|
|
| נשלח ב-27/7/2022 00:49 |
|
| |
לקח לך זמן, העיקר שהתקדמנו.
גנץ מטיל וטו על נתניהו, ודורש שהליכוד ינטרלו ויחליפו את נתניהו כראש הליכוד והמועמד מטעמה לראשות הממשלה (ברוטציה או שלא ברוטציה).
לחרדים יש אופציה: 1. לומר לגנץ "עד כאן", אנו לא משתפים פעולה עם מי שמדבר אחדות אך פוסל אישית את נתניהו, לך תקים לך ממשלה עם לפיד מרצ רע"מ והמשותפת, אנחנו לא אתך, תשכח מאתנו, אנחנו באופיזציה.
2. גפני מגיע לליכוד ואומר להם תזרקו את נתניהו לכלבים, "הוא המכשול" בדרך להקמת "ממשלת אחדות", אם לא תעשו זאת אנו החרדים נצטרף ל"ממשלת האחדות" ואתם הליכוד תישארו עם נתניהו בחוץ. אני לא יכול לסבול עוד יום אחד באופוזיציה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 01:07 |
|
| |
נגיד שיש לגנץ ביחד עם החרדים 30 מנדטים הוא עדיין לא יכול להקים ממשלה או שגם לפיד וגם ליברמן וגם מרץ וגם עבודה בפנים ואז זה אומר שהחרדים שוב אכלו אותה או שהליכוד בפנים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 15:09 |
|
| |
טוב, זו הטרלה עלובה למדי, מכיוון שברור לכל שאין לאף אחד בליכוד שום אפשרות להדיח את נתניהו. אגב,אין גם לחרדים שום אינטרס בפרישת נתניהו, שכן דקה אח"כ ,לפיד וליברמן מקימים ממשלה עם ברקת וסמוטריץ, ומשאירים את החרדים להסריח בחוץ. האינטרס של החרדים הוא השארות נתניהו, אך בטווח המיידי- הקמת ממשלה ,ולא המשך שלטון לפיד.
להלן הטרלותיו הבאות של נוירולוג:
מה יעשו החרדים בויכוח הצפוי בין נתניהו וגנץ על תיק המשפטים מה יעשו החרדים אם הויכוח ביניהם יהיה אם מועד הרוטציה יהיה לפי תאריך עברי או תאריך לועזי מה יעשו החרדים אם גנץ יציע שנתניהו ישמש כרה"מ אך יצא לנבצרות עד לסיום משפטו, עפ"י מתווה ריבלין מה יעשו החרדים בויכוח בין הליכוד וגנץ על החוק הנורבגי.
ובכן. המו"מ בין נתניהו וגנץ יתנהל בין נתניהו וגנץ, ולא בין פצקו לנוירולוג. החרדים יפעלו בזמן אמת כדי שכל אחד מהצדדים יבין, שכדאי לו שהמו"מ יצליח. הפעולה היחידה שרלוונטית כעת, היא ההבהרה שהחרדים נכונים גם לשלם מחיר ציבורי ואלקטוראלי, בכדי שתהיה להם יכולת לאכוף על הצדדים הקמת ממשלת אחדות. אנו מודים לנוירולוג על תרומתו הצנועה לעניין זה.
תוקן על ידי פצקו ב- 27/07/2022 15:16:57
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 23:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אשאל זאת ברחל בתך הקטנה
גנץ מטיל וטו על נתניהו כשותף בממשלה. החרדים צריכים להחליט האם ללכת עמו ועם לפיד תוך החרמת נתניהו, או ללכת לאופוזיציה. מה החרדים יעשו? |
|
החרדים בוחרים ככה. 1) ממשלת נתניהו 2) ממשלת נציג הליכוד ואחרי זה כל צירוף אפשרי ; גם לפיד, גם גנץ, וללא ליברמן. יתכן גם שיפסלו את הערבים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2022 23:19 |
|
| |
נ. ב. יתכן והמתווה ישתנה במקרה ומצילים את המדינה מבחירות, לבין מקרה שיש ממשלה גם בלעדי החרדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2022 21:35 |
|
| |
פצקו
אני לא יודע (או שכן) מדוע אתה כ"כ מתחמק מלענות בצורה פשוטה על שאלה פשוטה. לקח לך הרבה זמן ולא מעט תגובות מתחמקות עד שהגעת לתגובתך האחרונה, שגם היא לא עונה בצורה ישירה על השאלה.
בתגובתך האחרונה כתבת שהליכוד לא יכול להזיז את נתניהו, וכן כתבת תיאוריה מדוע לחרדים אין אינטרס בהזזת נתניהו וכו'. הכל טוב ויפה אך לא קשור ולא עונה על השאלה.
אני שואל שאלה פשוטה, אם גנץ שם וטו על נתניהו כשותף לרוטציה לראשות ממשלת האחדות. מה גפני עושה? תוקף ומגנה את גנץ והולך לאופוזיציה או שאופוזיציה מבחינתו במקרה כזה זו לא אופציה שבאה בחשבון בשום מקרה ומפעיל מערכת לחצים על מנת לפתור את הבעיה בכך שהליכוד ונתניהו ישברו את הראש איך לוותר על נתניהו בראש.
|
|
|
|
|