| נשלח ב-19/7/2022 21:55 |
|
| |
גפני וגם פורוש משולים לחתולי רחוב לשניהם אין הישגים!
לגפני וגם לפורוש אין הישגים ציבוריים שניהם חסרי מעש עם אפס הצלחות ציבוריות וזה משום שהם לא צריכים לדאוג שיבחרו בהם מחדש כי הם לא מייצגים אנשים עם חשיבה נכונה אלא עדר תועה. אבל בכל זאת "חייבים" למלא את היום עם משהו, אז יוצרים תככים ומזימות מדומות, במקום לדאוג לציבור שולחיהם שנאנק בכל תחומי החיים משום ששנים שנים רבות הוא לא מיוצג כראוי.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/07/2022 22:29:14
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 23:27 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | במקום להתפלסף, תציגו שורת הישגים. ולא רק מהתקופה האחרונה, אני מוכן לשמוע גם מהתקופה הקודמת אני חושב שמאיר פרוש שבר שיא, לשבת כל כך הרבה זמן, בלי לעשות כלום. |
|
קל לשכוח.. אני מסכים שהם עשו "קצת", אבל ביחס לנציגי המפלגות הכלליות הם עשו לציבור שולחיהם הרבה יותר.. לפרוש אני אזכור תמיד את ההישגים בסוף שנות ה-90 של מענקי הדיור המופלגים והקמת הפרויקטים בתל ציון, ביתר, בית שמש וק.ספר. גם גפני ואחרים עשו (לפעמים זה מניעה ולא מעשה), אבל זה ששמים פס על הציבור המודרני והצרכים שלו (אין נציג אחד שהציבור הזה שנהיה ענק, מייצג אותו) ידפוק אותם, כל בחירות קצת.. בסוף זה יכאב מאוד, לי זה ברור כשמש.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2022 17:10 |
|
| |
במקום להתפלסף, תציגו שורת הישגים. ולא רק מהתקופה האחרונה, אני מוכן לשמוע גם מהתקופה הקודמת אני חושב שמאיר פרוש שבר שיא, לשבת כל כך הרבה זמן, בלי לעשות כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 19:37 |
|
| |
לא יודעת לגבי פורוש, הוא נראה לי עובר בטל שלא עושה כלום חוץ מלסרק את זקנו ההדור, אין מה לומר. גפני לעומתו, יחד עם שאר חברי הכנסת של דגל התורה, מופיעים תמיד בראש רשימת החכי"ם החרוצים בכנסת. גפני הוא רואה חשבון ממולח, ששמר על האינטרסים של הציבור החרדי במשך שנים בוועדת הכספים. האשכול הזה מוכיח שאין גבול לשקר ולטפשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 18:08 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | |
| את ליצמן לא הזכרתי משום שהפדופילים יורשים גן עדן+ כתבה מפרגנת עם זצ"ל וכו' ביתד נאמן אז עאכו"כ שהעוזרים לפדופילים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 17:34 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | יש סאגה בין פורוש לגפני? מהי? |
| אל תחשוד ביצורים האלה הם לא ראויים לכתוב סאגה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 17:21 |
|
| |
יש סאגה בין פורוש לגפני? מהי?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 17:02 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | העיקר שליצמן עשה.... |
| "ההתקוטטות "האחרונה היא בין גפני לפורוש, לכן תקפתי אותם ולא אחרים. אבל זה עוד לא אומר ששאר החברים בסיעה עושים את עבודתם כפי שצריך או שלא עושים בכלל. אם רצית שאמליץ על אייכלר שהוא מתאים לעבודה ביד ושם? קיבלת את המלצתי. על טסלר שהוא מתאים לשמש שליח של חבר כנסת? קיבלת. בתקופת הבחירות החוכמה היא לא לירות לתוך הנגמ"ש אלא למתוח ביקורת בונה.. גם ח"כ אשר הופך להיות פעלתן כשהוא באופוזיציה כשלהצעות החוק שלו אין שום היתכנות לעבור , אבל כשהוא בקואליציה הוא מעלה את הקנסות על אי עטית מסכה שפגעו בעיקר בציבור החרדי משום שלהם הקנסות האלו ניתנו! החילונים שהפרו את תקנות הציבור קיבלו מסכות ולא קנסות, כמובן שאני לא מכלילה אבל המגמה הייתה ברורה. את גפני אולי באמת לא הייתי צריכה לתקוף?! הרי מדובר בח"כ חרדי שברוב חוכמתו ואדיבותו פיתח קשרים עם שרת התחבורה מהשמאל, שרק בזכות הקשרים האלה לכאורה פגעו "במשפחות החרדיות באמצעות רפורמת "דרך שווה" אותה שרת תקשורת, בזכות הקשר עם גפני גם מקפידה שלא להפעיל את "הנעים בסוף שבוע" בעיר התורה בני ברק, למי שלא יודע מדובר בתחבורה ציבורית בערי ישראל בשבתות ובחגים ר"ל. אבל, לגפני פחות חשוב להיות בקשר עם ח"כ מסיעתו הוא מאוד אדיב ,אבל הוא כנראה סלקטיבי מאוד בבחירת החברות והחברים שלו. בקיצור אין מה לעשות: הרוח "הטמאה" של ליברמן שורה על דגל התורה: בסיעה בכנסת וברשויות המקומיות. מי שהזכיר את הסיוע של ליצמן לפדופילית, צודק, אבל ליצמן טיפל בעוד אלפי פניות של נזקקים ולכן גם הפרקליטות לקחה בחשבון שמרוב להיטותו לעזור לאנשים, הוא נכשל שלא ביודעין? , אחרת הוא היה אמור לרצות במעשיהו את השנים הבאות . אבל לא שכחתי ממנו כפי שלא שכחתי מנציג דגל התורה שנכנס בכנסת על בסיס החוק הנרווגי שהתנגד להוספת דירות לעיר אלעד. בקיצור הרוח של ליברמן שורה על דגל התורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/07/2022 17:31:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 09:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 01:53 |
|
| |
העיקר שליצמן עשה....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2022 01:29 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | לגפני וגם לפורוש אין הישגים ציבוריים שניהם חסרי מעש עם אפס הצלחות ציבוריות וזה משום שהם לא צריכים לדאוג שיבחרו בהם מחדש כי הם לא מייצגים אנשים עם חשיבה נכונה אלא עדר תועה. אבל בכל זאת "חייבים" למלא את היום עם משהו, אז יוצרים תככים ומזימות מדומות, במקום לדאוג לציבור שולחיהם שנאנק בכל תחומי החיים משום ששנים שנים רבות הוא לא מיוצג כראוי.
|
|
פו, איזו שפה לומר כך על אנשים בגילאי העמידה, אנשי ציבור "משולים לחתולי רחוב" זה כל כך מעיד על מי שאתה, מי שפונה כך לאחרים חייב להיות שהוא מצביע על עצמו ובמה אתה דומה לחתול רחוב? 1. בגלל הגמישות הזאת בה אתה מחליף משפת זכר לשפת נקבה, הקלות הזאת בה אתה אומר "עכשיו אני אשה, פנו אלי כאשה" "בעלי, אשתי, בעלי, אשתי".. 2. כי גם אתה לא יכול להציג על משהו משמעותי שעשית בחיים, למען הציבור או בכלל 3. אתה כל היום נובר ומחפש זבל על אנשים, חתול רחוב
איזהו מכובד המכבד את הבריות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 23:43 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
שכחת את פעילותו למען הברסלבים שמעוניינים לטוס לאומן?! אז זהו שלא לשם זה האנשים האלה נשלחו לכנסת כדי לסדר את העניינים האלה מספיק מאכער בינוני עם עו"ד. אבל כשלמוסדות החרדים אין תקציב וחייבים כל שנה לעמוד מחדש כעני בפתח לשם זה וכ'ו הם נשלחו ולעוד עשרות משימות חשובות שהיו-יכולים להקל את החיים למשפחות החרדיות, אבל כאמור הם חסרי מעש ולא מרגישים מחויבים לציבור ששלח אותם לכנסת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/07/2022 22:43:34 |
|
הם מלאי מעש, והמוסדות מקבלים תקציבים יפים, הם לא מקבלים מאה אחוז תקציב כי הרב שך התנגד לזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2022 22:08 |
|
| |
שכחת את פעילותו למען הברסלבים שמעוניינים לטוס לאומן?! אז זהו שלא לשם זה האנשים האלה נשלחו לכנסת כדי לסדר את העניינים האלה מספיק מאכער בינוני עם עו"ד. אבל כשלמוסדות החרדים אין תקציב וחייבים כל שנה לעמוד מחדש כעני בפתח לשם זה וכ'ו הם נשלחו ולעוד עשרות משימות חשובות שהיו-יכולים להקל את החיים למשפחות החרדיות, אבל כאמור הם חסרי מעש ולא מרגישים מחויבים לציבור ששלח אותם לכנסת.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/07/2022 22:43:34
|
|
|
|
|