למה קלי הדעת הריקים שבפורום שמחים עם כל סיפור על חרדי שנתפס בעבירה שיש עמה קלון?
אי אפשר לפספס את קולות הצהלה של ריקי ופוחזי הפורום קלי הדעת, בכל פעם שיהודי בעל חזות חרדית נתפס במעשים שלא יעשו, ועוד לפני שהציבור הרחב +משטרה + בית המשפט יודעים לומר האם האיש אכן אשם, אלו כבר "יודעים" בבירור לשפוט וגם לסקול ובנוסף למשפט השדה המהיר שהם ערכו לו, נתייחס גם לשמחה הגדולה לאיד, אין ביכלתם להסתיר את השמחה והצהלה שיש להם מתוך כתיבתם, שמחה על יהודי שנפל (או שלא), וכאן מתחילים גם ההכללות, "החרדים".. "אין להם סמארטפון ותראו".. ולעומתם, החרדים, כן אלו שהם באמת חרדים, מקשים את השאלות המעצבנות האלו, "האם יש בכלל ראיות לסיפור? מישהי התלוננה, אולי יש כאן איזה נקמה, סגירת מעגל, נסיון סחיטה או סתם טעות"?
שני סיפורים ארעו באחרונה, שניהם הסתיימו אחרת, והם היו המבחן להתנהגות המגיבים בפורום הסיפור של ולדר החל ב"תגובה אנונימית שקיבל הכתב רבינוביץ בווצאפ" מישהי כתבה לו באנונימיות שולדר פגע בה לאט לאט צצו שמועות שיש עדים, ובמשך כשבועיים אף עד לא הופיע פיזית בשומקום, כשהמקור היחיד היה מקור די מפוקפק, כתיבה אנונימית. העדויות אחר כך החלו להתבהר יותר ויותר וכשהם ממש החלו להופיע בקולם של העדים בחר ולדר לעשות מה שעשה, ואז כולם כאן כבר גינו אותו, כי אף אחד כאן לא מגן על פוגעי ילדים, ואלוקינו שונא זימה נחזור אבל לרגע לזמן בו הכל היה מעורפל, ואדם נשחט לנגד עינינו על סמך חרושת שמועות בלבד הפורום התחלק לאלו שדרשו ראיות מוצקות יותר כדי להאשים כך אדם, ולאלו שמיהרו לשפוט לגזור דין ולבצע אותו, שהרי פרסום כזה במגזר החרדי, כמוהו כתליה ממש, והתליינים הם הכותבים האנונימיים
הסיפור השני אירע לפני כמה ימים, שוב אדם חרדי, מתגורר בארה"ב, באחד מהרי הנופש, פנה לנערה גויה וביקש להציע לה שתבוא לנקות את הבית, ומתוך שהוא חניוק גדול ודובר אנגלית רצוצה המעידה על מידת חניוקיותו, הוא נפנף בכסף ואמר "וואן אאואר" שעה אחת, הגויה פירשה מה שפירשה, הזעיקו משטרה, והפורום כאן חגג, שוב נחלקו הפרשנים כאן, כשחלק שפטו אותו וידעו בבירור שהוא הציע לה הצעה מגונה, ו"הנה גם אלו שאין להם סמארטפון והם נלחמים בסמארטפונים נופלים גם", וחלק הכותבים פקפקו, מילה שלו מול מילה שלה, מי אמר שהוא עשה את מה שנטען נגדו?
השאלה העולה כאן היא, מה גורם להם לאותם ריקים ופוחזים, שתמיד הם כל כך נאורים.. לשפוט ככה אנשים על סמך שמועות להחליט ולשפוך דם? אז הנה התשובה שלהם, הם אכן נאורים, ומתוך נאורותם הם תמיד עומדים מוכנים להגן על המתלוננות, שהרי יש בכך מן הנאורות בימינו, תמיד להאמין למתלוננות כתורה מסיני, מילה שלו מול מילה שלה? תמיד היא צודקת קמה אפילו תנועת "מאמינים לנפגעות".. אין עריכת דין? אין בירור? מי הנפגע כאן? (בתי המשפט אגב כן מבררים היטב לפני חריצת דין, ולא הולכים עם הכלל הדבילי הזה) וכך כשמאשימים אותם על חריצת דין על סמך שמועות, הם תוקפים בחזרה בטענה "אתם מגינים על סוטים" דא עקא, כשוולדר נמצא אשם ללא ספק, והעדים הופיעו, לא נמצא לו מסנגר אחד מבין החרדים, דבר המשמיט את הטענה המטופשת
האם אכן באו ריקי ופוחזי הפורום רק כדי "לעזור לחרדים מפגיעות מיניות"? או שיש כאן שמחה לאידם של אלו שתמיד תוקפים אותם על ריקניותם ופחזותם? ולמה פתאום רוצים אלו כל כך לעזור לחרדים? מאיפה באה האהבה הגדולה הזאת לחרדים פתאום? ומה עם למשל לעזור לעניים חרדים לגמור את החודש? גם שם נראה את ה"עזרה"?..
נשלח ב-21/7/2022 16:56
ובקשר למה ששאלתי אותך? יש לך תשובה לענות? זה די נדיר שאין לך מה לענות ובאין מענה אתה יוצא ממש מושחת זה אומר שאתה משמיץ אנשים בלי סיבה
נשלח ב-21/7/2022 04:59
איש_חשוב כתב:
נכון שאתה מתחמק כאן מלענות ישירות על השאלה? אם אני מגן על פדופילים, הייתי אמור להגן על ולדר אחרי שהוכח והוברר ללא ספק שהוא אכן פגע בקטינים לשיטתך אפשר תשובה שאינה מתחמקת? שאלה נוספת, למה משי זהב שמההתחלה פנו עדים בלי מסכות והעידו נגדו, לא הגנתי עליו ולו לרגע? למה כל היתר שפירטתי מקודם והיו כאן המון אשכולות לא זכו לשום הגנה ממני? אנחנו כאן לא בראיון של פוליטיקאי שעונה תשובות לא קשורות מדובר כאן בהשמצות שלך נגדי כאן בפורום המון שנים, ואתה מתבקש לענות ישירות על השאלה
המסקנה שלי היא, שאינך מתבייש להשמיץ אנשים בכל דרך בהאשמות שווא, ולחזור עליהם בכל אשכול
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 21/07/2022 04:11:16
הצבוע מתחיל להוזיל דמעות תנין. כנראה שהזיכרון שלך לא משהו ( לכן אתה מתבלבל ביני לבין אביך) עבור על היסטוריית הפורום וראה איך במשך שנים טינפת את פיך המלוכלך כלפי וכלפי המון המון כותבים אחרים. בכמה כינויי גנאי כינת פה עשרות כותבים ויותר? אני לא עובד אצלך ואענה לך מתי שאתחשק לי. אני לא היחידי שכינו אותך בתואר מגן הפדופילים. ראה לדוגמא את המקרה האחרון, אני לא נקטתי עמדה ורק העברתי ביקורת על התירוצים ההזויים שמישהו פה העלה, אתה לעומת זאת ישר קפצת כמו חמור וקבעת שהבן אדם חף מפשע. כל פעם שקוראים את התגובות ההזויות שלך נזכרים באמירתו של איינשטיין, היקום והטמטום הוא אין סופי. עכשיו כך את המוצץ ולך לישון.
מן הסתם היו שידעו על כך, בעיקר אלו שנפגעו ומשפחותיהם אבל הדיון כאן הוא על חלק מחברי הפורום שידעו כבר מההתחלה שהוא אשם, עוד לפני שהופיעו עדויות ומכל אלו לא שמעת מילה אחת בסגנון של "כן אני מכיר את הסיפורים האלו", זה היה סתם אמון מלא על עיור, על סמך כתב עיתון אמר שמישהו פנה אליו בצורה אנונימית נגד ולדר.
גם לאחר שהיו עדויות אתה הגנת עליו, רק לאחרי כמה ימים בעל כרחך ענית אמן.
שניה אחרי שיצא אותו רב מבית הדין של הרב אליהו מצפת, ואמר בפה מלא שעדים העידו לפניו על ידי שהם הגיעו פיזית ולא מפי שמועה שיש עדים, שניה אחר כך באתי לכאן לפורום ואמרתי שאשרוף את ספריו של ולדר
אכן בעל כרחי עניתי אמן, לא שמחתי שעוד יהודי נכשל כמוך במעשים טמאים לא כמוך שאתה שמח שיש לך עוד שותפים לגיהנום, זה למה אתה שמח על כל אחד חדש שנתפס טמא טמא יקרא
אני שמח שהם נתפסים ומפסיקים לפגוע באחרים, אתה לעומת זאת מאמין להאמין לפדופילים ולא לקורבנות.
נשלח ב-20/7/2022 17:28
בחדרי חרדים
ולשרה_בן כתב:
מן הסתם היו שידעו על כך, בעיקר אלו שנפגעו ומשפחותיהם אבל הדיון כאן הוא על חלק מחברי הפורום שידעו כבר מההתחלה שהוא אשם, עוד לפני שהופיעו עדויות ומכל אלו לא שמעת מילה אחת בסגנון של "כן אני מכיר את הסיפורים האלו", זה היה סתם אמון מלא על עיור, על סמך כתב עיתון אמר שמישהו פנה אליו בצורה אנונימית נגד ולדר.
שניה אחרי שיצא אותו רב מבית הדין של הרב אליהו מצפת, ואמר בפה מלא שעדים העידו לפניו על ידי שהם הגיעו פיזית ולא מפי שמועה שיש עדים, שניה אחר כך באתי לכאן לפורום ואמרתי שאשרוף את ספריו של ולדר
אכן בעל כרחי עניתי אמן, לא שמחתי שעוד יהודי נכשל כמוך במעשים טמאים לא כמוך שאתה שמח שיש לך עוד שותפים לגיהנום, זה למה אתה שמח על כל אחד חדש שנתפס טמא טמא יקרא
נשלח ב-20/7/2022 17:26
לא עבדו ישראל עבודה זרה אלא להתיר להם עריות.
החרדקים והבררה של החרדים שקועים כל היום בטינופת, צורכים בשקיקה את כל הזבל שהוד מעלת החילונים משפיעים עליהם, ורק נקודה אחת מפריעה להם ליהנות בשלמות מהטינוף. זה ששאר החרדים האמיתיים - מרוממים מהם. אז כשהם שומעים על חרדי קלאסי ש(אולי) נפל - השמחה שלהם מובנת. כי זה "מוכיח" להם שכולם כולם עמוק בזבל ואדרבא, "עדיף" להיות כמותם ולא כמו "החרדים הצבועים" שגם מזיקים ופוגעים באחרים. אם זה מה שעושה להם טוב...
לפני כמה שנים שמעתי הרצאה של שופט בדימוס . והשופט הקשיש נתן שם טיפ קטן לזיהוי סוטים במסווה .
אמר שכשיש פיצוץ של פרשיה חדשה כולם מזועזעים . וזה מובן . וטוב שכך . כי כך נראית ומתנהלת חברה מתוקנת .
אבל .... הוא אמר תשימו לב בסביבתכם למי שמרבה לעסוק ולנסות להעצים בעיני הסביבה את הזעזוע שלו מהפרשה . ודואג בכל הזדמנות להחצין את הגועל שהוא חש כלפי החשוד . בדרך כלל אם זה מוגזם . כנראה שיש לאותו אדם שלדים בארונו .
מתוך סקרנות עשיתי אז עבודת מחקר קטנה ( לילה אחד שלם . לא הייתי צריך יותר ) . איתרתי פרופילים בפייסבוק של אנשים שהורשעו במע"מ וחיפשתי אחורנית בהסטוריה בפיד שלהם ציטוטים שלהם לגבי מקרי מע"מ . מה שמצאתי תאם אחד לאחד לטיפ של השופט . כמעט כולם ( ומדובר בעשרות שהצלחתי לאתר ) העלו או הגיבו במהלך השנים בעודף זעזוע על מקרי מע"מ . עודף זעזוע הכוונה לאדם שנשפט ל17 שנה ! על מעשי מע"מ מזוויעים ובפייסבוק שלו כתב שנתיים קודם על פרשיית מע"מ מסויימת . "אם הבן ז*** הזה משתחרר אני בא אליו לדקור אותו" גם לגבי השאר מיותר לציין שההסטוריה בפיד שלהם מכילה תיאורים גרפיים איך ובאיזה טמפרטורה צריך לשרוף את חשוד פלוני במע"מ כדי שיצלה לאט לאט ועוד תיאורים קשים .
שלחתי אחר כך מייל לאותו שופט . ובמייל שלחתי לו צילומי מסך מאותם הפרופילים שהורשעו במע"מ ואת מה שכתבו.
אבל גם כתבתי לו למטה . הדברים שאמרת אמש בהרצאה מוכחים כנכונים אבל דע לך שלא חידשת לי כלום . כי אני חרדי . וכל חרדי בן יומו יודע מאז ומתמיד שאנשי משמרות הצניעות ובכללי כל מי שמרבה להתעסק בעניינים האלו נגוע בזה בצורה קשה .
אגב מאז אני פוקח עין על אנשים שמגיבים חשוד לפרשיות מסויימות .
לפני תקופה קצרה עמדה שוב תאוריית השופט למבחן .
הייתי בקידוש בשבת בבית כנסת במודיעין . ובקידוש ישב בחורצ'יק צעיר וברברן עם פה גדול שאף אחד לא הכיר . אבל אני ידעתי מי הוא ( הכרתי את אחיו ) אבל הוא לא ידע שאני יודע מי הוא ומה העבר שלו . באותה התקופה בדיוק התפוצצו פרשיות משי זהב וחיים ולדר . ובמהלך כללל הקידוש מעל שעה הבן אדם לא הפסיק לחפור על הסיפור ולגנות לסירוגין פעם את משי זהב ופעם את ולדר . והחברה מסביב כבר עוברים נושא והוא בפיתולים שוב מצליח להחזיר את הנושא לשולחן . בשלב מסויים לא יכולתי להתאפק ניגשתי אליו בשקט ( בשקט כי אני לא רוצה על המצפון שלי שפיכת דם של יהודי ) ואמרתי לו . מה יש לך מוולדר שאתה כזה אובססיבי אליו ? הוא ענה לי בקול משהו כמו . אני שונאאא אנשים כאלו ! דינם מוות ! לחשתי לו . אבל ... חיים ולדר לא נחקר אפילו . ובוודאי שלא הורשע ולא ישב בכלא שנה וחצי כי ניסה לפתות עם ממתקים ילדה בטבריה ...
הבן אדם נהיה לבן וגמגם אני ממהר גוט שבעס . ועף מהבית כנסת תוך כדי שהוא שוכח את המגבעת שלו .
שאגב עד היום עדיין מונחת שם ומחכה לו ...
לגבי חברי הפורום שצוהלים מכל מקרה כזה ? דעתי האישית שהם פשוט חברה לא חרדים ששים ושמחים מכל ידיעה שתשחיר את פני הציבור
מה שאתה כותב בעצם זה שאתה שורץ כל היום באינטרנט ומחפש סיפורי זימה.
כמוך אחי (; ונשמח אם תשתף סיפורים שהעלת בחכתך כדי שנוכל "להזדעזע" בצוותא .
נשלח ב-20/7/2022 02:43
נשלח ב-20/7/2022 01:16
לגבי חיים ולדר, הבעיה היתה שכנראה הרבה ידעו שהוא חשוד במעשים אלו ואחרים, וכשזה התפוצץ הם בסך הכל חיברו את הפאזל.
נשלח ב-19/7/2022 23:07
יו_טיוב כתב:
לפני כמה שנים שמעתי הרצאה של שופט בדימוס . והשופט הקשיש נתן שם טיפ קטן לזיהוי סוטים במסווה .
אמר שכשיש פיצוץ של פרשיה חדשה כולם מזועזעים . וזה מובן . וטוב שכך . כי כך נראית ומתנהלת חברה מתוקנת .
אבל .... הוא אמר תשימו לב בסביבתכם למי שמרבה לעסוק ולנסות להעצים בעיני הסביבה את הזעזוע שלו מהפרשה . ודואג בכל הזדמנות להחצין את הגועל שהוא חש כלפי החשוד . בדרך כלל אם זה מוגזם . כנראה שיש לאותו אדם שלדים בארונו .
מתוך סקרנות עשיתי אז עבודת מחקר קטנה ( לילה אחד שלם . לא הייתי צריך יותר ) . איתרתי פרופילים בפייסבוק של אנשים שהורשעו במע"מ וחיפשתי אחורנית בהסטוריה בפיד שלהם ציטוטים שלהם לגבי מקרי מע"מ . מה שמצאתי תאם אחד לאחד לטיפ של השופט . כמעט כולם ( ומדובר בעשרות שהצלחתי לאתר ) העלו או הגיבו במהלך השנים בעודף זעזוע על מקרי מע"מ . עודף זעזוע הכוונה לאדם שנשפט ל17 שנה ! על מעשי מע"מ מזוויעים ובפייסבוק שלו כתב שנתיים קודם על פרשיית מע"מ מסויימת . "אם הבן ז*** הזה משתחרר אני בא אליו לדקור אותו" גם לגבי השאר מיותר לציין שההסטוריה בפיד שלהם מכילה תיאורים גרפיים איך ובאיזה טמפרטורה צריך לשרוף את חשוד פלוני במע"מ כדי שיצלה לאט לאט ועוד תיאורים קשים .
שלחתי אחר כך מייל לאותו שופט . ובמייל שלחתי לו צילומי מסך מאותם הפרופילים שהורשעו במע"מ ואת מה שכתבו.
אבל גם כתבתי לו למטה . הדברים שאמרת אמש בהרצאה מוכחים כנכונים אבל דע לך שלא חידשת לי כלום . כי אני חרדי . וכל חרדי בן יומו יודע מאז ומתמיד שאנשי משמרות הצניעות ובכללי כל מי שמרבה להתעסק בעניינים האלו נגוע בזה בצורה קשה .
הייתי בקידוש בשבת בבית כנסת במודיעין . ובקידוש ישב בחורצ'יק צעיר וברברן עם פה גדול שאף אחד לא הכיר . אבל אני ידעתי מי הוא ( הכרתי את אחיו ) אבל הוא לא ידע שאני יודע מי הוא ומה העבר שלו . באותה התקופה בדיוק התפוצצו פרשיות משי זהב וחיים ולדר . ובמהלך כללל הקידוש מעל שעה הבן אדם לא הפסיק לחפור על הסיפור ולגנות לסירוגין פעם את משי זהב ופעם את ולדר . והחברה מסביב כבר עוברים נושא והוא בפיתולים שוב מצליח להחזיר את הנושא לשולחן . בשלב מסויים לא יכולתי להתאפק ניגשתי אליו בשקט ( בשקט כי אני לא רוצה על המצפון שלי שפיכת דם של יהודי ) ואמרתי לו . מה יש לך מוולדר שאתה כזה אובססיבי אליו ? הוא ענה לי בקול משהו כמו . אני שונאאא אנשים כאלו ! דינם מוות ! לחשתי לו . אבל ... חיים ולדר לא נחקר אפילו . ובוודאי שלא הורשע ולא ישב בכלא שנה וחצי כי ניסה לפתות עם ממתקים ילדה בטבריה ...
הבן אדם נהיה לבן וגמגם אני ממהר גוט שבעס . ועף מהבית כנסת תוך כדי שהוא שוכח את המגבעת שלו .
לגבי חברי הפורום שצוהלים מכל מקרה כזה ? דעתי האישית שהם פשוט חברה לא חרדים ששים ושמחים מכל ידיעה שתשחיר את פני הציבור
מה שאתה כותב בעצם זה שאתה שורץ כל היום באינטרנט ומחפש סיפורי זימה.
אנשים מגיבים מהר על אדם שמטיף נגד דבר רע מסוים, ואחר כך מתברר שהוא חוטא באותו הדבר.
כי זה לא כל כך נוח לשמוע הטפות מוסר, כל עוד אותו מטיף צדיק, זה איכשהוא נסבל,
כשהוא חוטא באותו בדבר שנגדו הוא מטיף, זה כבר ממש מרגיז ! ! !
נשלח ב-19/7/2022 20:41
בחדרי חרדים
יו_טיוב כתב:
בול הדיאגנוזה שלי אבל הפרופיל שציירת מקודם על אותו בחור מטבריה, דווקא מתאים יותר לכל מי שאובססיבי לנושא
נשלח ב-19/7/2022 20:35
בפרשת ולדר אתה היית בין הבודדים שהגנו עליו אפילו אחרי שהוכיחו לך שיש ראיות למעשיו.
אתה אין לך בכלל זכות דיבור, כפדופיל מוצהר שהודה על כך בפורום בפרשת ולדר ברגע שהופיעו עדים והעידו, הוקעתי אותו כמו כולם והצהרתי שאני שורף את כל ספריו שיש ברשותי אתה בושה לאנושות כשאתה תוקף את ולדר על משהו שאתה בעצמך, סוטה.
נשלח ב-19/7/2022 19:17
עוד אשכול עלוב של מגן הפדופילים החרדים.
חוץ ממך ועוד אדיוט לא ראיתי מישהו ששמח על הסיפור.
בפרשת ולדר אתה היית בין הבודדים שהגנו עליו אפילו אחרי שהוכיחו לך שיש ראיות למעשיו.