|
|
| נשלח ב-28/7/2022 20:55 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
מזעזע ומחריד. והעיקר שבנות המזרוחניקים, מחפשות לעשות שירות צבאי, ולא מבינות שכל גיוס הבנות הוא לצורך יצרים אפלים, ועכשיו מתברר שלא רק של יהודים...
מה שמקומם בכל הסיפור הזה, למה היו צריכים לתת לו חיילת, לא היה מספיק להביא לו איזה ז**ה ערביה או סתם גויה?
|
|
ההיפך, מזרוחניקיות שמשרתות בצבא צודקות, עכשיו מתברר שהבעיה היא להתנדב לשרת בגופים אחרים, וגם חרדיות שלומדות במעלות לא מבינות שכל הסמינרים הם לצורך יצרים אפלים של המנהלות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 01:38 |
|
| |
זוועה, ואם זה מערכתי אז מדובר בזוועת עולם. עד שלא יהיו ראיות חזקות שזה היה סיסטמטי ומערכתי לא הייתי קופץ למסקנות. אבל גם אם זה מקרה נקודתי זו זוועה וכל המעורבים צריכים לשלם את הדין בזה. בבא, בודאי ישלמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 02:02 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  |
ואצל החרדים? אתה בטוח שאי אפשר למנות שמות ומבוכות? או שרק כשזה במגזר השני אז הבעיות מלמדות על הכלל?
|
|
אצל החרדים זה כל הזמן אותם שמות ואותם מקרים ולדר משי זהב ברלנד ואולי תמצא עוד כמה שמות וזהו . אבל אצל המזרוחניקעס ? אוייי כואב הלב מה שהולך שם ....
|
|
הצחקת אותי. באמת לא שמעת על הרב חפוטא והרב מקלב והרב יזדי והרב יחיאל נחום הלוי.... אתה רוצה עוד? תאמין לי שעוד לא התחלנו. מה שמפתיע יותר, זה שכל האנשים שציטטתי הם תלמידי חכמים מופלגים, ומי מהם שהשתחרר מהכלא מכהן כיום כרב, מפרסם ספרים ומוסר שיעורים כאילו לא היה דבר.... אז מה? תביא לי איזה 2 מדריכים מנהלי בתי ספר ותפסול ככה ציבור שלם, כשהחמאה מסריחה על הראש שלך?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 08:02 |
|
| |
הסיפור מאוד מוזר… בחורה שיש לה 10 כתובות להתלונן על מקרי זוועה כאלו שנמשכים תקופה ארוכה, לא מעזה להוציא מילה מהפה כל הזמן הזה, רק מ"בושה"? אולי זו לבדה סיבה מספקת למה לא לתת לבנות לשרת.. ולמה בכלל מחבלים שולטים בכלא ומקבלים מה שבא להם? מה הם "מחזיקים" על מנהלי הכלא, או נותנים להם בתמורה, שמפקד יהודי מוכן למכור את אמא שלו ובת של יהודי אחר, בשביל זה? נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 29/07/2022 08:02:52
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 12:21 |
|
| |
משהו מוזר............
לפני כמה שנים הייתה בארץ מהומה אדירה,
קצין מאוד מאוד מוערך בצבא בשם סגן אלוף 'לירן חג'בי' ז"ל
שהיה מפקד גדוד 'צבר' ב'גבעתי'
ולחם כארי במבצע במבצע 'צוק איתן'
הטריד חיילת שהייתה תחת פקודתו,
לאחר מהומה עצומה בתקשורת,
ואין סוף תוכניות שעסקו בעניין,
האיש שילם לה פיצויים והורד בדרגה לדרגן רס"ן
בסופו של דבר לאחר 7 שנים, האיש נפטר מסרטן והלך לעולמו.
משום מה הפרשה הזאת של הסוהרות עוברת בשקט יחסי,
ביחס לאותה פרשה, ולמה?
אולי, כי הוא היה מזרחי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 13:27 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | אז מה? תביא לי איזה 2 מדריכים מנהלי בתי ספר ותפסול ככה ציבור שלם, כשהחמאה מסריחה על הראש שלך?!
|
|
אם אני מבין אותך נכון, אתה רוצה להפקיר את בנותיך ובנות קהילתך בצבא, כי החמאה שעל ראשך מסריחה, אבל החמאה שלו מסריחה עוד יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2022 14:26 |
|
| |
| איפה_יוסלה כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  | אז מה? תביא לי איזה 2 מדריכים מנהלי בתי ספר ותפסול ככה ציבור שלם, כשהחמאה מסריחה על הראש שלך?!
|
|
אם אני מבין אותך נכון, אתה רוצה להפקיר את בנותיך ובנות קהילתך בצבא, כי החמאה שעל ראשך מסריחה, אבל החמאה שלו מסריחה עוד יותר |
|
עניתי עניינית לדברים שהוא כתב. אם תקרא את הדברים מתחילתם תבין שהערתך לא במקומה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|