"אתם מקשקשים 70 שנה ולא עשיתם כלום. תנו לחרדים לנהל את המדינה, תראו מה יהיה"
לא צריך ללמוד ליבה, כדאי להרחיב את פיקוח המחירים על מוצרים נוספים ושהשבת תהיה יום מנוחה כמו בשווייץ ■ שיחה על כוס שוקו חם עם יצחק גולדקנופף, היו"ר החדש של יהדות התורה
אומר זאת כך: מי שהשיקולים שלו האם להצביע או לא ל"יהדות התורה" זה האם הרבי מגור שם את גולדקנופף כנציגו או את ליצמן או קלוץ אחר. אז שיסלח לי, אבל הרי הוא מעיד על עצמו שהוא טיפש מופלג.
ויחד עם זאת, בלי קשר, הלוואי ויהדות התורה תפסיד את המנדט השביעי. הלוואי.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 23/09/2022 12:26:00
נשלח ב-23/9/2022 10:17
רעיונוביץ אתה חוזר על זה כעובדה שגולדקנופף מוריד קולות. אבל את זה נדע רק בעוד כחודש וחצי. הגידול הטבעי אמור לתת ל'יהדות התורה' כ260 אלף קולות. רוצה להמר כאן כמה יקבלו? 250? 240?
נשלח ב-23/9/2022 09:35
שרית560 כתב:
גולדקנוף עושק הגננות נציג גור נדלן שמבזה תלמידי חכמים לא שמע על סייג לחוכמה שתיקה ??? עדיף היה שהוא ישתוק הוא מבריח מצביעים מאגודת ישראל.
כדי שתהנו מביא לכם מה שהגיב לי בתיבה האישית הגוראי הידוע על שכתבתי באשכול סמוך כבדרך אגב שגולדקנופף טיפשותו עולה על רישעותו
ראשוןלציון כתב:
"טיפשוטו עולה על רישעותו" של גולדקנופ... כמה רגשי נחיתות? כמה היסטריה? ילד, אתה עדיין לא מבין מה הכישוריםהנצרכים לפוליטקאים טובים.... לא שאני מזלזל באנשים רהוטים כמו יוסי שריד, אבל בכל זאת.... לאף אחד אין בעיה עם העילגות של ליברמן וגם לא הייתה בעיה עם העילגות של ליצמן נה2 נחשבים לח"כ ולפולטקאים בכירים ומיומנים
לגופם של ליצמן וגולדקנופ, פרופסר לכלכלה לשעבר מבכירי האוצר אמר שליצמן הרבה יותר טוב מגפני!!!!! ליגה אחרת... היחצן החילוני אבי בניהו ששמע את גולדקנופ טוען שהוא עבר את המבחן בהצלחה ונשמע טוב , הוא פשוט לא פונה לקהל הילדים של גפני לקהל 6 3 הוא פונה לבכירי המשק כמו בועדת השבת לאנשים כמו בניהו והם דווקא מרוצים ממה שהם שומעים כשתגדל תבין.... לא התחברת להומור לציניות? אתה לוקח את החיים ברצינות רבה מידי? אפשר להעביר אותך קורס מזורז אצל הגברת הדר מוכתר לרעיונוביץ אני לא פונה מפאת גילו המתקדם אפסה התקווה אבל אותך אולי אפשר לחלץ ממצב הילדותי של 63 והשטות שדיבור ודובר רהוט כמו רביץ מתאימים לפוליטיקה, כאילו זה הכישור האולטמטיבי שדרוש לפוליטקאי....
תגובה נוספת: אופס שכחתי מה כתב ואמר יעקב ריבלין הליטאי על ח"כ שלכם, על רביץ עב"מ כאילו שהאנשים הציניים בעולם חברי הכנסת שסוחרים בערכים וברגשות של ציבור הבוחרים שלהם סטייל בנט באים להשתכנע ממתק שפתיים או ממחזרים בתשובה כמו רביץ לא סתם הוא לא מצא את מקומו וכולם זילזלו בו במשכן.,, [מאכזב כמובן לגלות שאחד הרבנים החכמים במגזר הליטאי, אולי אפילו החכם במגזר הוא נאיבי ותמים כמו רביץ הגר"מ שפירא למד בחברותא וחשב להחזיר בתשובה את האנס נחש גדעון סער, ריבונו של עולם כמה תמימות וחוסר הבנה בנפשות בני האדם... כמה נחיתות להתעסק עם זיבורית כזאת בתרוץ של להחזיר בתשובה, הבעיה היא כמובן מגזרית]
על גפני הוא כתב פחדן לעולם הוא לא יקח תפקיד שר או סגן שר מחשש שזה יסתיים כמו אצל ליצמן ודרעי, פשוט לא מוכן לקחת סיכונים...
לסיכום כל עוד העסק בציבור הליטאי מתנהל עם זקן בן מאה ומאכער ליד לא הייתי מעיז לצייץ על החסידים הייתי מתבייש להוציא את הראש החוצה, כמה הערכה במשכן הכנסת אתה באמת חושב שיש ליהדות שמיוצגת עם 3 הכפים כבוד כבוד כבוד ובקשיש לנכד הטיפש והילד המנוזל התורן. כמה מגוחכים אפשר להיות? שוב החילוניים רואים את זה לגמרי אחרת פרופסור יורם יובל הנכד של פרופסור לייבוביץ כתב וחושב שגור היא אליטה..... יש דברים משותתפים לאלה שמתבכיינים על האליטה כמוכם וכמו אב"ח אבל בסופו של יום גם אב"ח יודע שאליטה היא אליטה בראש ובראשונה בגלל שהיא טובה יותר....חחחחח
נשלח ב-20/9/2022 11:49
בטח בזמן שהחילונים 70 שנה טיילו עם כלביהם על חוף הים וצרכו סמים, אנחנו ייבשנו ביצות, נטענו יערות, בנינו הצבא החזק ביותר במזרח התיכון וכלכלה ותעשי'ה משגשגות. כמו שאומרים אחינו הספרדים, כפרה עליו...
נשלח ב-20/9/2022 10:45
hot_trend כתב:
לךתדע1 כתבה:
לך תדע מה הכניסו לו לשוקו. אבל הוא עוד לא הגיע לשפל של פינדרוס שאמר" שצריך לפוצץ את בית משפט העליון, או להעלות לדוכן המליאה ולהתחיל שחרית משל שהוא נמצא בשטיבלאך או גפני הצדיק שמפטפט עצמו לדעת עם מרב מיכאלי, כך שהוא לצערי לא חריג בנוף של יהדות התורה...
לה''ו. תקראי שוב. הוא פטפט עם סילמן. אבל זה בסדר, זו לא פססססטטטתו
לך תדע מה הכניסו לו לשוקו. אבל הוא עוד לא הגיע לשפל של פינדרוס שאמר" שצריך לפוצץ את בית משפט העליון, או להעלות לדוכן המליאה ולהתחיל שחרית משל שהוא נמצא בשטיבלאך או גפני הצדיק שמפטפט עצמו לדעת עם מרב מיכאלי, כך שהוא לצערי לא חריג בנוף של יהדות התורה...
לה''ו. תקראי שוב. הוא פטפט עם סילמן. אבל זה בסדר, זו לא פססססטטטתו
נשלח ב-20/9/2022 04:42
קלעפער
"אני יודע שיש שפה כזאת. אני למדתי בתלמוד תורת גור. גם לימדתי שם — בבתי הספר של החינוך העצמאי".
הוא חכם הרזים! לא חלי ולא מרגיש מה שהוא מכריז ברבים כשכל העולם שואל את עצמו מה לומדים בחינוך עצמאי?...
נשלח ב-19/9/2022 23:31
momeir
פלדלפי כתב:
תגידו יש גבול לטמטום ??
והכי עצוב שהוא משלם כסף לשני הליצנים שעושים לו את היח"צ..... אחרי שנכשלו בהרצת אלי ישי הם מנסים את המזל עם גולדנוף
אין. אל תשכח שהוא 'השליח' של....
נשלח ב-19/9/2022 23:14
תגידו יש גבול לטמטום ??
והכי עצוב שהוא משלם כסף לשני הליצנים שעושים לו את היח"צ..... אחרי שנכשלו בהרצת אלי ישי הם מנסים את המזל עם גולדנוף
נשלח ב-19/9/2022 22:43
ולטיפש הזה אני אמור להצביע?
בשביל מה לדבר שטויות? למי זה מועיל? לא אצביע באם הוא יעמוד בראש יהדות התורה, כפי שאמרתי ! ! !
נשלח ב-19/9/2022 22:04
טוב, דנתי אותו לכף זכות. אם זה ראיון מדויק ללא הטיות, הוא שוטה גמור.
לה''ו. הנני מוסר מודעה זו בפני כל עם ישראל! עד עכשיו ירדתי עליו... אבל, אם אדע שהוא הולך להיות שר האוצר, אני מצביע ג' בל''נ. כי הוא!!! זה שיסיים רשמית ומעשית את מדינת Yes-רע-Hell!!!