בית פורומים בחדרי חרדים

מנפלאות הרפורמה המטופשת של מרב מיכאלי בתחבורה הציבורית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2022 11:12 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לדוגמה- אפשר בחופשי יומי של עד 15 ק"מ (ב-12.5 ₪) לנסוע חופשי בכל הארץ ובלבד שכל נסיעה תהיה עד 15 ק"מ בקו אוירי, אני משוכנע שלחרדים יהיו יותר רעיונות יצירתיים בנושא מאשר לציבור הכללי:)

אכן כן.
גם כאן מדובר בטימטום מיוחד במינו.

קחו למשל קו מאסף מבית שמש לתל אביב, שנוסע על כביש 44 ומעלה ומוריד נוסעים בצומת שמשון, נחשון, רמלה, וכבפר חב"ד.
בעיקרון הלוך חזור יעלה לכם 32 ש"ח.
אבל אם תשמשו בטריק החוקי ותתקפו בנקודות ההחלפה כאשר המרחק האווירי בין נקודה לנקודה לא עולה על 15 ק"מ,
זה יעלה לכם 12.5 ש"ח בלבד.
פחות מחצי מחיר!

הכיצד?
הפיתרונות למוח הכלכלי המיוחד של מרב מיכאלי.

לא מאמינים?
הנה מהאתר הרשמי "דרך שווה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2022 11:41 לינק ישיר 

ציטוט מההכתבה
 במשרד התחבורה אישרו את האפשרות המדוברת, כל עוד הנוסע יורד מהאוטובוס בכל נסיעה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2022 21:09 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

גינגישראלי
גם ה5.5 הראשונים כוללים מעבר 90 דק', אבל מבחינת החוזה, המעבר הזה מוגבל למרחק של עד 15 ק"מ מ*נקודת המוצא* שבו תיקפת לראשונה את הנסיעה.
בפועל, לפי הדיווחים, כנראה שזה לא נאכף בצורה הזאת, וזה מאפשר להמשיך ולהתרחק מנקודת ההחלפה עוד 15 ק"מ. אבל זה טריק לא חוקי.

אני יודע שהזה מוגבל לפי נקודת המוצא, רק שזה לא הודגש בהודעה שהגבתי לה.

את מה שאתה כותב עכשיו על הטריק לא ידעתי, אבל זה צפוי כי יש הרבה באגים בעדכוני המחשבים של האוטובוסים.
(יתכן שזה עובד רק ברב קו ולא באפליקציה בגלל שוני טכנולוגי בעדכון על מיקום תחנת המוצא)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2022 00:13 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

הנה ציטוט מאתר הרשמי "דרך שווה"
כיצד משתמשים בהטבה? נוסעת לעבודה בשני אוטובוסים? אם מקום העבודה שלך הוא במרחק של עד 15 ק"מ –תשלמי על נסיעה אחת בלבד (נסיעה צהובה).

הטריקים מדהימים, אבל בקריאה שטחית של ציטוט מאתר של משרד התחבורה מלמד על הטריק של מיכאלי: אתר ממשלתי פונה לאזרחים בלשון נקבה! זה לא תקני מבחינה לשונית, זה מפלא, זה יוצר בלבול, אבל היי - זה פמיניסטי!!

יכול להיות שמרוב שהיא עסוקה בטריקים שלה, היא לר שמה לב לטריקים שאפשר לעשות על הגב שלה. האמת, אני מתחיל להבין למה היא חדובה לגפני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מנפלאות הרפורמה המטופשת של מרב מיכאלי בתחבורה הציבורית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.