בית פורומים בחדרי חרדים

מיהו הבכיר החרדי שנכלא לפני כ-4 שנים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2022 11:12 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

כמדומה שלא מדובר באיש ציבור מן הקלאסה כמו שאנו אמורים לחשוב

מדובר בסה"כ בד.א. מגבעת שאול, נכד לאיש העדה החרדית. זה כל התואר 'איש ציבור'. (אולי בגלל שהיה מחבר ספרים)
גם עבירות האינוס וכו' הם בתוך ביתו פנימה, כלומר באשתו.

והוא באמת עמד בראש מוסד חינוכי לבנות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2022 22:06 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

כמדומה שלא מדובר באיש ציבור מן הקלאסה כמו שאנו אמורים לחשוב

מדובר בסה"כ בד.א. מגבעת שאול, נכד לאיש העדה החרדית. זה כל התואר 'איש ציבור'. (אולי בגלל שהיה מחבר ספרים)
גם עבירות האינוס וכו' הם בתוך ביתו פנימה, כלומר באשתו.

לא יודע מי זה ד.א., אבל הקשרים של העד"ח כאלו חזקים במסדרונות הממשל, עד כדי הגנה שלא מקובלת על מי שהורשע!! בעבירה כזו?
אף אחד לא קיבל הנחות מפליגות כאלו, לא חרדי, לא דל"י ולא חילוני עד היום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2022 23:34 לינק ישיר 

הוא לא עומד בראש מוסד חינוכי.
אז זה כנראה לא הוא.

שאולזון פשוט הביא את עיקרי הידיעה דלעיל, על האישיות העיידניקית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 09:57 לינק ישיר 

מוזר. בעניינים כאלו בד"כ שאולזון מקבל הדלפות נכונות.

בכל מקרה, זה מה שמצאתי אצלו. לקחת בערבון מוגבל:

איש ציבור חרדי בכיר, שנעצר לפני כ-4 שנים, הודה והורשע בעסקת טיעון בביצוע מעשים חמורים במיוחד • נגזרו עליו 8 שנות מאסר בפועל, במקום מאסר עולם • גם 'העליון' נתן לו מתנה: איסור פרסום • בימים אלה מתנהלת נגדו תביעה אזרחית לפיצוי של נפגעת – וזה מה שקורה בבית המשפט - מדובר במשפחה שכולם הם ממשפחת אחד מראשי 'העדה החרדית'
https://bshch.blogspot.com/2022/08/blog-post_2708.html?m=1

מה שהחריד פי כמה זה המחזה של דוד שהתעמת עם בני משפחתו על מעשים נוראים וחמורים שעשה עימם. במסגרת עיסקת טיעון הוא נשפט לשמונה שנים בטענה כי הוא לא רוצה לצער את המשפחה אז הוא העדיף לשבת ושיעבור בלי המחזות של משפט כזה. עתה כאשר הגישו נגדו תביעה אזרחית כאן הוא השתולל ממש ופתח את פיו וסיפר דברים כאשר הצד השני מטיח בו על מה שעשה להם, בשל הרחק מן הכיעור אני מתעלם מן הפרטים מפני שהם הרבה יותר ממזעזעים
https://bshch.blogspot.com/2022/08/blog-post_8392.html?m=1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2022 16:30 לינק ישיר 

"מדובר במשפחה שכולם הם ממשפחת אחד מראשי 'העדה החרדית'", ממש ההיפך מהמציאות, מדובר במי שהיה נציג ציבור ממפלגה שאינה העדה החרדית,

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיהו הבכיר החרדי שנכלא לפני כ-4 שנים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.