בית פורומים בחדרי חרדים

דגל התורה אל תיכנעו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/9/2022 17:50 לינק ישיר 
דגל התורה אל תיכנעו

תעמדו חזק מול אלו שהשפילו אתכם ואת הציבור החרדי לאורך שנים. אם תרוצו בנפרד, מסתבר שרוב רובם של הציבור החרדי, ואפילו מהחסידים יצביעו עבורכם, שום אדם נורמלי לא ייתן את קולו לריק בשעה כה גורלית, אולי רק אלו שהשפילו אתכם יחליטו 'גם לי גם לך לא יהיה' אבל שאר הציבור השפוי, כנראה יצטרף אליכם, ובשמחה, ואני לא אתפלא אם גם הרבי מבעלז ייתן הוראה מתחת לשולחן, להצביע עבורכם, וכך ניפטר אחת ולתמיד מהמשתלטים על הכל, ואולי נזכה שהחתונה הבאה כבר לא תהיה על חשבון כל תושבי ירושלים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 16:00 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אגודת ישראל - אל תיכנעו

צדיקים תלמידי הבעל שם טוב!

הרי ברור שיד החסידים תהיה על העליונה, וברור שכל היידישקייט והפרומקייט וכל מה שבשם ישראל יכונה, נמצא אך ורק אצלינו, מושפעי אור שבעת הימים. הרי אין אפילו ספק שמפלגה תורנית אמיתית חייבת להתנהל ולהכיל אך ורק אנשים שאין להם קשר לצ'ופים, חליפות קצרות, גלוחי זקן ולומדי גמרא.

אז הגיע הזמן שנעשה מעשה, וניפרד מכל הזוהמה של אלה שלא טובלים במקוה ולא מפרידים מיטות ולפעמים אפילו יונקים חלב נכריות רח"ל, וחשוב מכל, שכולנו יודעים בדיוק איך נשותיהם לבושות וזה ממש מגרה אותנו!!! אז אחרי כל כך הרבה טינופת ושירי ארס ומחולות בתערובת בחורים ובתולות רח"ל (וכבר הבנתם איך אנחנו יודעים מי בתולה), הגיע הזמן שנעשה מעשה וניפרד מהקהילות האלה שמנוהלות על ידי כל מיני נכדים של רבנים (הרי דבר כזה לא היה מתקבל על הדעת בשום ציבור חסידי, שנכד של רב ינהיג ציבור רק כי הוא בעל ייחוס?!).

אנחנו חייבים לרוץ לבד, וכפי שאמר פרי שושלת החסידות הגר"מ פורוש - חס ושלום אם הם יקבלו יותר מאיתנו!!

"חזק ונתחזק בעד עמינו"

אתה מקצין !
כולם אהובים,
כולם חסידים
כולם יודעים את התורה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 11:16 לינק ישיר 

אתה לא צודק לאחרונה הליטאים יותר ויותר מתקרבים לדת בצניעות, במקוה, בשבת וגם באמונת חכמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 08:14 לינק ישיר 
אגודת ישראל - אל תיכנעו

צדיקים תלמידי הבעל שם טוב!

הרי ברור שיד החסידים תהיה על העליונה, וברור שכל היידישקייט והפרומקייט וכל מה שבשם ישראל יכונה, נמצא אך ורק אצלינו, מושפעי אור שבעת הימים. הרי אין אפילו ספק שמפלגה תורנית אמיתית חייבת להתנהל ולהכיל אך ורק אנשים שאין להם קשר לצ'ופים, חליפות קצרות, גלוחי זקן ולומדי גמרא.

אז הגיע הזמן שנעשה מעשה, וניפרד מכל הזוהמה של אלה שלא טובלים במקוה ולא מפרידים מיטות ולפעמים אפילו יונקים חלב נכריות רח"ל, וחשוב מכל, שכולנו יודעים בדיוק איך נשותיהם לבושות וזה ממש מגרה אותנו!!! אז אחרי כל כך הרבה טינופת ושירי ארס ומחולות בתערובת בחורים ובתולות רח"ל (וכבר הבנתם איך אנחנו יודעים מי בתולה), הגיע הזמן שנעשה מעשה וניפרד מהקהילות האלה שמנוהלות על ידי כל מיני נכדים של רבנים (הרי דבר כזה לא היה מתקבל על הדעת בשום ציבור חסידי, שנכד של רב ינהיג ציבור רק כי הוא בעל ייחוס?!).

אנחנו חייבים לרוץ לבד, וכפי שאמר פרי שושלת החסידות הגר"מ פורוש - חס ושלום אם הם יקבלו יותר מאיתנו!!

"חזק ונתחזק בעד עמינו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 03:39 לינק ישיר 

ארנונה כתב:
בגלל טענות כאלו שאינן ממין העניין

רציף כתב:
ואז נזכה להקים כאן ממשלה שמאלנית עם האדיוט לפיד,
ונזכה לראות בקרוב בשקיעתה של המדינה הזאת, אמן

בגלל טענות כאלו ואחרות מרשה לעצמה אגודת ישראל לדרוש דרישות חצופות. כי היא בטוחה שלא יעזו לאפשר לה להימחק ולכן הגיע הזמן לעשות זאת.אבל האמת היא שיש מצב שוודקא פילוג יביא את ה61 לנתניהו.כי ברגע שזו, מלחמת ליטאים חסידים ו"דידן נצח ו" יד, החסידים על העליונה" וכל הסיסמאות הלאומניות האלו אז גם כל החסידים המודרנים עם הפאות בטרייה טריפל A יצביעו ג'במקום לבן גביר ואם חבד יתגייסו אז בכלל יש סיכוי לא רע שדווקא המצב הזה יביא את ה61

לא לוקחים סתם סיכון,
יתכן גם שלפיד והערבים
ינהלו כאן מדינה לתפארת
בעקבות המהלך של דגל,
וזה מדי מסוכן.
השמאל והערבים
גם יחליטו אם לתקוף
את אירן, או לחלק להם
סוכריות ומרשמלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 03:34 לינק ישיר 

ארנונה כתב:
יש סדרי עדיפויות

רציף כתב:

והעדיפות הראשונה היום היא לפרק את קונפדרציית החסידויות לגורמים שיתחילו להבין איפה מקומם בקוסמוס.אחרי זה מעניין איזו ממשלה תהיה כי בגדול זו טריפה וזו נבילהויסלחו לי כל מעריצי וסוגדי נתניהו והליכוד.

בעדיפות ראשונה זה שנחיה.
ממשלת לפיד + ערבים
מסוכן לישראל !!!

עובדה, רוב רבני דגל
בעד האחדות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 20:59 לינק ישיר 
בגלל טענות כאלו שאינן ממין העניין

רציף כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

בגלל טענות כאלו ואחרות מרשה לעצמה אגודת ישראל לדרוש דרישות חצופות. כי היא בטוחה שלא יעזו לאפשר לה להימחק ולכן הגיע הזמן לעשות זאת. אבל האמת היא שיש מצב שוודקא פילוג יביא את ה61 לנתניהו. כי ברגע שזו, מלחמת ליטאים חסידים ו"דידן נצח ו" יד, החסידים על העליונה" וכל הסיסמאות הלאומניות האלו אז גם כל החסידים המודרנים עם הפאות בטרייה טריפל A יצביעו ג'במקום לבן גביר ואם חבד יתגייסו אז בכלל יש סיכוי לא רע שדווקא המצב הזה יביא את ה61

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 20:51 לינק ישיר 
יש סדרי עדיפויות

רציף כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

והעדיפות הראשונה היום היא לפרק את קונפדרציית החסידויות לגורמים שיתחילו להבין איפה מקומם בקוסמוס. אחרי זה מעניין איזו ממשלה תהיה כי בגדול זו טריפה וזו נבילה ויסלחו לי כל מעריצי וסוגדי נתניהו והליכוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 19:11 לינק ישיר 

זה ממיילא יהיה כך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 19:04 לינק ישיר 

למישהו איכפת שבעלז יצביעו לש"ס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 18:44 לינק ישיר 

אולי כדאי להתחיל לחשב כמה קולות הולכים לרדת ליהדות התורה, אם יפגעו בכבוד הרבי מבעלז.
בזמנו, פורסם הדלפה ממטה הקהילות של אגו"י שהיה לבעלז ב2019 קרוב ל10 אלף בוחרים רשומים. ובפועל הצביעו כ95% מתוכם.
אז כיום עם הגידול הטבעי מדובר על כ10,500 מצביעים בפועל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 18:32 לינק ישיר 

פותח האשכול
אתה ממש לא מעודכן ולא קורא את המפה נכון.
מסתמן שכעת דגל פועלים יחד עם גור להשפיל את בעלז.
ההתנהלות הבריונית של הליטאים עם החינוך העצמאי משתלבת יפה עם הבריונות המוכרת של גור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 17:55 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דגל התורה אל תיכנעו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext