בית פורומים בחדרי חרדים

תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/7/2022 07:18 לינק ישיר 
תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל

היהדות החרדית בניו יורק בזעזוע עמוק עם מעצרו של הרב  י. א. ק. אחד מגדולי הלוחמים נגד פגעי הטכנולוגיה והמדרבן ומסית בנים על אבות עד כדי להיזק בית הוריהם ורכושם, בנאומים שהוא נושא הוא מתיר לצאת בגלוי נגד הורים ומורים שיש להם את הכלים הטמאים, הוא נחשב מקיצוני הדרשנים ובדיעות קיצוניות בקנאות נוראה.

היום הוא נתפס משדל לזנות בת ישראל כשרה כשהציע לה כסף רב עבור זה. הנערה הזעיקה את הוריה והם עיכבו את הצדיק הזה עד בוא המשטרה וכעת הוא במעצר. 
וכדי ביזיון וקצף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2022 14:27 לינק ישיר 
soslow

לכל הניקים שמאיימים עלי ועל יום הדין שלי:
אני מתנצל אם דברי נשמעו כהחלטה שהאיש הזה עשה מעשים לא ראויים. אני לא יודע את זה ואין לי כל כוונה להיכנס לזה. זה רפש שאין לי רצון להתעסק בו. אני גם לא מכיר את מערכת המשפט באה"ב מספיק טוב כדי לחוות דיעה, ומתפלל שלא אבוא לידי ניסיון וביזיון ולא אצטרך להכיר.
יש לדונו לכף זכות כמו כל אחד מישראל.

אני מדבר באופן מאד כולל על תופעה. 

ואולי גם אותי יש לדון לכף זכות, אם רוצים להיות נידון לכף זכות ביום הדין... 

תוקן על ידי soslow ב- 21/09/2022 14:27:35

תוקן על ידי soslow ב- 21/09/2022 14:27:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2022 14:12 לינק ישיר 
soslow

איש_חשוב כתב:
אל תהיו מטומטמים. לצרוך זנות זה גם הפרעה לסדר הציבורי. הוא לא נאבק על חפותו אלא בחר עיסקת טיעון כי ידע שאין לו סיכוי בדיון על מעשיו. זה לא אומר שהוא חייב אבל בהחלט גם לא אומר שהוא זכאי.
אז בבקשה אנשים שאינם נקיים כשמלה שיזחלו לחור שלהם ולא יטיפו מוסר לשאר היהודים החרדים. 

זה נקרא הסתרה שבתוך הסתרה
לא רק שאתה מסתתר מאחורי ניק, אלא מאחורי ניק לא פעיל שכותב כאן פעמיים בשנה (ועוד אתה מדבר על זחילה חזרה לחור..)
ומהסתרה זו אתה בוחר להכות אדם בסתר, הרי בדיוק על מקרה כמו זה כתוב בתורה "ארור מכה רעהו בסתר"
אתה מכה אותו בסתר, ואחרי זה ממשיך לחיים שלך, אבל יש דין ויש דיין.

אני ממש מתנצל בפניך איש_חשוב על כך שיש לי חיים מחוץ לפורום, ואינני פנוי כל שעותיי וימי להגיב. אני גם מאד מתנצל שאולי אינני מגיב לכל נושא שנידון בפורום ואני בוחר את תגובותיי בקפידה. ממש סליחה. לא ידעתי שמי שלא פעיל כאן יומם וליל אין לו זכות דיבור / דעה.
לגבי ההאשמה שלך שאני 'מכה רעהו בסתר'. אני הדגשתי ברורות שאינני יודע אם האדם הספציפי הזה חייב או זכאי.
אני גם בכלל לא מכיר אותו ולא שמעתי על פועליו לא קודם הקיץ הזה וגם לא כעת. הוא לא מעניין אותי בכלל.
רק בהערת אגב אוסיף ואזכיר, ש'פורומים' למיניהם כמו פלטפורמה מכובדת זו, טבעם שיש סיכון של לשון הרע. הייתי אפילו מסתכן ואומר שכל מי שמסתובב פה, בין כקורא ובין ככותב, הוא לא בדיוק החפץ חיים של דורינו... לשלוף את הטיעון של 'מכה רעהו בסתר' רק כשנוח לך זה די רדוד, מניפולטיבי ופופוליסטי. 
הדיון שלי איננו על אישיות זו או אחרת, כי זה לשון הרע. הדיון לדעתי צריך להיות בנושא הרבה יותר כללי. הנושא של 'עסקנים' מטעם עצמם שלוקחים על עצמם להוכיח ולרדוף את אחיהם בכל מיני ענייני רוחניות, כפי מה שהעסקן בוחר לעצמו על דעתו הרחבה. זה מחליט להיות עסקן הטלפונים, וזה עסקן המחשבים, וזה עסקן הספרים, וזה עסקן הפיאות, וזה עסקן העבודות, וזה עסקן הנושרים וכולי וכולי.

אני מדגיש, וודאי שיש גדולי תורה ויראה או רבנים, שתפקידם מידי פעם להוכיח, ומשום מה אצל אלה הגדולים, ואצל רבני הקהילות, אנחנו בדרך כלל מוצאים פחות תוכחה אלא יותר לימוד זכות וניסיון לקרב. 
אבל יש הרבה מאד אנשים שאינם גדולי תורה ולא תמיד גדולי יראה שלוקחים על עצמם להיות המוכיח בשער על כל מיני נושאים.
הניסיון המר מראה שאנשים אלה הרבה פעמים נגועים מאד בכל מיני רפש. פעמים רבות זה מתפתח אחרי שהם נהיים העסקנים...

ולכן אני מעלה לדיון שאלה, האם לא עדיף שלא נתייחס לכאלה עסקנים, אלא כל אחד יעשה לו רב כפי ציווי המשנה, וישמע אך ורק לרבו ?
לכאורה על ידי זה נחסוך לעצמנו שוק והלם כל פעם שכאלה עסקנים נתפסים בקלקלתם.

ולעסקנים האלה (שוודאי חלקם מסתובבים פה או מקבלים דיווחים מפה) אומר, אולי עדיף לא להיות כל כך עסוק בזבל, כדי לא להסריח...

תוקן על ידי soslow ב- 21/09/2022 14:13:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2022 01:01 לינק ישיר 

איש חשוב, תענה לגופם של דברים, לא לגופו של ניק..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2022 00:34 לינק ישיר 

soslow כתב:
אל תהיו מטומטמים. לצרוך זנות זה גם הפרעה לסדר הציבורי. הוא לא נאבק על חפותו אלא בחר עיסקת טיעון כי ידע שאין לו סיכוי בדיון על מעשיו. זה לא אומר שהוא חייב אבל בהחלט גם לא אומר שהוא זכאי.
אז בבקשה אנשים שאינם נקיים כשמלה שיזחלו לחור שלהם ולא יטיפו מוסר לשאר היהודים החרדים. 

זה נקרא הסתרה שבתוך הסתרה
לא רק שאתה מסתתר מאחורי ניק, אלא מאחורי ניק לא פעיל שכותב כאן פעמיים בשנה (ועוד אתה מדבר על זחילה חזרה לחור..)
ומהסתרה זו אתה בוחר להכות אדם בסתר, הרי בדיוק על מקרה כמו זה כתוב בתורה "ארור מכה רעהו בסתר"
אתה מכה אותו בסתר, ואחרי זה ממשיך לחיים שלך, אבל יש דין ויש דיין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2022 00:09 לינק ישיר 

soslow כתב:

לדעתי גם אם הוא היה הולך למשפט ויוצא זכאי עדיין היית מחפש סברות שהוא אשם אבל זוכה בגלל עורכי הדין היקרים שיש לו ...

בנתיים ראש השנה מתקרב .
ואחד שמתנהל כמוך צריך מן הסתם עורכי דין מאד מאד יקרים כדי להשיג עיסקת טיעון בבית דין של מעלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 22:48 לינק ישיר 

soslow כתב:

לא נראה שאתה יודע מה שאתה כותב.

בוודאי אינך מכיר את מערכת המשפט בארה''ב בכלל, ובעיירה הקטנה במחוז ההוא כל עיקר,

ראשית כל דע לך, שכל תובע צריך להביא אישומים, זה מצופה ממנו וזוהי הפרנסה שלו, כל התקציב של משרדו תלוי בכמות האישומים שהביא. וכמובן גם באיכותם.

ובכן אין מצב בעולם שאם היה לתובע ההוא איזה סיכוי קלוש להביא אישום על שידול של קטינה, שזה העבירה החמורה ביותר של הצדקנות המזוייפת של ארה''ב. בפרט רב חשוב, והיה גיבור בכל העיתונות שם, שלא מחבבת יהודים חרדים, כמוך. אין מצב בעולם שהיה גומר עסקה עם הפרעה לסדר הציבורי,

האשמה הזאת נועדה בשביל ההומלס שישנים ברחוב, או שיכורים, או אלו שזורקים אשפה לרחוב, מתקוטטים עם השכנים, מוזיקה בקול רם, וכו ' משהו שנותן לשוטר תירוץ להתערב, זה לא פלילי בכלל, זה ברמה של לחצות את הכביש באמצע הרחוב ולא במעבר חצייה.

בעיירה הזאת, השופט והשוטר והתובע, כולם שכנים שותים באותו בר ומתגוררים אחד ליד השני.

הנוהג שם הוא שלפני המשפט נכנסים לחדר עם הנאשם, ומספרים לו שיש לו אשמה חמורה, שיכול לשבת בבית הסוהר עשר שנים, עם כתם לכל החיים, ואם ירצה להתמודד עם זה, יצטרך לעו''ד שיעלו לו הון תועפות, ויצטרך להופיע בבית המשפט כל יום, שזה שעתיים וחצי מהבית, ולבסוף זה ספק אם יצא זכאי,
אך יכול להודות ל Disorderly conduct ואולי יתחייב לשלם 20 דולר קנס, והכול ימחק.

מה אדם נורמלי היה בוחר, בפרט הרב ההוא שהוא מתמיד גדול, וגם מגיד שיעור בישיבה, ודרשן, לקח את העסקה ושלום על ישראל,

כמו שכתבתי, השופט בוודאי ראה את האשמה, ואחרי שהתגלגל מצחוק אמר לתובע שירד מזה מהר,

אז בא בן בלי שם ובלי דעת בפורום הזה, ומסיק מסקנות מרושעות.

לכבור יום הדין, תבא לפני בבי'ד של מעלה עם טרור מכה רעהו בסתר.

זכות גדול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 22:31 לינק ישיר 
moshe718

אני בטוח שהוא רק ביקש ממנה את המספר שלה בשביל לחסום אותה בפלאפונים הכשרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 21:55 לינק ישיר 

soslow כתב:
הוא לא נאבק על חפותו אלא בחר עיסקת טיעון כי ידע שאין לו סיכוי בדיון על מעשיו. זה לא אומר שהוא חייב אבל בהחלט גם לא אומר שהוא זכאי. 

זה לא נכון לומר שהסכמתו לעיסקת הטיעון מלמדת שהוא ידע שאין לו סיכוי לצאת זכאי. ניהול משפט הוכחות
זה עומס נפשי, עינוי דין מתמשך, והוצאות כספיות כבדות, ואנשים רבים במצבים כאלה רוצים "לגמור עם זה". 

ההסכמה של התביעה לעיסקת טיעון מקלה יכולה גם ללמד שלא היו בידיה די ראיות להרשעה. בסופו של דבר
הוא יצא בזול מהפרשה.

הוא הורשע בעבירה קלה של  disordely conduct violation במקום misdemeanor child angerment

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 14:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 02:01 לינק ישיר 

איזו סיומת שקטה לפרשה ש"זעזעה את כל העולם"
איפה כל אלו ששפכו את דמו?
באיזו קלות שוחטים היום אנשים ואוכלים אותם בעודם חיים, אבר מן החי כפשוטו ממש
אפשר היה שיסתמו כולם את הפה עד שיתבררו הענינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 00:14 לינק ישיר 

משהו בהפרעה לסדר הציבורי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 00:12 לינק ישיר 

עבירה מינורית באיזה תחום? בתחום מעשים בלתי הולמים כלפי נשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2022 00:08 לינק ישיר 

אבקש לעדכן כי משפטו של הרב קרישבסקי הגיע היום לסיומו בעיסקת טיעון בעבירה מינורית ותשלום קנס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 19:23 לינק ישיר 

הבנתי
אז השפה הבוטה שלך היא לא בגללך, אלא בגלל אלה שסביבך
תודה צדיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 19:21 לינק ישיר 

איש חשוך.

חז"ל אומרים די לחכימא ברמיזא ולשטיא בכורמיזה.  דיברתי אליך בשפה שאתה מבין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תדהמה במעצרו של הלוחם נגד הסמארטפון שנתפס משדל לזנות היימישע מיידל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext