בית פורומים בחדרי חרדים

בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2022 14:02 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

בעקבות משיחא חוצפא יסגא ויוקר יאמיר הגפן תתן פריה והיין ביוקר ומלכות תהפך למינות ואין תוכחת בית וועד יהיה לזנות והגליל יחרב והגבלן ישום ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו וחכמות סופרים תסרח ויראי חטא ימאסו והאמת תהא נעדרת נערים פני זקנים ילבינו זקנים יעמדו מפני קטנים בן מנוול אב בת קמה באמה כלה בחמותה אויבי איש אנשי ביתו פני הדור כפני הכלב הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים:
(ויקי טקסט.)
לא כתוב שם, להישען על בנימין נתניהו! ולא על נפתלי בנט!
ולא על יאיר לפיד!

הורדתי בעבר, מסטטוס בוואצאפ:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 15:17 לינק ישיר 

מי אמר למי מתי ואיפה?
"אי אפשר משיח עם קצת xxx?"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2022 17:10 לינק ישיר 

תגיד לי בבקשה אדון דיבוק!
האם הנך בן בנו של קרהו!?!

מדוע להגיב תגובות ליצניות!?!
מה תענה שישאלוך, ציפית לישועה!?!
לא ציפיתי אפילו באחוז 1!?!

לא משנה אם תגובה זו לטובתי או לנגדי!
לא מגיבים תגובות שכאלו!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 22:50 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

חברי כת רלב שבפורום התעוררו לחיים... חזרו למאורה שלכם.
קונים ספר כי הוא מעניין לקריאה.נקודה.
אין ספק שאקנה אותו.

אכן קניתי והתחלתי לקרוא.
כותב מעניין ומרתק .ממליץ בחום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 23:01 לינק ישיר 

הוא מספר למשל על 2 תקופות שההורים עברו לאמריקה כשהיה בגיל 7 ל3 שנים וגם שוב בגיל 14 ל3 שנים שם בתיכון האמריקאי היה נהוג לעשות ויכוחים "דיבייט" לפני הציבור וכבר בזה היה מוצלח ביותר בתחרויות הויכוח.
לפני כן מספר על סבא של אישתו שדאג לבית כנסת לתימנים בראשון לציון וגם חתנו ,סבו מצד אימו היה דתי רק היה מנותק מהמשפחה בגלל עסקיו ומלחמת העולם הראשונה . אביו ובעיקר אחיו יוני השרישו בו הרבה ציונות ותובנות פילוסופיות .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 23:07 לינק ישיר 

לאחר קריאה של יותר מחצי הספר 
נכון שבנושא הפוליטיקה הוא מספר ומציג איך שהוא רוצה......
ומי שקורא את הספר מבין שיש לאומה אבות שהנהיגו ברמה והושיעו את עם ישראל החל ממשה ויהושע... בר כוכבא... הרצל... ביבי

אבל אין ספק שהספר מאוד מאוד מרתק ומה שביבי עשה בחיים ממש שווה סיפור 

והכי חשוב הספר עושה הסברה מעולה!! אנשים בעולם שיקראו את הספר יקבלו הסבר מעולה על הסכסוך ישראלי פלסטיני 
אפי' אני הופתעתי לקרוא שאש"ף קם שנתיים לפני ששת הימים כך שכל הטענה של השטחים הכבושים לא נכונה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 00:47 לינק ישיר 

לא עלה בדעתי לקרוא את הספר. אם כבר לקרוא ספרים רציניים עוד לא קראתי כטיפה מן הים ספרים על גדולי עולם. ואף להבדיל מן הגויים, עוד לא קראתי את צ'רצ'יל או גנדי, או על בן גוריון, סאלח א דין, עומר אל חטיב, לורנס איש ערב, גינגיס חאן ועוד רבים מעין אלו.  אנשים שעשו משהו בחייהם.

ביבי בסוף התור ליד פרס ורבין...

רק להעיר בתוקף על דברי הדיבוק, משה קצב אנס ונוכל. אם הוא נכנס לכלא בגלל התשקורת הרי שהיא קנתה את עולמה בכך.

ודי מביך לראות אנשים חכמים שמבססים את דעותיהם בגלל התקפות של התשקורת וכולי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנימין נתניהו מוציא ספר חדש - סיפור חיי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.