בית פורומים בחדרי חרדים

הותר לפרסוםשני חרדים נעצרו: חשד שהדליפו מידע רגיש ממתקן ביטחוני סודי לסוכן זר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2022 20:42 לינק ישיר 
הותר לפרסוםשני חרדים נעצרו: חשד שהדליפו מידע רגיש ממתקן ביטחוני סודי לסוכן זר

עובד חרדי במתקן ביטחוני סודי וקרוב משפחתו נעצרו בחשד שהעבירו מידע לסוכן זר. הם שוחררו למעצר בית בתנאים מגבילים • בית המשפט התיר לחשוף חלק מפרטי הפרשה המטרידה (חדשות)

חיים גולדברג | כיכר השבת | 19:09

מספר חשודים חרדים, מאזור ירושלים, נעצרו בתחילת השבוע בידי משטרת ישראל, בחשד שהעבירו מידע על מתקן ביטחוני רגיש וסודי שאחד מהם עבד בו. כך הותר היום (רביעי) לפרסום. שני החשודים הם קרובי משפחה.

על פי החשד במשטרה, שני החשודים אספו ידיעות סודיות על מתקן ביטחוני רגיש שבו עבד אחד מהם, ואת המידע שבידם העבירו על פי החשד לסוכן זר.

השניים חשודים בעבירות של פגיעה בביטחון המדינה, החזקת ידיעות, איסוף ידיעות, יצירת מגע עם סוכן ומסירת ידיעות הנוגעות לביטחון המדינה לסוכן זר, קשירת קשר, איומים ותקיפה הגורמת חבלה של ממש.

החשד במשטרה הוא כי אחד מהעצורים שעובד במתקן ביטחוני אסף מידע אודות המתקן לפני שבע שנים וחשוד נוסף סייע לו לשמור את החומר.

לבקשת העיתונאי חיים גולדיטש מאתר ynet, התיר היום בית משפט השלום בירושלים לפרסם חלק מפרטי הפרשה, שנחקרה על ידי השב"כ ומשטרת ישראל, 

על פי החשד, החומר הועבר לידי צעירה במטרה שזאת תשמור עליו. היא העבירה את החומר לחברתה.

לפני כמה שבועות נסע החשוד לסיני, כשבידו החומר הרגיש על המתקן. שם, על פי החשד, נפגש עם סוכן זר, ומסר לו את המידע. כשהוריו לא הצליחו לאתר אותו הם יצרו קשר עם המשטרה, שגילתה שהוא עבר את הגבול לסיני.

שני החשודים נעצרו בתחילת השבוע שעבר, ומעצרם הוארך מעת לעת. השבוע הם שוחררו למעצר בית בתנאים מגבילים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 14:52 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אצל ענת קם למשל או אצל וענונו הדגישו שהם חילונים?

נתת דוגמה מצוינת - דווקא אצל ענת קם, אודי אדיב וכדו', בכל מקום מצוין שזה נבע מהמגזר (האולטרה שמאלני) שמתוכו הם באו. במקרה של אודי אדיב, הקיבוץ שלו אף מרגיש שהוא מואשם בתוצאה הזו.
אגב, אם היו היו עושים אקזיט של 100,000,000 והיו מפרסמים שחרדים עשו אקזיט, גם היית שואל את זה?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 12:54 לינק ישיר 

אתרים חרדים מביאים ידיעות על חרדים, מי היה מאמין?
באתרים אחרים לא ציינו שמדובר בחרדים.
https://m.ynet.co.il/articles/skxl3s9cc

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 07:07 לינק ישיר 

מה הקשר לזה שהוא חרדי? אצל ענת קם למשל או אצל וענונו הדגישו שהם חילונים? בטוח שאם הוא היה ערבי זה היה חלק מהצא"פ ואף אחד לא היה מזכיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 01:28 לינק ישיר 

לא הבנתי מה למידת חרדיותם ולסיפור הנ"ל.

חוץ מלערבים שמכונים בני מיעוטים מפני כבודם, ישנה עוד קבוצה שמשייכים אותם לקבוצה כשנתפסים בעבירה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2022 00:53 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אוי ואבוי!
מקווה שזה לא יגרום לנזק אדיר שלא ירצו לקבל חרדים למקומות עבודה ביטחוניים.

נראה לך?
יש המוני חרדים בתפקידים חשובים ומאד משמעותיים שפיתחו מערכות מאד חיוניות ומתקדמות. זה לא ישתנה בגלל שני טיפשים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 23:03 לינק ישיר 

אוי ואבוי!
מקווה שזה לא יגרום לנזק אדיר שלא ירצו לקבל חרדים למקומות עבודה ביטחוניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 22:54 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

ככה זה נראה כשעוזבים את הכולל לצבא...

האירוניה היא שיש אמת בדברים שכתבת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2022 22:44 לינק ישיר 

ככה זה נראה כשעוזבים את הכולל לצבא...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הותר לפרסוםשני חרדים נעצרו: חשד שהדליפו מידע רגיש ממתקן ביטחוני סודי לסוכן זר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext