בית פורומים בחדרי חרדים

אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2022 00:22 לינק ישיר 
אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!

אכלוס ההמוני והצפוף של בנינים רבי קומות למגורי אלפי משפחות, הקניונים והחנויות ברחוב מגורים צפוף מרכזי, תחנות האוטובוסים המלאות המון אדם מקרוב ומרחוק, והאוטובוסים המשתרכים אחד אחר השני, מול המדרכות הצרות שאמורות לאכלס האוכלוסייה המקומית, הקונים, התיירים, והנוסעים שמגיעים מהאיזור הרחב, מהווה פשע בכל קני מדה לאומי ובינלאומי.

שמישהו יראה לי בארץ מקום אחד שמתקרב לזה!

והכל בגלל כסף ושלמונים של יזמים כרישים ופקידים מושחתים ברשויות השונות שבאופן תקין בחיים לא היו מאשרים מצב כזה!

זה מצב פשוט לא נורמלי!

הנ"ל ללא שום קשר לתאונה המצערת שקרה היום, אבל אין ספק שהתאונה היא אחת מהתוצאות החמורות לרשלנות הפושעת הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 15:21 לינק ישיר 

נראה לי שהוא התכוון לבין-עירוניים שהפילוט התחיל לגביהם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 14:18 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

600 מאות אוטובוסים עירוניים עוברים ביום ברחוב שמגר בירושלים במסגרת פיילוט שהחל לפני כחודש וחצי, למרות אזהרות חוזרות ונשנות של נציגי התושבים, עכשיו כבר אפשר להכריז על ההימור הפרוע הזה בחיי אדם ככישלון?

קרדיט "דב אייכלר"

וכמה בינעירוניים!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 12:48 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אכלוס ההמוני והצפוף של בנינים רבי קומות למגורי אלפי משפחות, הקניונים והחנויות ברחוב מגורים צפוף מרכזי, תחנות האוטובוסים המלאות המון אדם מקרוב ומרחוק, והאוטובוסים המשתרכים אחד אחר השני, מול המדרכות הצרות שאמורות לאכלס האוכלוסייה המקומית, הקונים, התיירים, והנוסעים שמגיעים מהאיזור הרחב, מהווה פשע בכל קני מדה לאומי ובינלאומי.

שמישהו יראה לי בארץ מקום אחד שמתקרב לזה!

והכל בגלל כסף ושלמונים של יזמים כרישים ופקידים מושחתים ברשויות השונות שבאופן תקין בחיים לא היו מאשרים מצב כזה!

זה מצב פשוט לא נורמלי!

הנ"ל ללא שום קשר לתאונה המצערת שקרה היום, אבל אין ספק שהתאונה היא אחת מהתוצאות החמורות לרשלנות הפושעת הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

וזה הולך להיות עוד יותר גרוע
כל צריף שמתפנה שם, קם במקומו מפלצת גבוהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 12:33 לינק ישיר 

זעקנו לפני שש שנים על כך!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 09:34 לינק ישיר 

עפ"י נתוני הלמ"ס צפיפות הדיור בירושלים היא הגדולה ביותר מבין  8 הערים הגדולות.
וכלל הנראה שאזור מתחם תנובה הוא הצפוף ביותר בירושלים. 

אינני מומחה תחבורה, ואני לא מתיימר לתת עצות מה צריך לעשות. אבל ברור לכל שיש
במקום הזה כאוס שאסור להשלים אתו. 

יכול מאד להיות שיש למומחים פתרונות טובים אלא שהתנגדויות של תושבים ועסקנים
תוקעים אותם ומונעים את ביצועם.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 08:20 לינק ישיר 

בלי קשר לתאונה האזור הזה מפחיד תחבורתית כבר 20 שנה לפחות. ולא רק שלגורמים האחראים זה לא מזיז אלא להיפך מאשרים עוד ועוד תכניות בלי תשתיות מתאימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 07:36 לינק ישיר 

סתם להתלונן בגלל התאונה? אפילו שזה לא קשור בכלל?

הרי אוטובוס שמאבד בלמים יכול להיות ליד כל מקום הומה אדם רח"ל ומה הקשר למצב התחבורתי החדש?
מה שכן נכון זה שהאיזור נהפך לטרללת אחת גדולה בלי קשר לתאונות, ואגב התכנית הסופית היא אכן להוציא את כל האוטובוסים העירוניים מהעיר וכעת מקימים בצומת רמות מרכז יציאה גדול לציבור החרדי, רק שזה משולב ברכבת הקלה וזה יקח עוד זמן לפי החלטת הציבור כמה לעכב עוד את הרכבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 03:32 לינק ישיר 
למה לא לפתוח תחנה מרכזית לחרדים באיזור הר חוצבים ?במיוחד עכשיו שיש עבודות והפגנות,והפגנות יש הרי כל שבועיים.רבים יגיעו ברגל למתחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 02:37 לינק ישיר 

במחילה, זו כבר ממש דמגוגיה. פשוט אין קשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 02:28 לינק ישיר 

600 מאות אוטובוסים עירוניים עוברים ביום ברחוב שמגר בירושלים במסגרת פיילוט שהחל לפני כחודש וחצי, למרות אזהרות חוזרות ונשנות של נציגי התושבים, עכשיו כבר אפשר להכריז על ההימור הפרוע הזה בחיי אדם ככישלון?

קרדיט "דב אייכלר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 02:00 לינק ישיר 

רכבל תחבורתי מככר בעלז עד רחוב מלכי ישראל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 01:28 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

תמניא_אפי כתב:
hhaavv כתב:

יש לזה פתרון פשוט - אבל אף אחד לא יסכים לזה, כי אין כמו נוחות - להוציא את כל התחבורה הבין עירונית מהשכונות לתחנה מרכזית ייעודית (מחלף רמות, מישהו שמע?).אבל גם תושבי בני ברק לא מסכימים להוצאת התחבורה הבין עירונית מהעיר לתחנה מרכזית, למרות ולמרות ולמרות...
כאלה אנחנו.

בטוחני שבסוף יהיו חייבים לעשות את זה.

ונתפלל שזה לא יקרה בעקבות קורבנות נוספים ח"ו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא בטוחה שהפתרון הנ"ל יפתור את הבעיה: בכל מצב יצטרכו לנסוע למחלפים ושוב נהיה עדים לפקקים. מה שכן צריך, לשים סוף להפגנות נגד הרכבת הקלה, משום שהרבה קווים שלא היו אמורים להימצא באזור התאונה, מופנים לאזור זה וזה מה-שמגביר את הלחץ ומביא לתאונות.

או שיעשו מנהרה לרכבת הקלה
בבר אילן,
ובינתיים אין פיתרון, וירושלים הקדושה מליאה בהפגנות ומריבות, הזאת ירושלים ?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 01:24 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

בעיקרשומע כתב:

אגב אני תמה תמיד על הרוכשים.
כל פעם שאני הולך שם אני שואל את אשתי מי משלם מילונים בשביל לגור בקופסת גפרורים בתוך הבית חרושת הזה.

תתפלא אבל בבניינים של תנובה, כדורי ובנית, (וכנראה בהמשך גם בבית ההלוויות) קנו לא מעט אילי הון דירות מפוארות בסכומים אסטרונומים.

סוג של סטטוס חברתי לבן חו"ל שיש לו דירה באיזור.

לא מבין איך הורים לילדים קטנים מסוגלים לחיות שם רגועים בין מבחינה גשמית ובין מבחינה רוחנית (מקומות כאלו מועדים לפוגעי ילדים רח"ל).

ברחוב שמגר עצמו אין כמעט בנייני מגורים שסמוך לכביש.
הרחוב עמוס, וקשה קצת לעבור, אז הולכים על הכביש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 01:22 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
hhaavv כתב:

יש לזה פתרון פשוט - אבל אף אחד לא יסכים לזה, כי אין כמו נוחות - להוציא את כל התחבורה הבין עירונית מהשכונות לתחנה מרכזית ייעודית (מחלף רמות, מישהו שמע?).אבל גם תושבי בני ברק לא מסכימים להוצאת התחבורה הבין עירונית מהעיר לתחנה מרכזית, למרות ולמרות ולמרות...
כאלה אנחנו.

בטוחני שבסוף יהיו חייבים לעשות את זה.

ונתפלל שזה לא יקרה בעקבות קורבנות נוספים ח"ו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא בטוחה שהפתרון הנ"ל יפתור את הבעיה: בכל מצב יצטרכו לנסוע למחלפים ושוב נהיה עדים לפקקים. מה שכן צריך, לשים סוף להפגנות נגד הרכבת הקלה, משום שהרבה קווים שלא היו אמורים להימצא באזור התאונה, מופנים לאזור זה וזה מה-שמגביר את הלחץ ועלול להביא לתאונות. ר"ל.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/08/2022 01:25:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 01:21 לינק ישיר 

מצטער להגיד,
העיריה מושחתת !
אני מתלונן למוקד 106
ובחלק מהמקרים אין התיחסות !
הכשלים נשארים !!!
וככה זה אצל כל הראשי עיר
בשנים האחרונות,
יש עיצה, וזה לשלוח הודעה למבקר העיריה, זה יכול לעזור,
מאז ימי לופליאנסקי - מוקד 106
הוא מוקד לקוי, גם ניר ברקת היה ראש עיר גרוע במובן הנ"ל, תיכף ישימו את הברנש לשר אוצר..

ולמה בית ההלוויות תקוע בשמגר ?
באמצע הקריות המעטירות של ירושלים, ובית כנסת הגדול של בעלז ממול !
הכל מסחרה, מדינת עולם שלישי !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext