| נשלח ב-3/9/2022 19:54 |
|
| |
בנט שוקל לחזור? הוצגו לו סקרים המעניקים לו 8 מנדטים ויותר.
עמית סגל: האם בנט שוקל קאמבק? מחקר וסקרים שהוצגו לבנט בימים האחרונים מנבאים הצלחה יחסית למפלגה בראשותו, פוטנציאל של 8 מנדטים ואולי קצת יותר, אבל גם עם פחות מזה היא עשויה להפוך שוב ללשון המאזניים.
הקולות מגיעים מלפיד, גנץ, מתלבטים וכמובן מאיילת שקד. על רקע הדשדוש שלה בסקרים, האם בנט יחזור?
פנינו לתגובה רשמית ללשכת בנט. לא קיבלנו הכחשה רשמית גורפת, מסביבת בנט מסרו:
״לאחר שנה משמעותית מאד כראש ממשלה, כוונת בנט היתה ועודנה לצאת מהפוליטיקה לתקופה מסוימת״.
דברים לשים לב: הסביבה ולא תגובה רשמית לתקופה מסוימת והעיקר: הכוונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 11:44 |
|
| |
מי הציני ששם כותרת באתר: עומד במילתו???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 11:29 |
|
| |
*הודעה מלשכת ראש הממשלה החליפי נפתלי בנט:* "ראש הממשלה החליפי, נפתלי בנט, לא שינה את עמדתו ואין בכוונתו להתמודד בבחירות הקרובות. אחרי עשור בשדה הפוליטי, במהלכו כיהן כשר כלכלה, חינוך, ביטחון וכראש ממשלה, בכוונתו לצאת לפסק זמן מהחיים הציבוריים. השנה של ממשלת בנט הוכיחה שאפשר לנהל מדינה בצורה עניינית, ביחד, תוך שיתוף פעולה ודיאלוג בין מפלגות בעלות עמדות שונות. בנט קורא לכל ראשי המפלגות לגלות אחריות, למתן ולהרגיע את השיח ולא לאפשר למריבות פנימיות לפרק את המדינה שלנו מבפנים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2022 09:39 |
|
| |
פחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 23:09 |
|
| |
ההתנהלות של בנט לאחרונה מאוד מוזרה, או שיש איזו הפתעה ממנו או שיש לו איזה אקדח על הרקה והוא חייב לברוח. לא אתפלא עם הוא ישוב וינסה שוב לנהל את העולם (אם כי לא סביר שהוא יעבור את אחוז החסימה), או לימור איזו פאניקה ולהשתלב באחת המפלגות כוי שיש למכביר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 21:25 |
|
| |
suki_104
| hhaavv כתב: |  | | הוצגו לו גם סקרים שהוא יזכה בנשיאות ארה"ב, יו"ר האו"ם ומועצת גדולי התורה. |
|
נשיא ארה"ב ויו"ר האו"ם אני מבין שזה שלול אבל מועצת גדולי התורה זה בכלל ללא שלול ובעיקר לאור הרפיסות של ההתנהלות שלהם מול גור ובעלזא לאחרונה - דווקא נראה מתאים ומוצלח
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 21:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 21:01 |
|
| |
הוצגו לו גם סקרים שהוא יזכה בנשיאות ארה"ב, יו"ר האו"ם ומועצת גדולי התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 20:23 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הבדיחה שרצה עכשיו: הבעיה שגם אם בנט יצהיר שהוא חוזר, אף אחד לא יאמין לו.. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2022 20:03 |
|
| |
הבדיחה שרצה עכשיו: הבעיה שגם אם בנט יצהיר שהוא חוזר, אף אחד לא יאמין לו..
|
|
|
|
|