בית פורומים בחדרי חרדים

דרעי מחפש אשכנזי שיתמודד בש"ס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2022 21:43 לינק ישיר 
דרעי מחפש אשכנזי שיתמודד בש"ס

בראיון שערך גלסנר הערב עם אריה דרעי גלסנר ב'קול ברמה': אמר דרעי "אני מחפש נציג אשכנזי לרשימה בשס".מה שנקרא ירי בתוך הנגמ"ש. באגודת ישראל לא יודעים איך לבלוע את זה, בעוד הם מנסים להשיל מעליהם את הגיבנת שצמח להם פתאום עם דגל, נפל עליהם הצרה הזאת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2022 09:25 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

הכל זה גימיק... אל תהיו תמימים,לא באמת יהיה נציג אשכנזי בשס... אגב יש נציג ספרדי בג' מקום לא ריאלי, אבל יש... , אולי שיקח נציג אשכנזי מהפלג

כן כי ברור שאם לש"ס יהיה אשכנזי הוא יהיה במקום מאוד ריאלי....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2022 08:24 לינק ישיר 

למה לא נציג ערבי? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 16:38 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

וכפי שהתפרסם הערב בערוץ 14
יהדות התורה במאמץ להביא קהלים חרדיים נוספים להצביע יהדות התורה, זה מסתכם בכ 3 מנדטים אבודים. יש משא ומתן מתקדם עם אלי ישי, פינדרוס מביא את האמריקאים מאמריקה ומהארץ, שיוציעו ת. ז. יש חרדים תימנים.
יש את הפלג. יש את החרדים העובדים ועוד. ב 2 האחרונים יש קשיים לעת עתה.
בהצלחה !

עודני מנסה לחשוב איך מכנסים את כל הקהלים האלה ביחד, ואני נזכר במה שסיפר לי פעם איזה "רב", שחיבר ספר והלך לאחד מגודלי ישראל לבקש ממנו מכתב הסכמה. אותו צדיק לא שש לתת לו הסכמה (אני הק' הכרתי את המחבר הזה אחרי שנים ואני יכול לשער שבוצין בוצין מקטפי ידיע..), ואמר לו כך: "פעם היו הולכים לרבנים כדי לקבל הסכמה, כי כל רב שהיה כותב הסכמה - היו בני הקהילה שלו מכבדים את הרב וקונים את הספר. בימינו, כל הסכמה שתביא רק תבריח קהל אחר...".

רוב הקהלים אפשר להביא בלי בעיה מיוחדת ;
תימנים, אלי ישי, אמריקאים,
לזרז ולהחתים קהלות שונות (שמדובר בפיקוח נפש) ורבנים שונים

הבדיחה היא שאם תחתים את האמריקאים תבריח את הפלג ואם תחתים את הפלג תבריח את אלי ישי וכן הלאה....
לצערינו, רוב המאחד והמגדיר של המגזר החרדי (לענד, מאז ומתמיד), היה השלילה של אחרים.

לא מה שידוע לי.

כפי הידוע לי, לפלג הירושלמי
לא איכפת להצביע למפלגה
שמצביעים שמה חרדים מודרנים
או אמריקאים,
עם דגל יש לה סיכסוך
אז זה אחרת.

בדרך כלל
אין לחרדי בעיה
שבמפלגה יש חרדים ממגזר שונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 16:19 לינק ישיר 

רציף כתב:

קבלתי בפרטי ; יש נציג ספרדי ביהדות התורה ; יעקב אשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא שסניק במקור, כשהוא עבד בלשכה של סגן ראש עיריית בני ברק קראו לו כנפו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 14:11 לינק ישיר 

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

יהדות התורה במאמץ להביא קהלים חרדיים נוספים להצביע יהדות התורה, זה מסתכם בכ 3 מנדטים אבודים. יש משא ומתן מתקדם עם אלי ישי, פינדרוס מביא את האמריקאים מאמריקה ומהארץ, שיוציעו ת. ז. יש חרדים תימנים.
בהצלחה !

עודני מנסה לחשוב איך מכנסים את כל הקהלים האלה ביחד, ואני נזכר במה שסיפר לי פעם איזה "רב", שחיבר ספר והלך לאחד מגודלי ישראל לבקש ממנו מכתב הסכמה. אותו צדיק לא שש לתת לו הסכמה (אני הק' הכרתי את המחבר הזה אחרי שנים ואני יכול לשער שבוצין בוצין מקטפי ידיע..), ואמר לו כך: "פעם היו הולכים לרבנים כדי לקבל הסכמה, כי כל רב שהיה כותב הסכמה - היו בני הקהילה שלו מכבדים את הרב וקונים את הספר. בימינו, כל הסכמה שתביא רק תבריח קהל אחר...".

הבדיחה היא שאם תחתים את האמריקאים תבריח את הפלג ואם תחתים את הפלג תבריח את אלי ישי וכן הלאה....
לצערינו, רוב המאחד והמגדיר של המגזר החרדי (לענד, מאז ומתמיד), היה השלילה של אחרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 02:25 לינק ישיר 

רציף כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה שטויות, היה רוצה. הוא אשכנזי מכל צדדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 02:21 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 01:53 לינק ישיר 

רציף כתב:

בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2022 01:42 לינק ישיר 

בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 17:32 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 09:54 לינק ישיר 

לפדלפי, אתה כותב מידיעה?
)אפשר להשיג הרבה על דבריך, רק אציין שאמנון כהן עדיין פעיל בשס, הוא עזב בגלל פרשיות שבדיעבד הוא נכנס לכלא בגינן)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 08:50 לינק ישיר 
פלדלפי

הדיבוק כתב:
רציף כתב:

מה עם נציג תימני ?
להזכירכם, אמנון יצחק גרף
18 אלף קולות

לא יודע מה קורה שם היום (נדמה לי בן צור תימני), אבל בעבר היה את משולם נהרי.
בכלל, בשס יש נציג לכמעט כל עדה (היה שם את אמנון כהן, נציג הבוכרים, היה איזה אחד נציג הגרוזינים, לתקופה קצרה היה ח"כ מזור בהיינה נציג האתיופים). ועוד מדברים על גזענות....

נשלח מהאנדרואיד שלי

היה בעבר 
אריה דרעי בשנים האחרונות נלחם זה והיום אין שום יתיחסות לארץ המוצא אלא כולם נציגים של כולם

למעט הרוסיות הזקנות שמצביעות ליברמן עברו הימין שמצביעים בגלל ארץ מוצא. 
מצביעים בגלל דרך\אידיאולוגיה\הבטחות - ואצל החרדים זה גדולי הדור + עדה (ספרדי או אשכנזי) 

גם אם יקבלו 120 מקומות אין מספיק לכל הקהילות... אם תיתן למשפחת אבוחצירה אז משפחת אברג'ל רוצה גם 
תיתן לבוכרים אז האוזבקים גם רוצים... ופתאום הגרבאים יטענו שהם לא תוניסאים... 

ובפרט שפעמים רבות זה לא משנה כלום - לדוג' אמנון כהן שייצג את הבוכרים ויום אחד הבינו שהוא לא תורם שום דבר למפלגה... מי שחרדי יצביע ש"ס וכל השאר לא....  

גם התימני שמנסה להקים מחאה תימנית נגד ש"ס הודה שבוע שעבר ברדיו שהוא כלל לא מצביע ש"ס 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2022 00:40 לינק ישיר 

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

מה עם נציג תימני ?
להזכירכם, אמנון יצחק גרף
18 אלף קולות

בכלל, בשס יש נציג לכמעט כל עדה (היה שם את אמנון כהן, נציג הבוכרים, היה איזה אחד נציג הגרוזינים, לתקופה קצרה היה ח"כ מזור בהיינה נציג האתיופים). ועוד מדברים על גזענות....

מעולה שיש יצוג לכל עידות ספרד והמסתעף !

בוא נדייק, זה לא "שיש", זה היה כשהיו מספיק מושבים...
וזה ממש לא מעולה. השיח הגזעני הזה משדר רדידות וחיסר אחריות, אם אמנון כהן עשה מה שעשה, אז ייעלם היצוג של הבוכרים? מפלגה ספרדית אמורה לדאוג לבוכרים (ולכורדים ולאתיופים ולאוזבקים) לא רק דרך נציג שנולד לעדה הזו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2022 23:39 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

מה עם נציג תימני ?
להזכירכם, אמנון יצחק גרף
18 אלף קולות

מעולה שיש יצוג לכל עידות ספרד והמסתעף !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2022 23:29 לינק ישיר 

לה''ו. לא מחפש ולא נעליים.
הבן של אורי זוהר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרעי מחפש אשכנזי שיתמודד בש"ס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.