| נשלח ב-16/8/2022 21:55 |
|
| |
בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי
ראש האופוזיציה מוציא ספר חדש - סיפור חיי
הספר יצא בעברית אחרי הבחירות

|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2022 00:47 |
|
| |
לא עלה בדעתי לקרוא את הספר. אם כבר לקרוא ספרים רציניים עוד לא קראתי כטיפה מן הים ספרים על גדולי עולם. ואף להבדיל מן הגויים, עוד לא קראתי את צ'רצ'יל או גנדי, או על בן גוריון, סאלח א דין, עומר אל חטיב, לורנס איש ערב, גינגיס חאן ועוד רבים מעין אלו. אנשים שעשו משהו בחייהם.
ביבי בסוף התור ליד פרס ורבין...
רק להעיר בתוקף על דברי הדיבוק, משה קצב אנס ונוכל. אם הוא נכנס לכלא בגלל התשקורת הרי שהיא קנתה את עולמה בכך.
ודי מביך לראות אנשים חכמים שמבססים את דעותיהם בגלל התקפות של התשקורת וכולי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 23:07 |
|
| |
לאחר קריאה של יותר מחצי הספר נכון שבנושא הפוליטיקה הוא מספר ומציג איך שהוא רוצה...... ומי שקורא את הספר מבין שיש לאומה אבות שהנהיגו ברמה והושיעו את עם ישראל החל ממשה ויהושע... בר כוכבא... הרצל... ביבי
אבל אין ספק שהספר מאוד מאוד מרתק ומה שביבי עשה בחיים ממש שווה סיפור
והכי חשוב הספר עושה הסברה מעולה!! אנשים בעולם שיקראו את הספר יקבלו הסבר מעולה על הסכסוך ישראלי פלסטיני אפי' אני הופתעתי לקרוא שאש"ף קם שנתיים לפני ששת הימים כך שכל הטענה של השטחים הכבושים לא נכונה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 23:01 |
|
| |
הוא מספר למשל על 2 תקופות שההורים עברו לאמריקה כשהיה בגיל 7 ל3 שנים וגם שוב בגיל 14 ל3 שנים שם בתיכון האמריקאי היה נהוג לעשות ויכוחים "דיבייט" לפני הציבור וכבר בזה היה מוצלח ביותר בתחרויות הויכוח. לפני כן מספר על סבא של אישתו שדאג לבית כנסת לתימנים בראשון לציון וגם חתנו ,סבו מצד אימו היה דתי רק היה מנותק מהמשפחה בגלל עסקיו ומלחמת העולם הראשונה . אביו ובעיקר אחיו יוני השרישו בו הרבה ציונות ותובנות פילוסופיות . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2022 22:50 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
חברי כת רלב שבפורום התעוררו לחיים... חזרו למאורה שלכם. קונים ספר כי הוא מעניין לקריאה.נקודה. אין ספק שאקנה אותו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 17:10 |
|
| |
תגיד לי בבקשה אדון דיבוק! האם הנך בן בנו של קרהו!?! מדוע להגיב תגובות ליצניות!?! מה תענה שישאלוך, ציפית לישועה!?! לא ציפיתי אפילו באחוז 1!?! לא משנה אם תגובה זו לטובתי או לנגדי! לא מגיבים תגובות שכאלו!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 15:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 14:02 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים: (ויקי טקסט.) לא כתוב שם, להישען על בנימין נתניהו! ולא על נפתלי בנט! ולא על יאיר לפיד!
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 13:52 |
|
| |
בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים: (ויקי טקסט.) לא כתוב שם, להישען על בנימין נתניהו! ולא על נפתלי בנט! ולא על יאיר לפיד! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 13:26 |
|
| |
ניוטרל המתוק. מבחינתי לפחות, הנושא הוא לא ביבי. הימין מרגיש ובצדק, שהשמאל באמצעות התקשורת ובתי המשפט, דואג למלא את החלל באנשים מהאג'נדה הנכונה ולנקות כל אדם שעלול להפריע. כולם זוכרים/שמעו על המוות הפסיכולוגי שעשו לבגין - עד ששברו אותו, ליעקב נאמן עד שהוא התפטר, לשרון עד שהוא עשה פרסה, לקצב עד שהוא נזרק לכלא, לינון מגל עד שהוא התפטר וכו' וכו'. הרעיון הוא ליצור המון כותרות ולא להוריד מסדר היום את הבנאדם - שהוא מהצד גם אדם ובעל משפחה - לשפוך את דמו עד שלא תהיה לו ברירה. רק בתחילת הממשלה הנוכחית ראינו כתבות מלאות בלבבות על האהבה בין אלקין לאשתו, כשכל בר דעת הבין שהן נועדו לחסום כתבות (שכנראה שני הצדדים עבדו עליהן, למקרה שהוא יפנה לצד השני), על עובד ציבור דתי שבגד באשתו וקיים מערכת יחסים פסולה עם אשה שתחת מרותו ובסוף גם פירק את המשפחה. אגב, לדעתי זה מה שעמד מאחורי רוב התמיכה בהתנתקות, שפתאום הרבה אנשים "פרווה" נהיו תומכים גדולים שלה, וכמה שנים אחר כך - כשכבר לא היה אינטרס, התברר ש"כולם ידעו" מה עושה ניסו שחם במשטרה, ומה עשה קצב בתפקידיו השונים, ומה עומרי שרון, ועוד ועוד. אגב, בחלק גדול מהמקרים מדובר בבעיות חסרות משמעות (פרס לכאורה עשה דברים הרבה יותר חמורים ממגל), אבל התקשורת תנפח ותנפח עד הבנאדם יברח. והנה קם ביבי, שהוא אחד היחידים (אולי חוץ מקצב) שמוכן ללכת עד הסוף ולא לוותר, ומבחינתי הוא עשוי להיות הראשון שיגרום לאיום הזה למות. לא סתם הוא התחיל את המהפכה בתקשורת, כי בסופו של דבר המשפט מושפע מהתקשורת ולא הפוך. אם הוא יצליח ליצור כאן שוויון מוחלט ביחס לאנשים מגושים שונים, אז הוא מייצג את מה שמחנה הימין צריך עכשיו. כי בשביל שיקום ימני שלא ייכנע לחמאס, צריך לדאוג שלא יעשו לו את המוות סטייל הדגלים השחורים וההפגנות בשל"ג. אז כן, יש ביקורת ואנשים לא מטומטמים (תבדוק בבקשה איפה יש עדריות אחרי אוסף מגמגמים ואנלפבתים ואיפה יש דמוקרטיה וחשיבה יצירתית באמת וגם המון המון OQ), אבל עדיין צריך להילחם עליו בכל הכח, כי הנצחון שלו הוא התקווה של כולנו!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 11:45 |
|
| |
ליונה: לא הבנת, אני אכן מושפע מהתעמולה אבל השאלה איזו תעמולה... כשאני רואה שיש אובססיה מטורפת נגדו דווקא אצל אלו שאובססיבים נגדי זה גורם להבין מה האג'נדה הנסתרת כאן...
לשון אחר- אם לדוגמה בנט לא היה זוכה לחיבוק תקשורתי ממחנה היפים והנכונים (ששונא כאמור את כל מי שלא מקבל את תפיסת עולמות כאמור- חרדי, דתי, מסורתי, וכו') על המעשה שהוא עשה, הייתי נותן לו קרדיט שאולי באמת איכשהו הוא פעל "לשם שמיים" (אפילו שתמוה אם ככה למה היה צריך לקחת לעצמו את ראשות הממשלה).
אבל כשאתה רואה איך אותם אובססיביים כאמור נגד ביבי פתאום מחבקים את בנט ומתייחסים אלי בסלחנות שהפוכה ב-180 מעלות מהיחס לביבי אתה מבין שיש פה משהו ושום קשר לזוגות צעירים מסכנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 10:55 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לניוטרל: אין לי שום סנטימנט לביבי, אבל כמו שכבר הסבירו פה, את הגר"ש אלתר כנראה רוב הציבור לא היה מכיר אם פושעי גור לא היו מתחילים עם הפרעות נגדו, אבל ברגע שהפורעים התחילו עם הפוגרומים - מטבע הדברים רוב הציבור שגם ככה מתעב את הגורים (מהפוגרומים שכוונו נגדו) מזדהה עם הגר"ש...
כך גם להבדיל, כשהתקשורת הצבועה ואליטת ה"חכמים והנאורים" החליטה לרדוף באוססיביות את ביבי כנראה יש לה סיבה טובה מבחינתה מה שאומר שלמי שמשתייך לצד השני יש סיבה טובה דווקא להגן עליו.... |
|
החשיבה הזאת מגיעה רק אחרי שאתה כבר סוגד לו ומושפע מהתעמולה, בלי זה לא היית רואה אותו כמו מנהיג שנרדף כשהוא זוכה לכל כך הרבה כבוד וסיקור אוהד בתקשורת. בלי זה לא היית חושב שהוא החכם ומי שמתנגדים לו הם "חכמים". "הצד השני" זה האזרחים הפשוטים, אלה שחושבים שהוא עשה בעיקר נזקים, כמו לדוגמה משפחות צעירות עם ילדים שגדלים במרתפים בגלל שהוא הכפיל את מחירי הדיור. אתה משתייך לצד שנגדם וסוגד לאדם הכי אליטיסט בארץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 09:34 |
|
| |
תחשיב קל.. הוא רוצה עדיין להיות ראה"מ. יש מצב שבמשמרת שלו יקרו שינויים גדולים בלית ברירה (אירן, חיזבאללה, המשפט שלו שסופו עדיין לוט בערפל), והוא "מסכם" את סיפור חייו שעדיין קורה? יש מצב שהוא יודע שהוא עומד להפסיד ולפרוש סופית? לא ברור.. נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 19/08/2022 09:35:08
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 08:56 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | זה יוצר בעיה לפרנסי קריית ספר בעתיד, איך יקראו לרחוב על שמו, 'מקום תחת השמש' או 'סיפור חיי'? |
|
הם כבר עשו פאדיחה כזו כשהם קראו לרחות "נתיבות המשפט", כשבדיעבד היה הרבה יותר מתאים לקרוא לו "תורת גיטין". ובכלל, אתה מאמין שבקריית ספר יהיה "מקום תחת השמש"? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 01:09 |
|
| |
זה יוצר בעיה לפרנסי קריית ספר בעתיד, איך יקראו לרחוב על שמו, 'מקום תחת השמש' או 'סיפור חיי'?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 22:10 |
|
| |
אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה
אִישׁ בַּעַר לֹא יֵדָע. וּכְסִיל לֹא יָבִין אֶת זֹאת. הבור לא יודע. אבל יש לו תקנה. הכסיל לא מבין שהוא לא יודע. עכשיו 'לך תדע' איך להתמודד איתו? ועל זה נאמר: אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה
תוקן על ידי momeir ב- 18/08/2022 22:12:34
|
|
|
|
|