בית פורומים בחדרי חרדים

תמימות הציבור החרדי בהבנת הצבא והמשטרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/9/2022 07:51 לינק ישיר 
תמימות הציבור החרדי בהבנת הצבא והמשטרה

המשטרה לא אמורה להביא ביטחון המשטרה ברובה היא ארגון שמתעד וחוקר היא גם לא מענישה את העונשים קובעים בפרקליטות ובבית המשפט
ראו התבטאויות של המשטרה באירוע אתמול של הרצח של האם וביתה במגזר הערבי המשטרה אומרת ברור לא תפקידנו לשנות את דפוסי ההתנהגות במגזר הערבי , וגם לא ליצור הרתעה , נקודה .

אותו רעיון הצבא , מציאות של , חייל , או חיילת  זה לא בהכרח  * ביטחון * +  ונשק  , יש מקרים ששולחים חיילות וחיילים לשמירה עם נשק בלי מחסנית קראתם נכון , עולים לשמירה כי כך הפקודה אומרת אבל בנשק אין מחסנית , מסיבה כזו או אחרת , 

זה מתקשר לחדשות האחרונות של אוטובוס של חיילים לא ברור אם היה לחיילים נשק איזה נשק  ואם בכלל ירו או יכלו לירות בצפיפות 
כזאת של אוטובוס ועוד כשנכנסו למארב בהפתעה , אבל מציאותם של חיילים לא בהכרח אומר ביטחון ובטח לא חכמה גדולה .

תוקן על ידי ברנהארד ב- 07/09/2022 07:52:14

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 08:59 לינק ישיר 

פייששש איפה היית עד עכשיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 09:10 לינק ישיר 

איפה הייתי ?

אצל  הבודהיסטים

זה נראה לך מצב תקין ? בכל מקרה זה לא מצב תקין

שוטרים כן אמורים ליזום ולהגן 

וחיילים גם אמורים להיות מוכנים לאירוע כל אירוע

תוקן על ידי ברנהארד ב- 07/09/2022 09:14:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2022 09:22 לינק ישיר 

נשק בלי מחסנית .בארור. בטח בטח...
מזכיר לי כשהייתי בטירונות שאלתי ת'מפקד אם אני הולך עם הנשק הביתה ורואה מחבל מתקיף ברחוב אז להשתמש בו?
המפקד הסתכל עלי בפליאה, בטח לירות בו .זה נשק לא מטאטא .אם צריך אז יורים. אבל לא בפשע פלילי כמו גניבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 13:42 לינק ישיר 

תוקן על ידי ברנהארד ב- 15/10/2023 13:42:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 14:24 לינק ישיר 

זה פנטסטי שחרדי מסביר שחרדים לא מבינים מה זה משטרה וצבא. מסתבר שהוא החרדי היחיד שכן מבין..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 21:39 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
זה פנטסטי שחרדי מסביר שחרדים לא מבינים מה זה משטרה וצבא. מסתבר שהוא החרדי היחיד שכן מבין..
ואם אני חרדי שעשה צבא מותר לי להביע דכעה על הפרה הקדושה והמסואבת? ואם אני חילוני צפונבוני שלא עשה צבא מותר לי גם? אם יש משהו שהמלחמה הזו עשתה זה להוכיח שגיוס חובה הינו דבר מיותר. צבא מקצועי ומיומן כנראה היה מגיב טוב יותר או לפחות לא פחות טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 21:45 לינק ישיר 

הפוך בדיוק!! הוכח שחייבים פה גיוס חובה. כי אנחנו צריכים יכולת לגייס בזמן קצר מאות אלפי לוחמי מילואים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 21:46 לינק ישיר 

לא יאומן איך אנשים מתכחשים למציאות. צבא קטן ומקצועי יוביל אותנו לאבדון במקרה שתיפתח עלינו חזיתות מכל הכיוונים. זה סכנה קיומית וודאית!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 22:34 לינק ישיר 

נראה לך שמצד רביעי זנח את הבלי פייגלין. על צבא קטן ואיכותי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2023 23:15 לינק ישיר 

גם פייגלין מעולם לא דיבר שיהיה רק צבא קטן ומקצועי.
גם הוא הבין שחייבים להשאיר את גיוס החובה.
הוא רק הוא טען שאפשר לקצר את הגיוס חובה למינימום ההכרחי (ובמקום זה לעשות יותר ריענון מילואים). ולהחזיק לצידו צבא קטן ומקצועי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תמימות הציבור החרדי בהבנת הצבא והמשטרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext