| נשלח ב-20/9/2022 12:11 |
|
| |
מצביא על אהוב העם בנימין נתניהו מגיע לבני ברק
יקי אדמקר: נתניהו יגיע בחמישי הקרוב לעצרת בחירות בבני ברק הביקור המתוכנן של נתניהו בבני ברק בחמישי הקרוב צפוי להיערך בשכונת פרדס כץ ברוך הבא ! מגיע לנו, נתניהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2022 21:28 |
|
| |
היה לחץ חרדי על נתניהו לבטל את הביקור שלו בבני ברק. אז מה עושים? ביבי יבקר היום ברחוב האצ"ל 37 ברמת גן, דקה וחצי הליכה מבני ברק. יקי אדמקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2022 16:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2022 15:04 |
|
| |
אוי, וויי, א בראך!! וואס וועט זיין מיט מיין געלט? מ'האט מיר צוגעזאגט פון אמעריקע אסאך געלט אויב איך וועל ווארפען אייער און פארשטינקענע ווינדלעך אויף איהם... און שרייען "גי וואלד"...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2022 14:27 |
|
| |
ביטל את הגעתו.
געהערט האט ער ווארשיינלעך, אז מען גייט אים מקבל פנים זיין מיט אייער, טאמאטעס, קארטאפל, בוריקעס, אד"ג, האט ער חרטה באקומען.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2022 00:49 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | גרשום
| momeir כתב: |  | הבורים כפויי הטובה, כנראה שמתגעגעים לשלטון האיקוויזיציה, לגזרות קנ"א , למסעי הצלב, לגזרות ת"ח ת"ט ולגזרות תש' - תש"ה. |
|
למה נעצרת כאן? יש עוד. המן, פרעה, ליברמן, אנטיוכוס, |
|
אפשר להסתפק בשלטון של השנה האחרונה, שמעלה מיסים, מוריד את תנאי העבודה, לא מפקח כראוי על הקורונה (נכון, גם לי יותר סבבה בלי להתחשב בה, אבל מספר החולים והמתים שהדאיג לפני שנתיים לא השתנה במשך הרבה זמן), ובעיקר מזיק לדת במגוון דרכים מחוכמות. מי שלא מבין כמה רע זה יכול להיות, שימשיך להתלונן על נתניהו, וכמובן- על הסכם חברון שקרה בחסות דרעי ועל ההתנתקות שקרתה בחסות ההם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 21:17 |
|
| |
גרשום
| momeir כתב: |  | הבורים כפויי הטובה, כנראה שמתגעגעים לשלטון האיקוויזיציה, לגזרות קנ"א , למסעי הצלב, לגזרות ת"ח ת"ט ולגזרות תש' - תש"ה. |
|
למה נעצרת כאן? יש עוד. המן, פרעה, ליברמן, אנטיוכוס,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 20:12 |
|
| |
momeir
| רציף כתב: |  | | הירוק כתב: |  | בושה וחרפה.האיש, שבין היתר, אחראי לאסון הגדול של הציבור החרדי בארץ.בכל מדינה מתוקנת, האיש היה מתפטר מתפקידו, במידה ולא, היו מקבלים את פניו העגבניות רקובות ובביצים סרוחים |
|
|
|
כנראה שהוא " ירוק ". ואין לו מושג בהיסטוריה של הארץ הזו. אין לו מושג 'ירוק' מה הייה המצב הכלכלי , הבטחוני והמדיני לפני בנימין נתניהו. ומה שהכי מרגיז זו כפיות הטובה! בראש ובראשונה לבורא העולם. ובכלל נראה לי שלקנאים האנטי ציונים היה ממש נחמד אצל הפולנים/הרוסים/הגרמנים וכו', הבורים כפויי הטובה, כנראה שמתגעגעים לשלטון האיקווזיציה, לגזרות קנ"א , למסעי הצלב, לגזרות ת"ח ת"ט ולגזרות תש' - תש"ה.
תוקן על ידי momeir ב- 20/09/2022 20:17:04
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 18:09 |
|
| |
| הירוק כתב: |  | בושה וחרפה.האיש, שבין היתר, אחראי לאסון הגדול של הציבור החרדי בארץ.בכל מדינה מתוקנת, האיש היה מתפטר מתפקידו, במידה ולא, היו מקבלים את פניו העגבניות רקובות ובביצים סרוחים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 17:43 |
|
| |
הציבור החרדי מטומטם?
המציאות היא שהציבור החרדי אוהד מאוד מאוד את בנימין נתניהו,
למה?
כי הוא בעזרת השם היציל את הכלכלה, פעמיים,
ומי היה סובל הכי הרבה לו זה לא היה קורה,
הציבור החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 17:16 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | רבותיי. קומט אלע מקבל פנים זיין. ברענגט מיט אייך מיט אייער, טאמאטעס, ציבעלעך, רעטעך. וואס איר האט. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 17:14 |
|
| |
momeir
| גרשום כתב: |  | | רבותיי. קומט אלע מקבל פנים זיין. ברענגט מיט אייך מיט אייער, טאמאטעס, ציבעלעך, רעטעך. וואס איר האט. |
|
כפויי טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 16:46 |
|
| |
בושה וחרפה.
האיש, שבין היתר, אחראי לאסון הגדול של הציבור החרדי בארץ.
בכל מדינה מתוקנת, האיש היה מתפטר מתפקידו, במידה ולא, היו מקבלים את פניו העגבניות רקובות ובביצים סרוחים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 15:28 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | רבותיי. קומט אלע מקבל פנים זיין. ברענגט מיט אייך מיט אייער, טאמאטעס, ציבעלעך, רעטעך. וואס איר האט. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2022 13:06 |
|
| |
רבותיי. קומט אלע מקבל פנים זיין. ברענגט מיט אייך מיט אייער, טאמאטעס, ציבעלעך, רעטעך. וואס איר האט.
|
|
|
|
|