בית פורומים בחדרי חרדים

בדגל התורה באמת חושבים שהציבור מטומטם? הרב אדלשטיין מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2022 01:23 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בעצם טוען שהגיוני וסביר שאכן רשכבה"ג מרן הגרי"ג אדלשטיין  ממרום מעמדו וגילו מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים של דגל התורה.

מתבייש בשבילכם, אתם עמוק בתוך הבוץ ולא מרגישים בכלל, אבל מבחוץ זה נראה מאוד לא טוב

תודה שאחרי הודעה וחצי שרטנת על כך שהעזתי להגיב לך, הסברת מה אתה רוצה.
לא נראה לך הגיוני וסביר שהרב אדלשטיין נוהג כך וכך.
מצטער יקירי, לי זה כן נראה הגיוני וסביר.
בסופו של דבר צדקת בפרט אחד, הכל עניין של פוזיציה. בעיניי בחירות הן הדרך לסייע לציבור הענק של לומדי התורה, אז נכון להתעסק בהם גם בגיל 100. אם בעיניך הבחירות הן דרך לסדר משכורת לאיזה יענקל כהן, אז אל תאהב את האדמור שעוסק בבחירות, או שתחשוב שהחסידים שלו לא שמים עליו והם בכלל מקשיבים לגאב"ד לכל מקהלות קוממיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 22:14 לינק ישיר 

אם אתה מתעקש להוכיח שהתשובה לשאלה בכותרת האשכול שאכן הם צודקים שחלק מהציבור מטומטם, מי אני שאפריע לך.

לא נעים לומר, אבל מי שחושב שהרב אדלשטיין ממרום מעמדו וגילו מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים של דגל התורה, בהחלט עונה להגדרה.

מסכן ירח טוקר וכל שאר ה"אסטרטגים" והקמפיינרים, הבולדוזרים, הקופירייטורים שפוטרו או יפוטרו בגלל הצעד החדש של ניהול הקמפיין בידי רשכבה"ג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 23:14 לינק ישיר 

אני מסכים אתך שחלק מהציבור מטומטם. אם כי יש לציין שיש אומרים שזה החלק שחושבים שהרב אדלשטיין הוא מנהיג הציבור ולכן הוא מקדיש מעצמו לניהול הקמפיין, ויש אומרים שזה החלק שברור להם שלא יתכן שהרב אדלשטיין הדגול מנהל את הקמפיין.
לי אגב אין דעה בנושא, אבל אני לא מבין מאיפה כבודו יודע כמו איזה חלק חושב הרב אדלשטיין עצמו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בדגל התורה באמת חושבים שהציבור מטומטם? הרב אדלשטיין מנהל את הקמפיין ואת דפי המסרים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.