בית פורומים בחדרי חרדים

צפיה דרוכה לקראת מינוי הגאון הגדול רבי משה שטרנבוך שליט"א לרבה של ירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/8/2022 14:34 לינק ישיר 
צפיה דרוכה לקראת מינוי הגאון הגדול רבי משה שטרנבוך שליט"א לרבה של ירושלים

כצפוי הוחלט בבית מרן הגאון הגדול רבי אברהם יצחק אולמן שליט"א למנות את מרן הראב"ד שליט"א לכהן כרב ואב"ד העדה החרדית ורבה של ירושלים המינוי אמור להתבצע מיד אחרי ט באב אם לא יקרא משהו בלתי צפוי אז ימנו לפני.
פבנתיים הרשעים הסיקריקים מפעילים לחץ כבד על קהילות וחברים בהנהלת העדה החרדית שימנעו מהגאון הראבד שליט"א להתמנות לתפקיד הגאבד,
אדמו"ר מסאטמאר-ראדני תומך ומגבה את מינוי לגאבד את הגרמ שטרנבוך שליט"א וכך הורה לאפריים שטרן לפעול לביצוע המינוי וכן מגבים את מינוי הגרמ שטרנבוך שליט"א אדמו"ר מסאטמאר שליט"א ואדמו"ר מפשווארסק שליט"א.
אבל בימים האחרונים הסיקריקים מפעילים לחץ כבד על אדמו"ר מסאטמאר-ראדני שליט"א שישנה את עמדתו ולא יודע מה להחליט.
כידוע יש מלחמה גדולה בחצר סאטמאר-ראדני בין תומכי האדמור ותוכניות החינוך של השלטונות במוסדותיו לבין הקנאים שמתנגדים.
הם הסיקריקים הרשעים 15 שנים האחרונות ניסו להחריב את העדה החרדית ורודפים את הרבנים שלא משתחווים להם ולא רוקדים לצליליהם ועד היום הם לא שקטים ממחשבותיהם הזדוניות להרוס ולהחריב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 13:57 לינק ישיר 

2oo9 כתב:

למעשה עם תולדות אהרן ודשינסקי וסאטמר מהר"א מחליטים שקוראים להרב שטרנבוך גאב"ד ורוב כלל ישראל ישתתפו פעולה יש מי שיכול למנוע את זה ?

המינוי היה עובר גם בלי הבגידה והפרת ההסכם על ידי תולדות אברהם יצחק. אבל חברי הנהלת העדה החרדית לא רצו לקחת סיכון ולגרום לביזוי כבוד התורה אז הלכו על פשרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2022 04:45 לינק ישיר 

הוא אומר שיעורים גם בימים אלו מה שהגאבד זצ"ל לא היה בכוחו בשנים האחרונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2022 21:08 לינק ישיר 

בינינו, גאב"ד חדש, אמור לתת כמה דרשות ושיעורים בבתי כנסיות וקהילות.

הגאון הישיש שליט"א ערוך לכך??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2022 20:49 לינק ישיר 

למעשה עם תולדות אהרן ודשינסקי וסאטמר מהר"א מחליטים שקוראים להרב ‎שטרנבוך גאב"ד ורוב כלל ישראל ישתתפו פעולה יש מי שיכול למנוע את זה ?‏‎

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2022 18:14 לינק ישיר 

הייתי בחופש כמה ימים ברמת אברהם. ממש שכונה לתפארת. התפללתי בקהל חסידים ובשטיבל היפה של דושינסקי, והיה ממש תענוג לראות את השטיבלך מחד ואת הרחובות והחנויות מאידך שוקקים חיים. ממש דידן נצח. הסיטרא דקדושה לאורו של הראב"ד הגר"מ שטרנבוך שליט"א ניצחה בגדול. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2022 15:25 לינק ישיר 

מה דעתו של האדמו"ר מסטמר - לא ראדני על כל הענין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2022 14:22 לינק ישיר 

בתולדות אברהם יצחק מנסים למזער נזקים ואומרים שבן האדמור פעל לבדו בלי שום הוראה מאביו וראשי הקהילה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 23:10 לינק ישיר 

ברדוואי כתב:

חריף_ומקשה כתב:

דרמה בהנהלת העדה החרדית בירושלים: בעקבות פרישת נציגי חסידות "תולדות אברהם יצחק" מההצבעה והטלת וטו מצד האדמו"ר מהרי"י מסאטמר, הוחלט שלא להצביע על מינוי גאב"ד ירושלים. ההצבעה תדחה בשנה. הווטו התקבל ברוב של 25 מתוך 40 חברי הנהלה. המשמעות: הקנאים ניצחו

כבוד הרב ביתאן הסיקריקים שאתה קורא להם קנאים ממש לא נצחו, הם לא הצליחו למנות גאבד מטעמם, הם הסיקריקים היו מעוניינים שמועמדות שר התורה הראב"ד שליט"א תיפול ומייד להעלות שם אחר להצבעה, הכלב זממם לא צלח,
ולמעשה הראב"ד שליט"א נשאר מספר 1 בעדה החרדית כרב ופוסק על אפם וחמתם של הסיקריקים
ולשמחתם של הקהילות המרכזיות בעדה החרדית שהראבד נשאר גאבד לא רשמי ואין אף אחד מעליו

אף אחד לא חושב שבמצבו הבריאותי הוא מספר כלשהו במשהו. העיתונים כבר מזמן מחלחפים לו תארים לפי היחצנות שלו וזה עוד לפני שהרב טוביה וייס נפטר - ובוא נאמר שתארים שהעיתונים מחלקים, לא תמיד משקפים או משתקפים בהערכה בקרב תלמידי חכמים יודעי ספר.
הרעיון הוא שהוא הרבה יותר מבוגר מכולם ולכן קשה להצביע נחרצות נגדו. בפרט שבקהילות האלה אוהבים את הרבנים כשהם נשלטים לחלוטין, אז מצבו הפיזי רק מוסיף לו נקודות. לכן מחכים שנה מתוך תקווה שתוך שנה מצב המועמדים ישתנה והם יצליחו לדחוף את האיש שלהם.רק הבעיה שהציפיות שהזקנים ימותו, לא תמיד גורמות לצעירים לחיות או להישאר רלוונטים... תקראו על הגאון האדר"ת, ולהבדיל תשאלו את הרב אליהו שלזינגר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי הדיבוק ב- 29/08/2022 23:13:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 22:46 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

דרמה בהנהלת העדה החרדית בירושלים: בעקבות פרישת נציגי חסידות "תולדות אברהם יצחק" מההצבעה והטלת וטו מצד האדמו"ר מהרי"י מסאטמר, הוחלט שלא להצביע על מינוי גאב"ד ירושלים. ההצבעה תדחה בשנה. הווטו התקבל ברוב של 25 מתוך 40 חברי הנהלה. המשמעות: הקנאים ניצחו

כבוד הרב ביתאן הסיקריקים שאתה קורא להם קנאים ממש לא נצחו, הם לא הצליחו למנות גאבד מטעמם, הם הסיקריקים היו מעוניינים שמועמדות שר התורה הראב"ד שליט"א תיפול ומייד להעלות שם אחר להצבעה, הכלב זממם לא צלח,
ולמעשה הראב"ד שליט"א נשאר מספר 1 בעדה החרדית כרב ופוסק על אפם וחמתם של הסיקריקים
ולשמחתם של הקהילות המרכזיות בעדה החרדית שהראבד נשאר גאבד לא רשמי ואין אף אחד מעליו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 22:41 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
אותי מעניין אצל מי נכנסים המצלצלים מההכשר ומכל שאר ההכנסות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל דאגה, הכסף מגיע לסיקריקים בשני הצדדים הניצים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 22:31 לינק ישיר 

אותי מעניין אצל מי נכנסים המצלצלים מההכשר ומכל שאר ההכנסות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 22:24 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 21:35 לינק ישיר 

ברדוואי כתב:
רשעי ישראל הסיקריקים מותר הכל אין להם מעצורים

הערב אמור להיות הצבעה דרמטית בהעדה החרדית למינוי פוסק הדור הגר''מ שטרנבוך שליט''א לגאב''ד ירושלים אלא שהסיקריקים שרואים כי כלתה עליהם הרעה תכננו לבוא בהמוניהם בשערי בנייני זופניק ואל לשכת הבד''ץ ולערוך באלאגן ולהפיץ (שטינק באמבעס) בקבוקי סירחון ודגים סרוחים בכל שטח הבניין חלק מהסחורה שהוכן. כבר נתפס ע''י המנקים של הבניין.
כעת נשכר חברת אבטחה ואין יותר ואין בא רק עם כרטיס כניסה ויאבטחו את באי המקום לקראת ההצבעה בשעה שמונה בערב

אוי לדור שכך עלתה לו בימיו

לה''ו השעה 21:34...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 19:22 לינק ישיר 
רשעי ישראל הסיקריקים מותר הכל אין להם מעצורים

הערב אמור להיות הצבעה דרמטית בהעדה החרדית למינוי פוסק הדור הגר''מ שטרנבוך שליט''א לגאב''ד ירושלים אלא שהסיקריקים שרואים כי כלתה עליהם הרעה תכננו לבוא בהמוניהם בשערי בנייני זופניק ואל לשכת הבד''ץ ולערוך באלאגן ולהפיץ (שטינק באמבעס) בקבוקי סירחון ודגים סרוחים בכל שטח הבניין חלק מהסחורה שהוכן. כבר נתפס ע''י המנקים של הבניין.
כעת נשכר חברת אבטחה ואין יותר ואין בא רק עם כרטיס כניסה ויאבטחו את באי המקום לקראת ההצבעה בשעה שמונה בערב

אוי לדור שכך עלתה לו בימיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2022 19:18 לינק ישיר 

לחץ עצום אצל רשעי ישראל הסיקריקים לקראת ההצבעה הערב על מינוי מרן שר התורה הגר"מ שטרנבוך שליט"א לרבה של ירושלים. כמות הדואר זבל שהם שולחים והקלטות עם דברי בלע וניבול מראה שמצב הסיקריקים רע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צפיה דרוכה לקראת מינוי הגאון הגדול רבי משה שטרנבוך שליט"א לרבה של ירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext