| נשלח ב-11/8/2022 16:25 |
|
| |
מהו הקסם של החברות למימוש זכויות?
מהו הקסם של החברות למימוש זכויות? איך זה שאנשים הזקוקים לקצבאות הביטוח לאומי ומגישים עצמאית תביעות עם כל המסמכים הנדרשים, נדחים שוב ושוב על ידי הביטוח הלאומי, ואילו אנשים שספק אם זכאים לקצבה מקבלים כהנה וכהנה כאשר הם מגישים את התביעה דרך חברה למימוש זכויות? ומדוע הביטוח הלאומי שואל בטופס התביעה אם קיבלו עזרה מחברה למימוש זכויות או לא? מה זה משנה איך הוגשה התביעה? ומדוע חברה מסוימת ביקשה מלקוחות להעביר את הכתובת למרכז כי רק שם הם יוכלו לעזור? ציפור לחשה לי ש(לכאורה) יש פקידים המקבלים שוחד כדי לאשר קצבאות!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2022 00:54 |
|
| |
| כתבןפלוס כתב: |  | | אולי |
|
אוליי זה מסביר למה חברות המימוש לוקחות את כל הכסף... חצי לעצמן חצי למקבלי השוחד. ולהורים של הילד הנכה לא נשאר...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2022 00:23 |
|
| |
כן, ודאי
אולי | מושגים כתב: |  | |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2022 00:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2022 22:53 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אמתצמח כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
מה הם יודעים לעשות שהאזרח הפשוט לא יודע?
|
|
ניסיון איך למלא ומה לכתוב והכי חשוב מה לא לכתוב
|
|
|
|
מי שהולך עם חברת מימוש, שלא יתפלא שהוא לא יקבל כלום. הם מומחים בלהחתים מסכנים תמימים על חוזים דרקוניים ששותים כל אגורה שיקבלו כדין עד סוף החיים :( שמרו מרחק! שימו לב לאותיות הקטנות של לפני כל חתימה....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 18:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אמתצמח כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
החברות הללו, פשוט למדו את הנושא היטיב,
ניסו וניסו עד שלמדו מניסיון, מה עובד ומה לא,
והם מנצלים את חוסר הידע של האנשים, ואת חוסר הניסיון,
כדי להרוויח הרבה מאוד כסף, עם מעט עבודה !
איך חוסכים את זה?
פשוט מאוד,
עובדים קשה !
לומדים את כל הנושא על בוריו,
ברשת האינטרנט יש המון מידע, וצריך לדעת איך לחפש אחריו,
מתייעצים היטיב, עם כל מיני עמותות שעוסקות בנושא לשם שמים......
ואז כשיש לכם את כל הידע, מגישים את כל המסמכים,
עם הבנה שהמערכת מחפשת 'לא לתת'
בגלל כל מיני נוכלים מקצועיים, ובשביל המערכת של המדינה, חברות כאלה, הם סוג של נוכלים,
כי הם רוצים להשיג הרבה עבור עצמם, כי הם מקבלים ממה שמקבל אותו נזקק חלק מכובד ממנו,
סוג של כסף קל, ולכן הם מקשים ויוצרים אינסוף טופסולוגיה וועדות ומה לא.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 18:10 |
|
| |
| אמתצמח כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 09:36 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 08:32 |
|
| |
הקסם שלהם פשוט מאוד. ברגע שהתביעה נדחית, הם שולחים מכתב מעו"ד ומאיימים בתביעה לביה"מ, לביטו"ל אין את המשאבים להתמודד עם אלפי תביעות והם מתקפלים. יש על זה בימים האחרונים קמפיין מתוזמר נגד ריבוי תגי הנכים, ואשמים המכערים שעלו למקפצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 06:59 |
|
| |
לתועלת הציבור
לה''ו. הסנגוריה הציבורית נותנת עו''ד חינם!!! לתביעות בט''ל, בוועדות בערעורים ובבתי משפט, ללא הוכחת הכנסות. כמובן למי שזכאי. מי זכאי? כל מי שמגיע לו, או יש כבר נכות מסויימת וכד'... דהיינו הרוב . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2022 04:31 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | | עוד שאלה, מישהו התנסה עם שרות "יד מכוונת" שהביטו"ל מציעה? |
|
מכירה אישית שתי ידידות טובות שלי, הראשונה ניגשה עם "יד מכוונת" והצליחה יפה מאד. השניה ניגשה עם חברת מימוש זכויות, וגם היא הצליחה יפה מאד, אבל כלללל הכסף הולך לחברה למשך כמה שנים טובות... ומדובר בילד שממש לא בטוח שימשיך לקבל קצבה לאחר שהחוב יסתיים. ממש ממש עצוב. ושימו לב שהיא בכל מקרה היתה צריכה להתרוצץ ולמלא טפסים ולהשיג אישורים. הם לוקחים עמלות לא סבירות ולא חוקיות בעליל, ממליצה בחום אך ורק על "יד מכוונת".
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2022 20:39 |
|
| |
עוד שאלה, מישהו התנסה עם שרות "יד מכוונת" שהביטו"ל מציעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2022 20:38 |
|
| |
ואגב, האם מישהו יודע להצביע על חברה שעושה את המלאכה ולוחמת בעדך שיוצדק שכרם? אשמח באמת לדעת. אקטואלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2022 20:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
| לי דוקא יש ספק.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2022 20:10 |
|
| |
שומר נפשו ירחק
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2022 20:02 |
|
| |
לדעתי זה יותר עניין שיווקי. אין סיבה לקבל פחות או לא לקבל בלי חברה כלשהי. מה שכן הגופים האלה מתישים עם הבירוקרטיה ובחברות האלה יושבים אנשים שמכירים בע"פ את הטפסים ולכן זה קל יותר. אם העמלה שהם גוזרים בתמורה למילוי טפסים שווה את המחיר זו שאלה אחרת. לאנשים שיזניחו ויוותרו כנראה שכן, לאנשים שמסוגלים להתמודד לבד כנראה שלא
|
|
|
|
|