בית פורומים בחדרי חרדים

למה שדגל התורה לא תרוץ לכנסת ברשימתו של ליברמן? או עם מרב מיכאלי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2022 19:20 לינק ישיר 
למה שדגל התורה לא תרוץ לכנסת ברשימתו של ליברמן? או עם מרב מיכאלי?

דגל התורה זה שמאל. יהדות התורה, ימין ,ומשכך, היא יכולה לרוץ יחד עם הציונות הדתית. החזון איש כבר נתן את "החותמת" לחזית- דתית.
כל הבלגן שדגל התורה יוצרת עכשיו, נועד להשכיח מהציבור, התנהגות, שאינה עולה בקנה אחד עם המוסר היהודי- של חבריה ורבניה! לא שכחנו מי שאמר על מי "משנאי ה'" וזה בעצם העונש שחסידות בעלזא וכו' מקבלים עכשיו-על השתיקה שלהם, כשביזוי חסידים ואדמורים ! גפני אמר, שהוא עשה עם ליברמן כמה פרויקטים, גם אצל הרב קנייבסקי הסתדרו עם ליברמן מצוין. גם מרב מיכאלי קיבלה הצעה לעבור לדגל התורה, שכל אחד יקבל את שלו במרחב שמתאים לו. לא נוכל להצביע עבור כאלה שמתחצפים ומוציאים לעז על כ"ק מרן האדמו"ר מבעלזא שליט"א  איך נוכל להצביע, עבור מי שמחלן בכוח את קריית יובל?! או שמתנגדים לדירות לחרדים באלעד?!" וכ'ו הפושעים הליטאים" לא יחנכו את הצדיקים !

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/07/2022 20:15:11

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2022 10:42 לינק ישיר 

גפני, בסה"כ צודק: לשלוח אדם לכנסת בלי שביקר בה ולו יום אחד?! אולי כהכנה לכהונה הגדולה ,צריך להפגיש את גולדקנוף עם מרב מיכאלי ועם שלי יחימוביץ. צריך אולי גם לקחת אותו לסיור בחוף תל ברוך בו נצפה ח"כ מטעם דגל התורה שיכיר את הבעיות האמתיות של עם ישראל. ובעצם למה שלא להפגיש אותו עם ליברמן?! הרי ביום מן הימים יצטרכו להעביר את חוק הגיוס ולמדנו שמה שטוב לליברמן גם טוב לחכים מדגל התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 23:57 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
הנבואה לא שוכנת אצל אף אחד, גם לא אצל פורוש שידועה האמירה שלו לפני הבחירות בירושלים. אנשים לוקחים ריזיקות ולהערכתי דגל מסוגלים לעשות את הצעד הזה אם הם יראו לנכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפורוש אין נשמה חסידית הוא ליטאי שרוכב על הגב של החסידים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 23:37 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
הנבואה לא שוכנת אצל אף אחד, גם לא אצל פורוש שידועה האמירה שלו לפני הבחירות בירושלים. אנשים לוקחים ריזיקות ולהערכתי דגל מסוגלים לעשות את הצעד הזה אם הם יראו לנכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

להערכתי, בדגל מפחדים לקחת את הסיכון הכרוך בריצה נפרדת . ולכן ההצעה שלי שהם יכפו על יהדות התורה על מרכיביה השונים בחירות פנימיות יותר הגיונית. או שהבלגן של נציגי דגל נועד כדי לחמם את השטח לקראת הבחירות המוניציפליות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 23:20 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 23:07 לינק ישיר 

אדרבה, שדגל תכפה על יהדות התורה בחירות פנימיות. אתה מדי חכם מכדי לחשוב שהנבואה שוכנת אצלך. אין שום וודאות שדגל לבדה עוברת את האחוז החסימה. השאלה שלי רטורית. אבל האופציה ליהדות התורה לחזית דתית בעינה עומדת מה שלא מתאים לדגל התורה שהיא שמאלנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 22:26 לינק ישיר 

לשאלת פותח האשכול:
דגל לא צריכה להתאחד עם אף אחד, כי היא עוברת את אחוז החסימה גם לבד ובכל מקרה ידה תהיה על העליונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 21:26 לינק ישיר 

לך תדע העלתה כאן כמה נקודות שבהחלט ראויות לעלות, אך כדאי שלא לצפות יותר מדי לתשובות על הדברים עצמם מאנשים שצביעות ומשוא פנים היא לחם חוקם.

מה גם שלהם מותר הכל, וזה לא מפריע להם לתקוף, לבקר, ולזלזל באחרים רק כי זה לא הם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 21:09 לינק ישיר 

וכששמיר הצליח סוף סוף להקים ממשלה צרה ,,, את ה"נגד" של פלדמן ופרוש היה אפשר לשמוע עד הבית של הגרא"מ שך זצוק"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 21:07 לינק ישיר 

אוי אוי מי יגלה לתינוקת את ימי תשמ"ט-תשנ"ב, איך שאגו"י והמערך היו החברים הכי הכי טובים ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 20:48 לינק ישיר 

לך תדע מה היא כתבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 20:34 לינק ישיר 

ילד/ה מפגר/ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 20:02 לינק ישיר 

כך נראים כאלה " שרוחו של ליברמן" שורה עליהם. בדקו עם מי יושבים נציגי "דגל-התורה" בהסתדרות הציונית? עם מי הם סגרו דילים בהסתדרות הציונית, איזה כוח הם נתנו לליברמן בהסתרות הציונית? מגעיל אותי להצביע עבור מי שנושא את התורה לשווא . בדקו למי שלא אכפת שבעיריית ירושלים טפסי הרישום לגני הילדים מופיע הורה 1 ו- 2. ומי הצבוע, שבזמנו פתח חזית נגד-מד"א שבטופס התרמת דם היה הורה 1.2.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/07/2022 20:52:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2022 19:32 לינק ישיר 

גם לנו החסידים יש וויכוח עקרוני עם דגל התורה, האם ניתן להכיר בהסתדרות הציונית?! האם מקדשים פדופילים?! החינוך הליטאי רקוב מיסודו! האם מי ששמוע לקול רבותיו הופך להיות "ממשנאי ה'" ?!
 "הגאונים של פוניב'ז" כבר שאלו את-ראש הישיבה : האם הסתכלות במראה מותרת, למי שמגלח זקנו, ועלול  לחתוך את עצמו בסכין הגילוח?! השאלה השנייה: האם לעשות בלורית יש בו משום מסלסל בשערו?  לח"כ כנסת "מדגל התורה" יש וויכוח עקרוני עם החסידים שמסלסלים את הפאות שלהם-בניגוד להוראתו של הראש ישיבה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/07/2022 19:54:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה שדגל התורה לא תרוץ לכנסת ברשימתו של ליברמן? או עם מרב מיכאלי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext