|
|
| נשלח ב-24/1/2023 11:33 |
|
| |
פלדלפי
| קרשינדו כתב: |  | | "בחדרי חרדים" גוסס כבר הרבה הרבה זמן. אתה פותח בבוקר את האתר ויש בדיוק את אותם הנושאים שפתחו אתמול ושילשום וגם קודם. פה ושם פעם ב... נוספת איזו ידיעה חדשה.
העניין הוא שמדובר באתר שהיה פעם הכתר של הפורומים החרדים.
הפשע הגדול שדווקא באתר החרדי הגוסס הזה "בחדרי חרדים" לא מתביישים לשוש ולשמוח על מחלתו של אדם. ויהיה מי שיהיה.
וכנראה שאולזון הוא איש חשוב ובעולמם הוא אתר חשוב (גם אם לא בעיניך) אם יש מי שמתייחסים ככ ברצינות לאיש והאתר שלו.
בושה.!!!
|
|
משום מה מרגיש ששאולזון לוחץ לאנשים על יבלות כואבות .... לא מפריע להם הלשון הרע והרכילות כי זה יש הרבה ובכל מקום
מפריע להם שהוא כותב את האמת !! שהרבע שלהם רב כמו תינוק עם אח שלו על טיפת כבוד או שהאדמו"ר עושה הצגה עם מקל מכסף... שהוא מספר את הלכלוכים ברבים...
האתר שלו הרבה הרבה יותר מצליח מהפורום הגוסס הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2023 16:56 |
|
| |
האתר מצליח רק משום שיש שם הרבה לשון הרע וזה מה שאנשים אוהבים אבל אין שם שום קשר לאמת אתה יכול לשלוח לו מה שאתה רוצה והוא ישים את זה שם
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2023 17:28 |
|
| |
הבעיה המרכזית שלו, שאין לו שום בעיה לכתוב שקרים ועלילות, כל זמן שזה מתאים לאג׳נדה שלו.
וכמובן שברגע שדוחפים לו שלמונים, כל העוולות מושתקות.
שר״י.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2023 18:26 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | משום מה מרגיש ששאולזון לוחץ לאנשים על יבלות כואבות .... לא מפריע להם הלשון הרע והרכילות כי זה יש הרבה ובכל מקום
מפריע להם שהוא כותב את האמת !! שהרבע שלהם רב כמו תינוק עם אח שלו על טיפת כבוד או שהאדמו"ר עושה הצגה עם מקל מכסף... שהוא מספר את הלכלוכים ברבים...
האתר שלו הרבה הרבה יותר מצליח מהפורום הגוסס הזה |
|
את האמת הוא כותב? למה אם כן הוא איבד לגמרי את האמון בתוך ציבור קוראיו? למה כל סיפור מטורף שהוא מפרסם אתה מיד אומר לעצמך, "נו, שאולזון".. הייתי די הרבה פעמים בציבור המצומצם המותקף על ידו, אני חסידי כידוע למכירי כאן ובכל פעם שהוא היה כותב על הקהילה שלי סיפורי בדים, הייתי יושב ומתגלגל מצחוק כמוני יש כאן רבים בכל סיפור שהוא מביא יש לפחות 50% שקר, או תוספות משלו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2023 18:29 |
|
| |
שאולזון על פי רוב כותב שקרים, אבל גם הרבה סיפורים שאינם מעשים שהיו, עדיין מתוארים כ"מבוססים על סיפורים אמיתיים" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|