| נשלח ב-17/8/2022 16:01 |
|
| |
האם לא הודיעו למשפחת גלושטיין שהיא זכאית לקבל מחברת הביטוח כעשר מיליון שקל?
אני שמה לב, שבנוסף לטרגדיה הקשה שעוברת על משפחת גלושטיין יש מי שכנראה מסתיר מהמשפחה, שהיא זכאית לקבל מחברת הביטוח הרבה מאוד כסף, לפחות 10.000000. אחרת, לא ברור מדוע מביישים את המשפחה האומללה הזאת בקמפיין לגיוס כסף עבורה. אני כותבת את הדברים, משום שזכורה לי שלאחר התקפת הטרור בבני ברק, התלוננה אחת המשפחות שלא ביקשו ממנה את הסכמתה לעשות קמפיין עבורה. האם זה חוזר על עצמו?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2022 16:11:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2024 15:30 |
|
| |
תוקן על ידי ניוטרל ב- 11/04/2024 15:30:38
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 21:19 |
|
| |
מישהו פעם שאל איך יתכן שמנהלי קופות צדקה מסוימות משופעים בדירות יוקרה ומכוניות פאר? התשובה היא שזה מקל וחומר. מה אם אלו שמכניסים כסף לקופה מובטחים בבני חיי מזוני, אלו שמוציאים משם את הכסף על אחת כמה וכמה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 19:41 |
|
| |
מוקדש לאיש חשוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2022 12:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אני רואה שקופת העיר העלו את סכום היעד למיליון ומאתיים אלף ש"ח
|
| עכשיו עובדים על הנטו למשפחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2022 22:43 |
|
| |
אני רואה שקופת העיר העלו את סכום היעד למיליון ומאתיים אלף ש"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 23:20 |
|
| |
ההתנהלות של קופת העיר כפי שמצטייר מכתב התביעה נגדה, גובלת בנוכלות ורמיה. קמפיין ההתרמה שהיא מבצעת למען משפחת גלושטיין לא מוצדקת. ומי שבכל זאת רוצה לתרום למשפחה, מוטב שיעשה זאת ישירות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2022 22:23 |
|
| |
אני רוצה להתוודות: שמידי פעם כתבתי שהקמפיינים החודשיים של קופת העיר עבור חתנים יתומים עלומי השם-חשודים בעיני, כתבתי בדרך צחות: שאולי אין להם שמות כי עדיין לא עשו להם ברית , או שיש להם חצבת. לכן חשבי לעצמי, שאולי גרמתי ליהודי להימנע מלתרום עבור יתום . אז אעשה תשובת המשקל ואתקן את העוול ואתרום מהוני לקמפיין הזה. לקחתי לידי את היתד משבוע שעבר וקראתי את האותיות הקטנות שהמגבית הוא גם "לחתנים שיש להם דין יתומים" וכמובן, השורה הזו, לא לחינם באותיות קטנות מאוד, ויש להניח שאלמלא התביעה שהוגשה נגד הקופה, המידע לא היה מובא לידיעת התורמים. אז עכשיו-בואו ונחשוב: אם ליתומים אמתיים שאביהם שילם לערבים הם סירבו לשלם את הכסף בטענות שווא , אז להאמין שהם נותנים ליתומים שאין כלפיהם שום מחויבות?! או לחתנים שיש להם דין יתומים?! אני יודעת על חתן מחסידי ויזניץ שנעבאך אין לו רגליים וחסר לו יד וקופת העיר עשתה לו קמפיין התרמה עם סרטונים והעבירו אותו שבעה מדורי גיהנום ובושות בכל המגזר החרדי. מסתבר שהוא לא היה מספיק נעבאך וחשוב כדי לתרום לו בסתר כמו-לחתנים "שיש להם דין יתומים"?! היוצא מכל זה: שקופת העיר הקדיחה את תבשילה היא פגעה באמון של התורמים.... ואם אין אמינות-ועוד מצערים יתומים ואלמנות כפי שהתברר מהתביעה שהוגשה נגד ערבים. מהתביעה גם לומדים שאין קרנות מיוחדות למשפחות היתומים, דבר, שלכאורה מנוגד לפרסומים שלהם, ואף מעלה חשד: שההתרמות החודשיות ליתומים הם עבור אותם יתומים שלאביהם היה ערבים והקופה אולי עושה לעצמה "כפל מבצעים" 1+1אז לא רק שאין כאן מצווה להיות שותפים של הקופה, אלא יש לברר, האם אין כאן סיוע לעוברי עבירה ומצערי אלמנות ויתומים לכאורה.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/08/2022 23:11:21
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 23:51 |
|
| |
מישהו יכול אחת ולתמיד לבדוק מגביות כאלו, כמה באמת המשפחה מקבלת בסוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2022 20:44 |
|
| |
אתם צודקים, המשפחה אכן יקבלו פיצויים, אבל קופת העיר מאיפה יקבלו? תמיד רק חשבתי שלקופת העיר יש מחלה להוציא מאנשים כסף, ולא משנה למה ומדוע, העיקר להוציא, עכשיו אני כבר בטוח בזה. אם זה רק שאלה של זמן עד שהמשפחה יקבלו את הפיצויים, שייקחו משכנתא, או שירשמו כמה כל אחד נותן ויחזירו לכולם כשיקבלו. אין שום סיבה לשנורר אצל אברכי כולל, שגם בלי זה הם לא גומרים את החודש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2022 16:40 |
|
| |
מעבר למה שנכתב לעיל בעניין ה"תשלום תכוף" מחברת הביטוח שאמור לתת מענה לדברים מידיים (כולל לצרכי המחיה), אך גם לו יצויר שלא היה לזה מענה, מדוע צריך לגייס מיליון ש"ח לקופת העיר מהציבור בתור תרומה, מדוע שקופת העיר או כל גוף גדול אחר לא יעניק להם הלוואה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 22:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 20:54 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | שמעתי ממקורב לאחת המשפחות שיקיריהן נהרג בתאונת אוטובוס שמתקדמים עם תביעה וכו' ואמרו להם שהתהליך יכול לקחת המון זמן ואפילו שנים למקסם את התוצאות. ומהיכן יחיו עד אז? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אין דבר כזה יש את התהליך העיקרי של הפיצויים שאכן יכול לקחת זמן רב. ויש מה שנקרא "תשלום תכוף", שזה משמש להוצאות המידיות (ע"ח התשלום הסופי כמובן) וזה משהו שמקבלים תוך זמן קצר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 20:50 |
|
| |
שמעתי ממקורב לאחת המשפחות שיקיריהן נהרג בתאונת אוטובוס שמתקדמים עם תביעה וכו' ואמרו להם שהתהליך יכול לקחת המון זמן ואפילו שנים למקסם את התוצאות. ומהיכן יחיו עד אז? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 20:40 |
|
| |
כנראה לא לוקחים עורך דין ולא פיצויים מהמדינה או מחברות הביטוח, זה ההסבר היחידי שאפשר להסביר מדוע "קופת העיר" מגייסת מיליון ש"ח "למשפחה".

|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2022 19:42 |
|
| |
מאחר ואני לא יודעת מי מבני המשפחה גולש בפורם, אם בכלל. חשוב לי להוסיף את המידע: כשיש פצועים ניתן לקבל כסף מחברת הביטוח באופן מידי: על החשבון, לטיפולים וכו' עוד לפני גמר חשבון. ושהיה לה רפואה שלימה במהרה. ושהמשפחה לא תדע יותר צער ומכאוב. רק בריאות ושמחה וכל הטוב שבעולם.
|
|
|
|
|