סקר ערוץ 33: בלד תעבור אחוז חסימה במידה ואחוז ההצבעה הערבי יעלה במעט ל52%
סקר ערוץ 33 (תאגיד השידור בערבית).אם אחוז ההצבעה במגזר הערבי יגיע ל52% כל המפלגות הערביות יעברו **כולל בל"ד**.
כרגע בסקר אחוז ההצבעה עומד על כ40%
(בבחירות האחרונות היה כ45%, בשיא בבחירות 2020 הגיעו לכ65%) אם בל"ד תפרוש, שליש יעברו לרע"מ, חמישית לעודה וטיבי, 5% למפלגות יהודיות. ומה עם ה40% הנותרים? לא החליטו? יישארו בבית? אין פירוט.https://twitter.com/kann_news/status/1571556905612353536
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/09/2022 21:54:10
נשלח ב-31/10/2022 06:49
timobl כתב:
נראה לי שהתקשורת מבליטה כל הזמן ובמיוחד לאחרונה את הקיצוניות של בן גביר (והוא ברוב טפשותו משתף פעולה, ומכריז הכרזות טפשיות).וזה עלול לגרום להרבה ערבים ואפילו לאנשי מרכז לרוץ ולהצביע ולהכריע את הבחירות.
לדעתי המטרה היא להביא כמה שיותר יהודים להצביע (ערבים, כאמור, לא צריכים לבוא להצביע. אם נשתמש במילותיו של מיכאל אברהם, "אלוקים משחק להם בקוביות"). ולטעמי בן גביר עושה בשכל שהוא לא מתנצל ולא מתרפס (מדי), גם כי גם הוא יודע שעכשיו יש מטרה לעכר אותו אז דום נתרפסות לא תעזור, וגם כי לפחות אני, לא הייתי מצביע לאדם שמתרפס בפני התקשורת.
נראה לי שהתקשורת מבליטה כל הזמן ובמיוחד לאחרונה את הקיצוניות של בן גביר (והוא ברוב טפשותו משתף פעולה, ומכריז הכרזות טפשיות).
וזה עלול לגרום להרבה ערבים ואפילו לאנשי מרכז לרוץ ולהצביע ולהכריע את הבחירות.
נשלח ב-31/10/2022 00:50
הדיבוק כתב:
A_Smithee כתב:
פיגוע בקריית ארבע - שפוגע במתנחלים - לא מזיז לרוב הישראלים (כולל חלק גדול ממצביעי הימין), חיילים זה סיפור אחר
יש תחושה של רפיסות וחוסר מעש מול פיגועים. גם הפיגועים שמדוברים, שזה עלום ביחס לאמת (יש מאמר של ליבסקינד, שטוען שיש כ10 אירועי טרור ביום!! לא נראה לי שהייתה כמות כזו בשום אינתיפאדה), עדיין מדובר בהרבה מאוד אירועים, שממשיכים וקורים יום אחרי יום בלי תשובה ניצחת של משיחי השמאל. אני לא מאמין שהציבור כל כך תמים.
הציבור לא יודע על האינתיפדה השקיטה שיש בשטחים. רוב הציבור לא ממש מחובר לחדשות, אז בוודאי שהם לא מתרגשים מפיגוע פה, פיגוע שם. זה קורה מדי פעם. הנה, לפיד עשה הסכם כביר עם לבנון !
בדרך כלל, הציבור לא משנה את דעתו בבחירות, ככה אומרים הסקרים המעודכנים. הסקרים הם 60/60 אי לכך צריך עדיין להביא המונים לקלפי, שום דבר לא סגור, הערבים יכולים לנהור בהמוניהם.
פיגוע בקריית ארבע - שפוגע במתנחלים - לא מזיז לרוב הישראלים (כולל חלק גדול ממצביעי הימין), חיילים זה סיפור אחר
יש תחושה של רפיסות וחוסר מעש מול פיגועים. גם הפיגועים שמדוברים, שזה עלום ביחס לאמת (יש מאמר של ליבסקינד, שטוען שיש כ10 אירועי טרור ביום!! לא נראה לי שהייתה כמות כזו בשום אינתיפאדה), עדיין מדובר בהרבה מאוד אירועים, שממשיכים וקורים יום אחרי יום בלי תשובה ניצחת של משיחי השמאל. אני לא מאמין שהציבור כל כך תמים.
זה נכון .אבל יש עניין של אווירה ולאנשים קצת נמאס ממה שקורה כאן. לדעתי נראה קולות יפים לבן גביר בכל המעוזים החזקים של השמאל ואני מנבא לו לפחות 17 מנדטים. לדעתי למצביעים עד גיל 30 יתכן והוא כבר המפלגה המובילה . בשבילי הוא קיצוני מידי ואין סיכוי שאני אצביע לו.
בסקר האחרון של ערוץ 13 קמיל פוקס אמר שכבר עלו ל51% והם במגמת עלייה.
והנה ידיעה מעניינת בנושא. שלא תופתעו אם בלד בסוף תעבור חסימה.
עינב חלבי: ראש מטה יום הבחירות בבל"ד, "הנתונים שהתקבלו מסניפי בל"ד ומצוותי העבודה בישובים הערביים כמו גם סקרים ובדיקות פנימיות, מעידים כי בל"ד עומדת על סף אחוז החסימה וחסרים לנו בין 5,000 ל-6,000 קולות כדי לעבור"
בשורה התחתונה: גולדקנופף הוסיף מנדט או שניים לליברמן, ובן גביר העביר את בל"ד וחד"ש את אחוז החסימה.
ימין מנצח...
נשלח ב-30/10/2022 22:57
אני בטוח שבלד תעבור את אחוז החסימה. מי שאחראי לערבל את הקולות ידאג שיהיו מספיק קולות לפי אחוז החסימה. זו אגב, להערכתי, הדרך שבה עבר (ויעבור) עבאס את אחוז החסימה
בסקר האחרון של ערוץ 13 קמיל פוקס אמר שכבר עלו ל51% והם במגמת עלייה.
והנה ידיעה מעניינת בנושא. שלא תופתעו אם בלד בסוף תעבור חסימה.
עינב חלבי: ראש מטה יום הבחירות בבל"ד, "הנתונים שהתקבלו מסניפי בל"ד ומצוותי העבודה בישובים הערביים כמו גם סקרים ובדיקות פנימיות, מעידים כי בל"ד עומדת על סף אחוז החסימה וחסרים לנו בין 5,000 ל-6,000 קולות כדי לעבור"