בית פורומים בחדרי חרדים

שידור חי היום ב10 מוועדת החקירה לאסון מירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/7/2022 07:05 לינק ישיר 
שידור חי היום ב10 מוועדת החקירה לאסון מירון

www.gov.il/he/departments/state-commission-of-inquiry-mount-meron/govil-landing-page יו"ר האופוזיציה יעלה למסור עדות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 15:52 לינק ישיר 

מומיר, דפח"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 15:29 לינק ישיר 
momeir

גרשום כתב:
האזנתי לכל אורך העדות שלו בקשב רב. קו ההגנה שנקט היה: "אחרים היו צריכים לטפל בכשלים ואני לא הייתי מודע
למה שקורה בהר" למעשה, מאחר ולא יכול היה לזרוק את האחריות למעלה אז הוא זרק לצדדים ולמטה. 

אופייני לציבור החרדי כל העולם אשם  חוץ מ....

כולם אשמים,
חוץ מהרעבע'ס, שבניגוד לאבותיהם, חידשו שחייבים ומוכרחים לעשות את ההדלקה ההמונית דווקא על ההר. 

כולם אשמים
חוץ מהחסידים שיש להם מצווה גדולה ועניין של חסידות להיות 'דוחפים ונדחפים'  ולא רק במירון.

כולם אשמים,
חוץ מהמאכרים והעסקנים,  אשכנזים וספרדים,  שיש להם 'חזוקעס' וכל מיני הקדשים  בשטח הציון ,  שבמשך שנים לא  נתנו בשום פנים ואופן לטפל ולעשות סדר בהר.

כולם אשמים,
חוץ מחברי הכנסת החרדים שלא רצו להתעסק ולהסתכסך עם אנשי ה'חזוקעס'. 

הוועדה שמטפלת ברשויות, בסופו של יום תיתן חיזוק לטענה שכולם אשמים חוץ מ...ובא לציון גואל ונאמר אמן.

תוקן על ידי momeir ב- 21/07/2022 15:31:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 13:14 לינק ישיר 

האזנתי לכל אורך העדות שלו בקשב רב. קו ההגנה שנקט היה: "אחרים היו צריכים לטפל בכשלים ואני לא הייתי מודע
למה שקורה בהר" למעשה, מאחר ולא יכול היה לזרוק את האחריות למעלה אז הוא זרק לצדדים ולמטה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 12:59 לינק ישיר 

לא מצפה שידע מכל פרט, אבל מה שקרה במירון זו הפקרות ורשלנות מצד מדינת ישראל. מישהו צריך לתת את הדין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 12:48 לינק ישיר 

אתה באמת מצפה שהוא יידע מכל פרט?
דווקא מעניין מה קרה שיש שעשור ישיר דווקא מהחלק שלו בוועדה, הוא אפילו לא ראש הממשלה העכשווי. אבל מאמין שייצא מזה טוב ורק ירוויח עוד הופעה תקשורתית.
ונתניהו לא פוזל לעורך דין, כשהוא מדבר הוא מסתכל על הקהל, זה אחד הכללים ברטוריקה, שיש אומרים שבזכותו הוא ניצח ב96

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 11:28 לינק ישיר 

וכל רגע פוזל לעבר עורך דינו שיושב בקהל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2022 11:08 לינק ישיר 

עד כה הוא בעיקר "לא ידע", מטיל את האחריות על משרד הדתות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שידור חי היום ב10 מוועדת החקירה לאסון מירון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext