עמית סגל: השר יועז הנדל מודיע כי לא יתמודד בבחירות הקרובות: "עשיתי כל מה שחשבתי שנכון למדינה. במהלך חיי קיבלתי החלטות. אני מקווה שברובן צדקתי אבל ברור לי שבלא מעט החלטות גם טעיתי" https://t.me/N12updates/158837
בעקבות הודעת הפרישה של ח״כ יועז הנדל מהחיים הפוליטיים: רה״ע ביתר עילית ויו״ר פורום רשויות חרדיות מאיר רובינשטיין: ״הוי זהיר בגחלתן שלא תכוה, שלחישתן לחישת שרף וכל דבריהם כגחלי אש״. מי שביזה את גדולי וצדיקי הדור הולך בבושת פנים. תושבי העיר מתפללים ששר התקשורת החדש ירבה במעשים, וישפר את הקליטה ברחבי הארץ בכלל וברחבי העיר בפרט״.
נשלח ב-13/9/2022 19:38
הנדל הבין את מה ששקד עוד לא מבינה. שאין טעם לרוץ ולהתבזות.
הנדל הבין את מה ששקד עוד לא מבינה. שאין טעם לרוץ ולהתבזות.
בפוליטיקה חייבים להישאר על הגלגל. שקד בונה על "האינטליגנציה" של הבוחרים ובינתיים היא הצליחה לקבל את האות "ב" .אין לי שום מידע בעניין, אבל אולי המטרה שלה היא לקלקל לימין מנדט ואז היא נותנת ללפיד את השלטון על מגש של כסף והוא כבר ימצא את הדרך לתגמל אותה. לך תדע אומרת לך תדע.
נשלח ב-14/9/2022 13:45
בדושינסקי לוקחים קרדיט על האירוע. רק מעניין אותי מה יגידו הליצנים האלו אם בסופו של דבר "גזירת ביטול הקומה הכשרה" לא תתבטל. ואם בהמשך יועז יחזור למערכת הפוליטית.
בדושינסקי לוקחים קרדיט על האירוע. רק מעניין אותי מה יגידו הליצנים האלו אם בסופו של דבר "גזירת ביטול הקומה הכשרה" לא תתבטל. ואם בהמשך יועז יחזור למערכת הפוליטית.
חסר הסברים? החיצונים התגברו, לא יכלו לסבול את האור של הרבי, ולכן העלימו מהרבי מהשמים או הורידו לו מהכוחות כדי שלא יצטער צדיק זה. תחטט בסיפורי הצדיקים מהקהילה שלך ותמצא מספיק דוגמאות.
נשלח ב-14/9/2022 21:24
חריף_ומקשה כתב:
בעקבות הודעת הפרישה של ח"כ יועז הנדל מהחיים הפוליטיים: רה"ע ביתר עילית ויו"ר פורום רשויות חרדיות מאיר רובינשטיין: "הוי זהיר בגחלתן שלא תכוה, שלחישתן לחישת שרף וכל דבריהם כגחלי אש". מי שביזה את גדולי וצדיקי הדור הולך בבושת פנים. תושבי העיר מתפללים ששר התקשורת החדש ירבה במעשים, וישפר את הקליטה ברחבי הארץ בכלל וברחבי העיר בפרט".
חחח מאיר רובינשטיין מדבר ???? ממתי ועדת התישקורת שמורכבת מחסדי גור שצוחקים בדרך אל הבנק ומתעללים בכל הציבור החרדי?? נקראים גדולי הדור ???
גם ניר אורבך הודיע על פרישה. האיש שהיה הכי מחוזר בפוליטיקה. שכולם חיכו למוצא פיו. היסס והיסס עד שפיספס.
נשלח ב-15/9/2022 15:31
פלדלפי
חריף_ומקשה כתב: