסביר מאד להניח שהוא נבחר לייצג את הקבוצה כי הוא דומה לה. תפסיקו להטריל ולבקש הוכחות על כל שטות. יש גם הגיון בריא.

תוקן על ידי Honeycooki ב- 20/07/2022 19:43:47

דיברתי לאחרונה עם גננת שעובדת ברשת מתחרה של גולדקנופ, עובדת במשך 26 שנה, ומקבלת 6 אלף לחודש, וכעת היא עוברת לעבוד בעיר אחרת ברשת ממ"ד כי שם משלמים 10, שווה לה הנסיעות כדי לקבל עוד 40 אחוז חודשי....

כך שכל הרשתות החרדיות משלמות הרבה פחות, (מבלי להצדיק את האיש שמייצג את החסידות האלימה והכוחנית, ורוצה לייצג אותנו, שבזה אין לנו זכות בחירה כי 'הרבי' מחליט)

כל אחת שמוכנה לעבוד בסכום נמוך, זה מה שהיא מעריכה את עצמה ואת עבודתה, ואל תקשקשו אַל 'אין עבודה אחרת',
צאו והתפרנסו זה מזה, לא הכוונה תהיינה גננות בשכר מגוחך.

הבעיה היא שיש נשים תמימות (בעיקר מהאוכלוסיות שאינן מיינסטרים גזעי/מגזרי), שהאכילו אותם או איימו עליהם כדי שיעבדו בתוך המגזר, כאשר במקביל מי שמעסיק בתוך המגזר מבין את המניעים ומנצל את העובדות.
אל תהיו תמימים, כל אשה חרדית עם ראש על הכתפיים יודע שאת אותה עבודה אפשר לעשות הממלכתי או בממד ולהרוויח הרבה יותר (וזה ממש לא רק השכר; זה הקביעות, החופשות, הזכויות, ההטבות וכו וכו). אלו שנשארות הן כפי שכתבתי - הפרוטקציונריות שיושבות על סיר הבשר, והמסכנות שמפחדות מעילה לאי קבלת הילדה לבית יענקעב (ובסוף גם לא מקבלים אותה...).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 00:19 לינק ישיר 

חרדי כתב:
הוא טוען בראיון לכלכליסט, שהוא כבר 15 שנה כן משלם על יולי אוגוסט ולא מפטר גננות. טוען שעד לפני 15 שנה המדינה לא מימנה את החופש ולכן נאלץ לעשות את התרגיל הזה (מעניין אם גם מההורים לא לקח כסף על חודשים אלו), אבל עכשיו המדינה כן משלמת אז אין לו צורך בזה.
מעניין גם איך זה השפיע על קופת הגמל והפיצויים..

המון תלונות היו בנושא במשך השנים, אבל בלי שמות, כיוון שהגננות מפחדות להרים קול צעקה מפחד מפיטורין. אבל אם טענתו נכונה ויש כאלו שמוכנים לשתף, אולי נדע את האמת אם הוא נהג ביושר בכל זאת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן משלם על יולי אוגוסט כרגיל.

אתה מדבר על גם על הסייעות והעוזרות או רק על הגננות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2022 00:08 לינק ישיר 

מפוטרת כתב:
Honeycooki כתבה:

כבר נכתב כאן שהוא החתים את כל העובדות על סעיף בחוזה שבו הן מתחייבות לפנות לבית דין ולא לבית משפט. ברור כשמש למה אין תלונות.בכל מקרה, גם אם הוא איש עדין נפש וישר דרך ומקסים, הוא לא אמור לעמוד בראש המפלגה, כי הוא מייצג רק חלק קטן ממנה. ועצם זה שהוא כן עומד בראש, מוכיח שהוא איננו עדין נפש וישר דרך ומקסים. הוא חלק מכת כוחנית ואלימה ודוחה, וסביר מאד להניח שהוא נבחר לייצג את הקבוצה כי הוא דומה לה. תפסיקו להטריל ולבקש הוכחות על כל שטות. יש גם הגיון בריא.

דיברתי לאחרונה עם גננת שעובדת ברשת מתחרה של גולדקנופ, עובדת במשך 26 שנה, ומקבלת 6 אלף לחודש, וכעת היא עוברת לעבוד בעיר אחרת ברשת ממ"ד כי שם משלמים 10, שווה לה הנסיעות כדי לקבל עוד 40 אחוז חודשי....

כך שכל הרשתות החרדיות משלמות הרבה פחות, (מבלי להצדיק את האיש שמייצג את החסידות האלימה והכוחנית, ורוצה לייצג אותנו, שבזה אין לנו זכות בחירה כי 'הרבי' מחליט)

כל אחת שמוכנה לעבוד בסכום נמוך, זה מה שהיא מעריכה את עצמה ואת עבודתה, ואל תקשקשו אַל 'אין עבודה אחרת',

נשלח מהאנדרואיד שלי

והרשתות המתחרות, גם הן מחתימות את העובדות בחוזה על ניהול סכסוכים בבית דין מסוים? הנדון כאן הוא לא תנאי העסקה אלא סכסוכים ותביעות. שגולדקנוף מתהדר ב 0 תביעות בבתי משפט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2022 12:37 לינק ישיר 

Honeycooki כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 19:43 לינק ישיר 

כבר נכתב כאן שהוא החתים את כל העובדות על סעיף בחוזה שבו הן מתחייבות לפנות לבית דין ולא לבית משפט. ברור כשמש למה אין תלונות. בכל מקרה, גם אם הוא איש עדין נפש וישר דרך ומקסים, הוא לא אמור לעמוד בראש המפלגה, כי הוא מייצג רק חלק קטן ממנה. ועצם זה שהוא כן עומד בראש, מוכיח שהוא איננו עדין נפש וישר דרך ומקסים. הוא חלק מכת כוחנית ואלימה ודוחה, וסביר מאד להניח שהוא נבחר לייצג את הקבוצה כי הוא דומה לה. תפסיקו להטריל ולבקש הוכחות על כל שטות. יש גם הגיון בריא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 14:49 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

הדיבוק כתב:
לדבר על "אין תלונות" זו ציניות לשמה. הרי כל שוטה יודע שהחלוקה במשרות לבנות חרדיות מחולק כך - הקבוצה הראשונה, איפה שיש הכנסה יפה, בדרך כלל מדובר במקושרים ולהם לא עושים בעיות. הקבוצה השנייה, המסכנות שאין להן מקצוע ו ן לא מסוגלות לעבוד איפה שקצת יוצא מהשטעטל.
עכשיו בואו נחשוב איזו קבוצה בדיוק תתבע - הרי לראשונה אין בעיות, והשנייה לא תעז להתלונן גם על סבל גדול, כל עוד אין לה שום חלופה, ונהפוך הוא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בקיצור
כל מעסיק חרדי הוא נצלן וגנב
זו הנחת יסוד שאין אפילו צורך להוכיח זאת.
ככה זה גם אם אין עליו שום תלונה וטענה.
כי מי שפרוטקציונרית ודאי שמקבלת כסף, ומי שלא מקבלת היא מסכנה שלא יכולה לתבוע.

לא יאומן לאיזה רמה של שפלות ושנאה עצמית אפשר להגיע...

לא יודע מה כל כך גורם לך להיעלב בשם אנשים.
כתבתי שהטיעון שאין תביעות לא מספק, וצריך לבדוק בדרכים נוספות.
אף אחד לא אמר שלדבריי כל מעסיק חרדי הוא גנב, כן אמרתי שאי אפשר להוכיח על מעסיק בעבודות הזה, שהוא ישר, מכך שהוא לא נתבע על ידי עובדיו. זה מה שאמרתי, יש לך השגות על טענתי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 13:54 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לדבר על "אין תלונות" זו ציניות לשמה. הרי כל שוטה יודע שהחלוקה במשרות לבנות חרדיות מחולק כך - הקבוצה הראשונה, איפה שיש הכנסה יפה, בדרך כלל מדובר במקושרים ולהם לא עושים בעיות. הקבוצה השנייה, המסכנות שאין להן מקצוע ו ן לא מסוגלות לעבוד איפה שקצת יוצא מהשטעטל.
עכשיו בואו נחשוב איזו קבוצה בדיוק תתבע - הרי לראשונה אין בעיות, והשנייה לא תעז להתלונן גם על סבל גדול, כל עוד אין לה שום חלופה, ונהפוך הוא...

לא הבנתי
לטענתך אלו שקיבלו את משרות הגננות הן ה"לא מקושרות", ולכן הן קיבלו את המשרות ה"מסכנות" של גננות (ששכרן אגב נע באיזור ה7000)
אבל כיצד אתה מסביר את זה שאחרי שהן עזבו את העבודה, ויש כמה מאות גננות לשעבר שסיימו את עבודתן וכבר אינן כפופות לגולדקנופף, מדוע הן לא התלוננו?
ומה לדעתך הן המשרות היותר מכובדות המחולקות "מקושרות" הדמיוניות שלך? אפשר קצת פירוט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 09:25 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אחרי שהונח שהוא מחתים אותן על שטר בוררות איך יתבעו אותו בבית משפט, או בבית דין?

שקר וכזב, לא היו דברים מעולם, לא החתים מעולם על שטר בוררות.
והוא לא טיפש לעשות זאת כי גם אם היה מחתים, בוודאי שבית משפט לא היה מקבל את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 09:22 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בקיצור
כל מעסיק חרדי הוא נצלן וגנב
זו הנחת יסוד שאין אפילו צורך להוכיח זאת.
ככה זה גם אם אין עליו שום תלונה וטענה.
כי מי שפרוטקציונרית ודאי שמקבלת כסף, ומי שלא מקבלת היא מסכנה שלא יכולה לתבוע.

לא יאומן לאיזה רמה של שפלות ושנאה עצמית אפשר להגיע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 09:10 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

אךטובוחסד כתב:
עד כה.. מיליון דיבורים באוויר נגדו, ואפס תלונות אמתיות, למרות שאני בטוח שיש פה עשרות שמי מקרוביהם עבדה אצלו ושמעו משהו או לא שמעו כלום..
מאי משמע? שאולי זה סתם תלונות סרק ללא בסיס..

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה מוכיח שיש 'פחד' להתלונן נגדו,

משום שאין אדם 'מושלם'

ואין מנהל גדול שאין נגדו תלונות,

כי כל אדם טועה,

כאשר אין אף תלונה,

זה מוכיח ש'אף אחת' לא מעיזה להתלונן פן יאונה לה רע, אולי רע מאוד.

לכן אמרתי שכל עוד הוא אמור להיות בראש 'יהדות התורה' אני לא יצביע לה.

וכמוני אלפים רבים ! ! !

מה הבעיה להתלונן פה? זה אנונימי לגמרי, וצפיתי שיהיו פה לפחות כמה עדויות של קרובי הגולשים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 09:04 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 01:58 לינק ישיר 

אחרי שהונח שהוא מחתים אותן על שטר בוררות איך יתבעו אותו בבית משפט, או בבית דין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2022 01:20 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

זה מוכיח שיש 'פחד' להתלונן נגדו,

משום שאין אדם 'מושלם'

ואין מנהל גדול שאין נגדו תלונות,

כי כל אדם טועה,

כאשר אין אף תלונה,

זה מוכיח ש'אף אחת' לא מעיזה להתלונן פן יאונה לה רע, אולי רע מאוד.

לכן אמרתי שכל עוד הוא אמור להיות בראש 'יהדות התורה' אני לא יצביע לה.

וכמוני אלפים רבים ! ! !

יש שתי אופציות
1. אין תלונות כי לא היה על מה להתלונן, ואת זה יודעות רק אלו שעבדו אצלו
2. אין תלונות כי פוחדים להתלונן נגדו

יש לך כאן ספק אם כך למה אין תלונות
דנת אותו לכף חובה
האם היית רוצה שמשמים ידונו אותך לכף חובה?

מלבד הטעות שלך שכבר התייחסו לכך כאן בפורום כל כך הרבה פעמים
עברו דרך הגנים שלו כל כך הרבה גננות וסייעות שכבר סיימו לעבוד אצלו, ואין להם כל סיבה לפחד ממנו ולתבוע אותו כי הן כבר לא מועסקות
לא הגיוני שמתוך מאות או אלפי גננות וסייעות אין נגדו אף תלונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש כאן מישהו שאשתו/אימו/ביתו עובדת ברשת הגנים של גולדקנופף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext