|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
נתניהו על הקריצה של גפני לשמאל: "גפני לא מבין שהוא מביא לי קולות מהציבור החרדי, שימשיך ככה"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2022 22:24 |
|
| |
נתניהו על הקריצה של גפני לשמאל: "גפני לא מבין שהוא מביא לי קולות מהציבור החרדי, שימשיך ככה"
נתניהו אמר בשבוע החולף בשיחה עם ח"כ חרדי בכיר על הקריצה של גפני לשמאל כי "גפני לא מבין שהוא מביא לי קולות מהציבור החרדי, שימשיך ככה"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 12:38 |
|
| |
לא הבנתי
הרי אם גפני ילך עם לפיד זה רק אם לא תהיה הכרעה בבחירות וזה בשביל למנוע מערכת בחירות שישית ושביעית.
דרעי אמר שהוא מוכן ללכת לבחירות נוספות ולהשאר עם ביבי בכל מחיר בגלל שממילא הוא לא יוכל לכהן בכנסת הבאה (ובטוח לא להיות שר. כי שאלת הקלון תחזור שוב לשולחן והוא יורחק מהכנסת לפחות ל 3 שנים נוספות ).
אז מה נתניהו אומר? שאם גפני לא רוצה מערכות בחירות אין סופיות, אז הוא טועה והציבור שלו גם חושב שצריך מערכות בחירות אין סופיות?
תוקן על ידי IshHusha ב- 20/07/2022 12:38:28
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 11:28 |
|
| |
חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 02:07 |
|
| |
גפני בעד הימין, אלא אם כן הימין לא יוכל להקים ממשלה. גפני הוא נציג ציבור מסור מוכשר ורהוט, פה הרי מחפשים דם ורכילות אז גפני הפך נושא להשפלות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2022 00:27 |
|
| |
אולי עם קצת שכל, החסידים הימניים היו פורשים מהמקום הזה לטובת הציונות הדתית/בן גביר. שם הייתה להם הרבה יותר שפה משותפת וגם היו מכבדים אותם יותר (אני כותב על החסידים כי הליטאים המיניים כבר מזמן מצביעים בן גביר...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|