בית פורומים בחדרי חרדים

אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2022 07:36 לינק ישיר 

סתם להתלונן בגלל התאונה? אפילו שזה לא קשור בכלל?

הרי אוטובוס שמאבד בלמים יכול להיות ליד כל מקום הומה אדם רח"ל ומה הקשר למצב התחבורתי החדש?
מה שכן נכון זה שהאיזור נהפך לטרללת אחת גדולה בלי קשר לתאונות, ואגב התכנית הסופית היא אכן להוציא את כל האוטובוסים העירוניים מהעיר וכעת מקימים בצומת רמות מרכז יציאה גדול לציבור החרדי, רק שזה משולב ברכבת הקלה וזה יקח עוד זמן לפי החלטת הציבור כמה לעכב עוד את הרכבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 08:20 לינק ישיר 

בלי קשר לתאונה האזור הזה מפחיד תחבורתית כבר 20 שנה לפחות. ולא רק שלגורמים האחראים זה לא מזיז אלא להיפך מאשרים עוד ועוד תכניות בלי תשתיות מתאימות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 09:34 לינק ישיר 

עפ"י נתוני הלמ"ס צפיפות הדיור בירושלים היא הגדולה ביותר מבין  8 הערים הגדולות.
וכלל הנראה שאזור מתחם תנובה הוא הצפוף ביותר בירושלים. 

אינני מומחה תחבורה, ואני לא מתיימר לתת עצות מה צריך לעשות. אבל ברור לכל שיש
במקום הזה כאוס שאסור להשלים אתו. 

יכול מאד להיות שיש למומחים פתרונות טובים אלא שהתנגדויות של תושבים ועסקנים
תוקעים אותם ומונעים את ביצועם.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 12:33 לינק ישיר 

זעקנו לפני שש שנים על כך!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 12:48 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
אכלוס ההמוני והצפוף של בנינים רבי קומות למגורי אלפי משפחות, הקניונים והחנויות ברחוב מגורים צפוף מרכזי, תחנות האוטובוסים המלאות המון אדם מקרוב ומרחוק, והאוטובוסים המשתרכים אחד אחר השני, מול המדרכות הצרות שאמורות לאכלס האוכלוסייה המקומית, הקונים, התיירים, והנוסעים שמגיעים מהאיזור הרחב, מהווה פשע בכל קני מדה לאומי ובינלאומי.

שמישהו יראה לי בארץ מקום אחד שמתקרב לזה!

והכל בגלל כסף ושלמונים של יזמים כרישים ופקידים מושחתים ברשויות השונות שבאופן תקין בחיים לא היו מאשרים מצב כזה!

זה מצב פשוט לא נורמלי!

הנ"ל ללא שום קשר לתאונה המצערת שקרה היום, אבל אין ספק שהתאונה היא אחת מהתוצאות החמורות לרשלנות הפושעת הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

וזה הולך להיות עוד יותר גרוע
כל צריף שמתפנה שם, קם במקומו מפלצת גבוהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 14:18 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

600 מאות אוטובוסים עירוניים עוברים ביום ברחוב שמגר בירושלים במסגרת פיילוט שהחל לפני כחודש וחצי, למרות אזהרות חוזרות ונשנות של נציגי התושבים, עכשיו כבר אפשר להכריז על ההימור הפרוע הזה בחיי אדם ככישלון?

קרדיט "דב אייכלר"

וכמה בינעירוניים!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2022 15:21 לינק ישיר 

נראה לי שהוא התכוון לבין-עירוניים שהפילוט התחיל לגביהם....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אכלוס המוני והתשתיות הלא מתאימות ברחוב שמגר פשע בכל קנה מידה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.