בית פורומים בחדרי חרדים

מי שנועל את שערי "החינוך העצמאי" בפני מצטרפים חדשים הוא גם אחראי להרעבתם של ילדים חרדים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/9/2022 03:09 לינק ישיר 
מי שנועל את שערי "החינוך העצמאי" בפני מצטרפים חדשים הוא גם אחראי להרעבתם של ילדים חרדים.

כשהצבוע הפוליטי גפני זועק מעל במת הכנסת לא עוד: "הפעם לא נהיה בקואליציה שתרעיב עובדי הוראה חרדיים" אין לך צביעות גדולה מזו. האחראים הראשיים להרעבת עשרות אלפי ילדים ועובדי הוראה חרדים הם גפני וחבריו מהחינוך העצמאי! שוו בנפשכם שמשפחה חרדית מן המניין שמוציאה מדי חודש כשלושת אלפים שקל ויותר על שכר לימוד יכלה בכסף הזה לרכוש אוכל ובגדים עבור הילדים. ומי גוזל את פת לחמם של אותן משפחות עניות ? אלה הם גפני  וחבריו שמצדיקים הצבת מחסום בשערי החינוך העצמאי בפני מצטרפים חדשים ולא ליברמן ושות'

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/09/2022 03:20:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 07:22 לינק ישיר 

כל מילה פנינה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 12:32 לינק ישיר 

גפני הכריז לפני כמה שבועות שיכנס רק לממשלה שיתן תקציב שוה לכל התת"ים.

הרב שטיינמן כבר ציווה שלא יכניסו מוסדות חדשים לחינוך העצמאי.

זו העת לפעול יחד, לראות את הטוב, בעין יפה, כאיש אחד בלב אחד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 15:33 לינק ישיר 

[quote]

גפני הכריז לפני כמה שבועות שיכנס רק לממשלה שיתן תקציב שוה לכל התת"ים.

הרב שטיינמן כבר ציווה שלא יכניסו מוסדות חדשים לחינוך העצמאי.

זו העת לפעול יחד, לראות את הטוב, בעין יפה, כאיש אחד בלב אחד

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/qu אני מכירה את הבלוף של "כבר הורה זקן" בתקופה הזו אני לא רוכשת תותים. אדרבה תביא ראיות שהרב שטיינמן ציווה אבל בכל מצב הוא לא פטר את העסקנים מלדאוג לחינוך החרדי.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/09/2022 15:35:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 15:33 לינק ישיר 

תפסיקו להסיט את הנושא, דגל לא מוכנים להכניס מוסדות חדשים לחינוך העצמאי בכדי שלא לאבד שליטה על הג׳ובים ומוקדי הכוח, וכפי שראינו לאחרונה גם על הגניבות. החינוך לא מעניין אותם כהוא זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2022 15:42 לינק ישיר 
איני_מכיר

timobl כתב:
תפסיקו להסיט את הנושא, דגל לא מוכנים להכניס מוסדות חדשים לחינוך העצמאי בכדי שלא לאבד שליטה על הג׳ובים ומוקדי הכוח, וכפי שראינו לאחרונה גם על הגניבות. החינוך לא מעניין אותם כהוא זה.

טמבל ... כבר הרב שך הפך עולמות שלא יצטרפו 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי שנועל את שערי "החינוך העצמאי" בפני מצטרפים חדשים הוא גם אחראי להרעבתם של ילדים חרדים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext