| נשלח ב-5/9/2022 10:31 |
|
| |
אריה דרעי כפוף לרבנים? פחח הצחקתם את דרעי
מיומני הנשיא הרצוג, מתוך אירועי התרגיל המסריח...
הנשיא המנוח הרצוג כתב בספרו: "לאחר הפגישה שלי עם נציגי ש"ס, הרב עובדיה יוסף טלפן אלי וביקש שאתעלם מכל מה ששמעתי בפגישה. הוא הפציר בי, 'למען השם', להטיל את הרכבת הממשלה על פרס. והנה בו בערב בשעת לילה מאוחרת הגיע אליי אריה דרעי, מנהיג ש"ס ושר הפנים והודיע כי תמיכת ש"ס נתונה לשמיר. התקשיתי מאוד לעמוד על טיב המשא ומתן הפוליטי שהתנהל מאחורי הקלעים ועל מהות ההבטחות שנסחרו בין המפלגות, אינני בטוח שאפילו רציתי לדעת מה באמת קרה שם".
מקור: www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4227801,00.html
תוקן על ידי אבאבאווער ב- 05/09/2022 10:33:20
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 10:51 |
|
| |
תזכורת היסטורית:
אריה דרעי נהג להיפגש עם הרב שך הקשיש למה שהוא כינה התייעצות אבל במפגשים האלה הוא היה מתחמן אותו ועובד עליו עד שהרב שך זצ"ל הבחין בכך וסילק אותו מעל פניו.
אחרי הצטרפות שס לקואליציה של רבין שחתמה על הסכם אוסלו הארור, הרב שך תקף אותו ואת שס בחריפות.
בעת שאריה דרעי נכנס לכלא הוא ביקש סליחה מהרב שך כיוון שייחס את הצרות שנפלו עליו כקפידה שלו עליו.
ההקלטה המדהימה של הרב עובדיה יוסף זצ"ל שבה הוא מספר שאריה דרעי לא נשמע לו ועושה מה שהוא רוצה, הוכיחה למי שהיה צריך הוכחה, שדרעי נשאר דרעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 11:46 |
|
| |
אה, איזה אשכול אלולי עסיסי...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 12:00 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | אה, איזה אשכול אלולי עסיסי... |
|
חן-חן לניק החשוב hhaavv
אשרינו ומה טוב חלקנו שאנחנו גולשים בפורום שהתברך בניקים צדיקים, כמותו שמזכירים לנו מתי אלול ודואגים להרחיק אותנו מלשון הרע ורכילות.
הבה לא נצער את הצדיק שלנו, ונעביר את הדיונים לנושאים שאין בהם חשש לשון הרע, כגון ענייני מזג האוויר ונדידת ציפורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 12:33 |
|
| |
לה''ו. זכור לי שבועון שבזמנו פרסם תמונה של דרעי מנשק את ידו של הרב עובדיה, עם כיתוב דרע''י=דעת רבינו עובדיה יוסף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 13:05 |
|
| |
בושה וחרפה אנשים מעלים באוב דברים מלפני 31 שנה!!! כמה דברים השתנו מאז? כמה ימי ראש השנה ויוהכ"פ עברו מאז? כמה תלאות והפתקאות עברו על בן אדם מאז?
וכי מישהו רוצה שנשפוט אותו לפי עדויות מפוקפקות שמלפני יותר מ30 שנה?
אבל הכל כשר כדי ללכלך על אחד מטובי שליחי הציבור של היהדות החרדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 13:11 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | בושה וחרפה אנשים מעלים באוב דברים מלפני 31 שנה!!! כמה דברים השתנו מאז? כמה ימי ראש השנה ויוהכ"פ עברו מאז? כמה תלאות והפתקאות עברו על בן אדם מאז?
וכי מישהו רוצה שנשפוט אותו לפי עדויות מפוקפקות שמלפני יותר מ30 שנה?
אבל הכל כשר כדי ללכלך על אחד מטובי שליחי הציבור של היהדות החרדית.
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 14:06 |
|
| |
דרעי של אז זה לא דרעי של היום. אין מה להשוות .דרעי של אז היה יושב מול ראש המשלה בלשכה ומניח את רגליו על השלחן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 20:02 |
|
| |
תם וברכת, עם כל הכבוד למה שעבר על האיש ומה שהוא היה פעם ולא היום.. כיום, את מי בדיוק הוא סופר? למי בדיוק הוא ממושמע? חכם שלום כהן זצ"ל הנהיג את ש"ס?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 20:04 |
|
| |
תמיד שהוא מנשק את ידם הוא כפוף אולי זה גם נחשב כפוף לרבנים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2022 21:17 |
|
| |
ההקלטה הידועה הבהירה הכל לכל מי שהיה צריך. לטעמי מצביעי שס של היום הם בעלי יצר מהפכנות גזעית אבל הם רחוקים מלביות אוהבי ומכבדי רבנים. סה"כ הכל ידוע ומפורסם, קל לשים לב שכל איש תורה שישב בשס נזרק (כמו הרב ניסים זאב ועוד) או התפוטר (כמו הרב פרץ, הרב עזרן, הרב מאיה, הרב יעקב יוסף ועוד), ואיכשהו כולם כעסו אך ורק על דרעי. היחיד שלא נשאר בגלל הצפיפות הוא הרב מזטר בהיינה. ברור שדרעי מסובב את כולם וכל בר דעת שהיה שם - נזרק או שהבין שאין לו מה לחפש שם. גם המהלכים והשחיתויות ידועים לכל. מי דמצביע להם יודע את זה היטב. באופן אישי, מאז שהוא חזר לא הצבעתי יותר שס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2022 02:54 |
|
| |
|
|
|
|
|