בית פורומים בחדרי חרדים

הציניות של שס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2022 08:36 לינק ישיר 
הציניות של שס

להוסיף שם לזקן בן 91 זוהי ציניות ממדרגה ראשונה ונועד לצרכי בחירות. נראה שדרעי "חשש", שאם נקבור את חכם כהן רק עם השם "שלום" עוד יחששו בפריפריה שהיא מתכוונת שוב לשבת עם השמאל בקואליציה. אבל אין ספק שלצורכי בחירות השם חיים+פלוס שלום ייקלט הרבה יותר טוב בפריפריה שס נותנת לנו גם חיים וגם שלום בתוך המשפחה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/08/2022 08:39:17

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 00:28 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
אם היה לפותח האשכול טיפת יראת שמים וערך לגדולי ישראל, לא היה פותח את האשכול הציני הזה,
אני הייתי מוסיף שם לאדמו"ר שלו, שבמקום להשקיע בנדל"ן, ישקיע בחינוך לחסידיו.
השם "חנוך" יתאים לאדמור?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 20:35 לינק ישיר 

אם היה לפותח האשכול טיפת יראת שמים וערך לגדולי ישראל, לא היה פותח את האשכול הציני הזה,
אני הייתי מוסיף שם לאדמו"ר שלו, שבמקום להשקיע בנדל"ן, ישקיע בחינוך לחסידיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 20:21 לינק ישיר 

במילה אחת את האשכול פתחת מתוך סלידתך הידועה מהשם חיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 12:08 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

אז למה לפני עשור לא הוסיפו לר' חיים את השם רפאל?! כמובן, שהשאלה שלי- באה לאחר שבניו הצהירו בביה"ד "שהאבא כבר לא הרגיש טוב בעשור האחרון".

אתה מבין לבד שמוסיפים שם כשהבנאדם חולה וזקוק לרחמי שמים, ואילו מרן הגר"ח זיע"א חי ותפקד ולא נשקפה סכנה לחייו.
אבל לפי הציניות שלך, תוכל לומר שאם היו מוסיפים לר' שמריהו יוסף חיים שם נוסף, המצבה שלו בהכרח הייתה יותר גדולה משל הרב שך, וזה כבר אסור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 12:06 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נראה שדרעי "חשש", שאם נקבור את חכם כהן רק עם השם "שלום" עוד יחששו בפריפריה שהיא מתכוונת שוב לשבת עם השמאל בקואליציה.

פעם ראשונה שנהנתי מההברקה שלך, וגם זה לא מאהבת מרדכי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 10:58 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:
הציניות של שס

להוסיף שם לזקן בן 91 זוהי ציניות ממדרגה ראשונה ונועד לצרכי בחירות. נראה שדרעי "חשש", שאם נקבור את חכם כהן רק עם השם "שלום" עוד יחששו בפריפריה שהיא מתכוונת שוב לשבת עם השמאל בקואליציה. אבל אין ספק שלצורכי בחירות השם חיים+פלוס שלום ייקלט הרבה יותר טוב בפריפריה שס נותנת לנו גם חיים וגם שלום בתוך המשפחה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 10:47 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:
הציניות של שס

סתם לידיעה כללית הוא לא יקבר עם השם שהוסיפו לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 09:59 לינק ישיר 

אם היה פה מנהל נורמלי לפורום הוא היה מוחק את האשכול הזה + אזהרה לפותח האשכול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 09:48 לינק ישיר 

ליאליא כתב:
גם לסטייפלר הוסיפו שם ביומיים האחרונים, כשמדובר בבנאדם שתפקד עד לזמן האחרון מוסיפים שם, כשמדובר במי שכבר לא מתפקד מובן שלא מוסיפים שם
אז למה לפני עשור לא הוסיפו לר' חיים את השם רפאל?! כמובן, שהשאלה שלי- באה לאחר שבניו הצהירו בביה"ד "שהאבא כבר לא הרגיש טוב בעשור האחרון". או שלא מוסיפים שמות-בזמן שזה עלול לקלקל את הפרנסה של המשפחה המורחבת של החולה?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/08/2022 09:51:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 09:23 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:
הציניות של שס

לה''ו. עכשיו הולכים להיות 2מרנים שמסתכלים מהשמים על הפתק שאתה משלשל לקלפי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 09:23 לינק ישיר 

גם לסטייפלר הוסיפו שם ביומיים האחרונים, כשמדובר בבנאדם שתפקד עד לזמן האחרון מוסיפים שם, כשמדובר במי שכבר לא מתפקד מובן שלא מוסיפים שם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הציניות של שס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext