בית פורומים בחדרי חרדים

מי יהיה המנהיג הרוחני הבא של ש"ס ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2022 05:45 לינק ישיר 
מי יהיה המנהיג הרוחני הבא של ש"ס ?

אחרי פטירתו של חכם שלום כהן השאלה מי ימלא את מקומו אחרי מרן הרב עובדיה אין עוד מנהיג בשיעור קומה כזה לדרעי היה נח עם מנהיג כמו חכם שלום השאלה במי דרעי יתמוך הפעם ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2022 14:01 לינק ישיר 

בסוף זה יהיה הרב יצחק יוסף ויחזיר עטרה ליושנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 11:19 לינק ישיר 

מחפשים דמות "רצינית" שנעליו מתאימים לכפות רגליו של רבי אריה. לסבר אוזן של המחפשים אחרי הדמות, אזכיר לכם שחכם שלום כהן, ביקש בפומבי רשות מרבי אריה לומר כמה מילים בכנס של שס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 10:23 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

פשוט בדיחה מה שקורה ויקרה שם..
כמו שימנו את ר' דוד כהן לנשיא המועצת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 10:03 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:
הרב עאמר היה בעבר היורש המיועד

התנהלותו בעניין בחירת הרב סתו לרב ראשי בתמורה להארכת כהונתו כרב ראשי ויחסיו עם דרעי פסלו את האופציה הזו.

דיל עמר סתיו זה תירוץ של דרעי המושחת. בזמנו, הרב עובדיה רקם דילים הרבה יותר מעניינים להישאר עם הרב גורן בתפקיד - דילים שאפילו לא עברו את המסך המשפטי!!! - ולאף אחד בציבור החרדי לא הייתה בעיה עם זה.
הסיבות לקיצוץ כנפיו של הרב עמר (כך הודו בפניי בפירוש, כמה פעילים רציניים בשס), הוא שמסיבות מסוימות דרעי לא רצה אותו. כולנו זוכרים את ההקלטה המפורסמת של דרעי מנבל עליו את הפה, שאם הייתה הקלטה כזו של חכ חילוני הוא היה נזרק מכל המדרגות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 09:57 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

אתה לא צריך אותי בשביל זה.
תעשה רשימה של המאפיינים המשותפים לרב עובדיה ולרב כהן, בעיקר בהקשר של שס. אחר כך תעשה רשימה של מאפיינים של הרב אמנון. תראה שזו בדיוק אותה רשימה.
אחר כך תשאל עצמך, אם זה אותו מתכון למה לא מביאים את הרב אמנון עצמו. תחשוב על תשובה או פשוט תקשיב למה שאמר הרב אברהם יוסף למה הרב עובדיה לא מעוניין לפגוש את הרב אמנון (אי שם, רגע לפני הפיצוץ והקמת תנועת פז המעטירה).
תבין שזה בדיוק מה שכתבתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפי' לשטויות של הפורום צריך להיות גבול.... להשואת את הרב עובדיה וחכם שלום לאמנון יצחק ? 

לא השוותי בין האנשים. השוותי בין השימוש ששס יכולה לעשות בהם מבחינה פוליטית.
באופן אישי, כמעריץ מושבע של הרב עובדיה (האיש), לא האמנתי שממלא מקומו יהיה הרב חש"כ. אחר כך הבנתי שאין המטרה למצוא דמות שממלאת את החלל של הרב עובדיה (לי היה ברור שבאופן יחסי הממלאים המתאימים הם הרב מזוז או הרב עמר), אלא למצוא כי שממלא את התפקיד הפוליטי במפלגת שס.
שים לב להבדל, זה לא מאוד עמוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 08:25 לינק ישיר 
הרב עאמר היה בעבר היורש המיועד

רציף כתב:

מכמונת כתבה:

לפי ההתארגנות לשמיעת דבריו (שלא נשמעו) של הרב בעדני בהלוויה נראה שדרעילה וחבריו לא חושבים לספור אותו מה גם שכפי שכבר הוזכר כאן הרב בעדני הוא דעתן ונמצא בשדה הפוליטי עוד לפני שהעסקנים האלו נולדו והם לא רגילים לרבנים שאי אפשר לסובב אותם

הרב בעדני מאוד חולה.
אי אפשר למנות אותו.

אני כתבתי שהרב עמר יהיה
כי נחשתי שהרב עמר יותר מרשים.
מסתבר שאין כל כך סיכוי שזה יהיה הרב עמר, משהו שמה לא זורם טוב.
הרב יצחק יוסף מחובר לקהל עצום בשדה, המלך בשדה

והיה אמור לרשת את הרב עובדיה זצ"ל.
אלא שהתנהלותו בעניין בחירת הרב סתו לרב ראשי בתמורה להארכת כהונתו כרב ראשי ויחסיו עם דרעי פסלו את האופציה הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 07:51 לינק ישיר 
פלדלפי

הדיבוק כתב:
רציף כתב:

הדיבוק כתב:

hot_tr כתב:

הדיבוק כתב:

הדעת נותנת שהכל מכוון לסדר את הרב דוד יוסף. כשנפטר הרב עובדיה היו חייבים לעשות הצגה ולמנות מישהו מכובד כביכול שייכנס לנעליו, אז מינו את הרב הכי זקן שאפשר וגם בזמן שהיא כביכול הנהיג הם התמודדו עם המון פאדיחות ובשלב מסוים כמעט רק ראינו תמונות שלו.... בינתיים הרב יצחק יוסף תקוע בתפקיד שלו והרב עמר תקוע בתפקיד שלו, שניהם לא יעזבו טת התפקיד, ובשביל מחליף לרב שלום כהן - הרב דוד יוסף כבר כן ראוי....

לגבי הרב בעדני, לענ"ד דרעי לא יכניס אותו בחיים. הוא אדם עם עמדות והוא לא מספיק חתיך ווולגרי מהסוג ששס אוהבת

לה''ו. מה עם אמנון יצחק?
הוא חתיך, ועוד קצת חוו'ייאג' וחילבה, אני מאמין שיכול להיות מספיק וולגרי

בגדול את צריכים את ההרב אמנון יצחק שיילחם בכל ההרב-אמנון-יצחקים האחרים

תספר לנו על כך.
תודה

תעשה רשימה של המאפיינים המשותפים לרב עובדיה ולרב כהן, בעיקר בהקשר של שס. אחר כך תעשה רשימה של מאפיינים של הרב אמנון. תראה שזו בדיוק אותה רשימה.
אחר כך תשאל עצמך, אם זה אותו מתכון למה לא מביאים את הרב אמנון עצמו. תחשוב על תשובה או פשוט תקשיב למה שאמר הרב אברהם יוסף למה הרב עובדיה לא מעוניין לפגוש את הרב אמנון (אי שם, רגע לפני הפיצוץ והקמת תנועת פז המעטירה).

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפי' לשטויות של הפורום צריך להיות גבול.... להשואת את הרב עובדיה וחכם שלום לאמנון יצחק ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 05:58 לינק ישיר 

כידוע סורוצקין הוא ממקורביו הקרובים ביותר דל דרעי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 05:55 לינק ישיר 

אני מבין שבמסגרת הקו החדש של דרעי ללכת גם על הקהל האשכנזי.נשקל רציני צירוף שולעם בער סורוצקין למועצת של שס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 04:12 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:
מדוע שהמנהיג של שס לא יהיה אשכנזי?

האם ייתכן שהמפלגה שחרתה על דגלה את האפליה והקיפוח, מפלה ומקפחת את האשכנזים?

זה לא קיפוח.
ספרדי יודע להסתדר עם ספרדים
ולסובב את כולם על האצבע הקטנה שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 04:11 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

hot_tr כתב:

הדיבוק כתב:

הדעת נותנת שהכל מכוון לסדר את הרב דוד יוסף. כשנפטר הרב עובדיה היו חייבים לעשות הצגה ולמנות מישהו מכובד כביכול שייכנס לנעליו, אז מינו את הרב הכי זקן שאפשר וגם בזמן שהיא כביכול הנהיג הם התמודדו עם המון פאדיחות ובשלב מסוים כמעט רק ראינו תמונות שלו.... בינתיים הרב יצחק יוסף תקוע בתפקיד שלו והרב עמר תקוע בתפקיד שלו, שניהם לא יעזבו טת התפקיד, ובשביל מחליף לרב שלום כהן - הרב דוד יוסף כבר כן ראוי....

לגבי הרב בעדני, לענ"ד דרעי לא יכניס אותו בחיים. הוא אדם עם עמדות והוא לא מספיק חתיך ווולגרי מהסוג ששס אוהבת

לה''ו. מה עם אמנון יצחק?

תספר לנו על כך.
תודה

הרב אמנון יצחק לא מאוזן,
שיהיה לו רפואת הנפש, אמן.

מה גם שאמנון ביזה ברבים
את מרן הרב עובדיה יוסף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 04:08 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

לפי ההתארגנות לשמיעת דבריו (שלא נשמעו) של הרב בעדני בהלוויה נראה שדרעילה וחבריו לא חושבים לספור אותו מה גם שכפי שכבר הוזכר כאן הרב בעדני הוא דעתן ונמצא בשדה הפוליטי עוד לפני שהעסקנים האלו נולדו והם לא רגילים לרבנים שאי אפשר לסובב אותם

הרב בעדני מאוד חולה.
אי אפשר למנות אותו.

אני כתבתי שהרב עמר יהיה
כי נחשתי שהרב עמר יותר מרשים.
מסתבר שאין כל כך סיכוי שזה יהיה הרב עמר, משהו שמה לא זורם טוב.
הרב יצחק יוסף מחובר לקהל עצום בשדה, המלך בשדה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 04:02 לינק ישיר 

העיתונאי יוסי אליטוב סובר שמרן הרב יצחק יוסף יהיה המנהיג הרוחני הבא של ש"ס. יתכן שזה יהיה רק בעוד שנה. https://youtu.be/SDQpLlWTz08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 01:15 לינק ישיר 

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

hot_tr כתב:

הדיבוק כתב:

לה''ו. מה עם אמנון יצחק?

תספר לנו על כך.
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 01:10 לינק ישיר 
מדוע שהמנהיג של שס לא יהיה אשכנזי?

האם ייתכן שהמפלגה שחרתה על דגלה את האפליה והקיפוח, מפלה ומקפחת את האשכנזים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי יהיה המנהיג הרוחני הבא של ש"ס ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.