בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע סוכות תשפ״ג - בהר סיני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2022 15:49 לינק ישיר 
מופע סוכות תשפ״ג - בהר סיני

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 03:15 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:
מי שמסומן בעיגול זה ירדן אודינסקי?? (לידו הבן שלו?)

לא נראה לי... אבל אולי כן, אין לדעת

באחד הסרטונים ששירהיהודית הביאה בסוף רואים את הקהל ושם זה יותר ברור, מה עוד שיש במייל תמונה של הבן שלו (מי שלידו) והוא ממש דומה למי שרואים בתמונה...
בכל אופן, זה סתם עניין אותי אז שאלתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 03:03 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:

לא נראה לי... אבל אולי כן, אין לדעת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 01:47 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 00:04 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

אח"כ עלה זמר צעיר בשם ניסים סאאל, (הוא היה במקהלה בתור ילד? לא זכור לי כזה שם... צריך לבדוק) עם יכולות וואקליות מרשימות. אולי בעצם לא מספיק התרשמתי כי אני לא זוכר מה הוא שר... שיר שקט של מיאמי. אולי מהרה? הוא שר את רפאינו

משיח:

הילדים מתחילים להתרגל לבמה, האנרגיה עולה ואיתה הביטחון.

חביב סעדה בסולו חביב. בכלל הוא ילד מאוד חביב שגם נראה חביב וגם נשמע חביב וגם נקרא חביב. והוא עומד ליד משה לזר ונדבק מהאנרגיה שלו...

חבל ששאול זולטן שמו הוא צ׳ארלס זולטן לא נדבק גם, הוא נשמע טוב אבל משדר הססנות.

שוב ג'ק יוסף, ואני מגיע למסקנה שיש לו קול מהמשפחה של אהרן מנהיים ואליהו לוי - שומעים נגיעות של מזרחי ושל פייטנות.

משה לזר, ג'ק הידארי, אליהו אלחברדוב וג'ק יוסף - כל אחד בתורו זועק 'אני מאמין'.

ג'ייקוב שאצקס שוב מבואס מהקול שמופק מגרונו, יעקב טייצ'יק עדיין נשמע טוב אם כי גם קולו גבולי.

הפסקת מחצית, הזדמנות לפטפט עם אלי, וגם הזדמנות לעצור את הכתיבה. אמשיך בלי נדר בקרוב!

נ.ב. שמתי לב שיש כמה ילדים שלא נכחו בהופעה של פסח, ומנגד כמה שהיו אז אבל נעדרו הפעם. כלומר - יש בערך 20 ילדים במקהלה שכמה מהם עם קול מתחלף.

מקווה מאוד שירחמיאל יכריז בקרוב על אודישנים, אני בטוח שהביקוש עלה ומלא ילדים מוכשרים ירצו להצטרף. ארחיב על כך בפעם הבאה.

אני חושבת שירחמיאל צריך לאמן את הילדים יותר בהופעות הבמה.

יש קולות טובים אבל צריך גם לדעת להופיע נכון.
אולי ירחמיאל צריך להראות להם סרטונים של מיאמי שילמדו, חחחחחח:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 13:54 לינק ישיר 

אפרים סיקור יפה!!!!! יש לי כמה הערות אבל שכחתי אותם... בעזרת ה׳ במוצ״ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 13:41 לינק ישיר 

איזה כיף לך אפשריים, אני אפילו חצי לא מכירה. אני לא מבינה מה שירחמיאל אומר וממציאה שמות ואז כשאתם כותבים סיקורים אז אני לא מכירה את הילדים.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 13:07 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:
וואו, סיקור יפהפה.
עם התחושות של המופע.
מדהים!
אני עדיין מנסה להתאים שם-פרצוף-קול...

נראה לי שאני כבר יודע את כל השמות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 09:48 לינק ישיר 

וואו, סיקור יפהפה.
עם התחושות של המופע.
מדהים!
אני עדיין מנסה להתאים שם-פרצוף-קול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 09:38 לינק ישיר 
סיקור הופעת סוכות תשפ"ג - חלק ראשון

לאחר שעתיים של נסיעה בתחבורה משכונת קראון הייטס (בפעם הבאה שיעשה את המופע בניו יורק או שאשכור רכב. נסיעה מתישה!) הגענו (אני ואחי) לאולם שבשכונת ניו ברונסוויק שבניו ג'רזי.

במהלך הנסיעה בדקתי האם ניתן עדיין לקנות כרטיסים וגיליתי שנשארו מקומות בודדים ב"ה! ואכן כשהתקרבנו לאולם ראינו תורות ענק בכניסה. לאחר כמה דקות הגיע תורנו להיכנס פנימה, צעדנו אל עבר המקומות המושלמים שלנו (טוב שקניתי מיד! המחיר היה זול יחסית למיקום - כמעט VIP, והמושב ליד המעבר מעולה להסרטות)

האמת שהגענו באיחור כי לא חישבתי נכון את הנסיעה בתחבורה, למזלנו המופע התעכב עד עכשיו וכאילו חיכו רק לנו, בריסקמן נתן את האות ברגע שהתיישבנו!

פתיח מוזיקלי נחמד עם קטעי שירים של מיאמי מכל מיני תקופות (לא הסרטתי, ולא זוכר איזה מנגינות היו שם)

'מיאמי טינס' עלו לבמה למופע חימום עם השיר 'יבוא'. אלישע כהן, דייויד טורקיה, אהרן מנהיים, מרק רוזנסטק, אלכס קופר ואריאל אייזנברג - חבורת מקצוענים שיודעים לעשות את העבודה. לחשוב שבמופע הקודם שבו נכחתי הם היו עדיין ילדים... (ואפילו דיברתי עם 3 מתוכם!) זכרתי איזו 'אש' הייתה על הבמה במופע ההוא, זיכרון שהעלה את רף הציפיות מהקבוצה הנוכחית.

לא התעכבתי עליהם יותר מידי ופחות הסרטתי את הבוגרים, אבל כן אציין שמאוד אהבתי את קולו העוצמתי של דיוויד טורקיה.

אחרי יבוא (אהבתי שתיקנו את ההגיה של המילה משיח ה', לא MOSHIAH אלא MESHIAH כמו בטקסט המקורי מזמירות שבת) שרו מחרוזת שקטה מהאלבום לעולם ועד: תורת חיים ותפילת חופה. אחרי זה עלו עם השיר 'אשמח', ונראה שהם יכולים לעשות את הכוריאוגרפיה מתוך שינה...

אח"כ עלה זמר צעיר בשם ניסים סאאל, (הוא היה במקהלה בתור ילד? צריך לבדוק) עם יכולות וואקליות מרשימות. אולי בעצם לא מספיק התרשמתי כי אני לא זוכר מה הוא שר... שיר שקט של מיאמי. אולי מהרה?

סוף סוף הפרחים עולים לבמה עם השיר 'מצווה גדולה' מהאלבום STAND UP. תלבושות רגילות מאוד - חולצה לבנה, מכנס כהה ועניבה שחורה שהגיעה לחלק מהילדים עד הברכיים...

ופה אני מגיע לדילמה. מצד אחד בא לי להתרווח בכסא וליהנות מהמופע, ומצד שני למלא את מחויבותי כחבר פורום ולתעד את העסק...

נוסיף לכך שעתיים של נסיעה בתחבורה כשהמיקום בטלפון על מצב פעיל ונקבל טלפון עם סוללה מתחת ל45% כשיש עוד נסיעה חזור...

קיבלתי החלטת פשרה להתמקד בעיקר בקטעי הסולו של הילדים, ופחות בשירים שבוצעו בהופעות הקודמות או בבוגרים. בפרט שבמרחק כמה מושבים ממני ישב ידידי משכבר הימים אלימונסי ותיעד גם הוא.

מצווה גדולה:

אין שיר שאני לא מזהה מהפתיח, אז יש לומר שמהרגע הראשון הופתעתי מבחירת השיר הזה. זכרתי משום מה שהכוריאוגרפיה שלו מורכבת עם קפיצות אינטנסיביות מצד לצד...

יעקב טייצ'ק עם סולו פתיחה נהדר (וקול לקראת חילוף), מיד אחריו ג'ייקוב שאצקס שעוד זכה להופיע בתור ילדון צעיר בפעם הקודמת שהייתי (סוכות תש"פ), אבל עכשיו עם קול בהתחלפות ואנרגיה ישנונית למדי. אין מה לעשות ג'ייקוב, הקול שלך מתבגר ואתה לא צריך להיות מבואס מזה, זה יקרה לכולם...

מאטיס מנלה עם קול חמוד, אח"כ יוסף חזן? גם כן חמוד אבל לא הכי יציב.

שעיה מנלה עם קול מאוד דומה לאחיו אבל קצת פחות יציב.

הילדים עדיין בהלם מעצמם ולא נכנסו לאווירה, מפספסים הרבה בכוריאוגרפיה...

חביב סעדה מפספס שניה מתחילת הסולו שלו, למרות זאת הוא נשמע מעולה וגם נראה טוב. המקהלה לא מספיק מאומנת ולא זוכרת האם להיכנס מיד או לתת לחביב קטע נוסף....

ירחמיאל נכנס לקול תשואות הקהל, ג'ק יוסף עם סולו אדיר - גם שליטה בקול וגם פרפורמר.

יעלה ויבוא:

ג'ק הידארי עם סולו מעולה, קול יציב והגשה בוגרת.

WHEN:

יעקב רז'יץ פותח עם סולו מרגש מאוד, מזכיר לי קצת את יאיר קניג (!) רק חבל שירחמיאל מזרז אותו, הייתי רוצה לשמוע אותו 'מורח' טיפה את המנגינה.

משה לזר - שמהרגע הראשון ברור שהוא הכוכב של הערב, הכי אנרגטי ובטוח בעצמו - נותן פייט ליעקב ומזכיר לי את רוברט לואי (קלטתם שאני מפרגן היום!)

שמעון אלחברדוב (הוא לא היה בהופעת פסח!) מזכיר לי ברגע הראשון את איצי יעקובוביץ מרווח, גם משהו במבטא ובהגשה. הוא שומע בקולי ומנסה 'למרוח' אבל הלהקה לא זורמת איתו והוא נאלץ לדלג כמה מילים כדי להשיג את הקצב.

ברוכים הבאים:

ירחמיאל עם הסבר קצר על השיר שנכתב לרגל המופע הראשון שהתקיים אחרי הקורונה.

יונתן בוסקילה? שוכח להצמיד את המיקרופון לפה והקהל מפספס חצי מהסולו שלו. יעקב רז'יץ שוב עם סולו נהדר, יציב ובטוח. אייזיק יוסף נשמע נהדר גם הוא, אם כי ילדותי מעט. הוא נראה צעיר ומבטיח, ימיו במקהלה עוד ארוכים בעז"ה. ג'ק יוסף (אח?) נשמע נהדר גם הוא.

את דעתי על השיר כתבתי כבר בפעמים הקודמות. הוא נחמד אבל קצר מידי, חסר לי קטע שלישי. עדיין, על הבמה הוא מתנגן טוב עם כוריאוגרפיה מתאימה.

כל הנשמה:

ירחמיאל שוב עם הסבר על השיר, לא לגמרי הבנתי, יש מה לשפר עם האנגלית שלי.

אני לא אוהב את השיר הזה והחלטתי כמחאה להחרים אותו ולא להסריט... בסוף התפשרתי לתעד את הסולואים, ואת ההרמוניה בסוף שנשמעה בסדר גמור.

פספסתי את השניה הראשונה מהסולו של יונתן בוסקילה, סולו שקט ויפהפה. האחים מנלה (תאומים לדעתי) חמודים ומדוייקים. יעקב רז'יץ לא מאכזב, משה לזר עושה הרמוניה לשמעון אלחברדוב, אבל הם לא לגמרי מתואמים.

המקהלה שרה ווקאלי בלי הלהקה וזה נשמע טוב אז הדלקתי שוב את המצלמה. מקווה שהשיר לא יכנס לאלבום, וגם אם כן שיעבור שיפוץ יסודי ועיבוד מקצועי של מישהו כמו יואלי דיקמן.

משיח:

הילדים מתחילים להתרגל לבמה, האנרגיה עולה ואיתה הביטחון.

חביב סעדה בסולו חביב. בכלל הוא ילד מאוד חביב שגם נראה חביב וגם נשמע חביב וגם נקרא חביב. והוא עומד ליד משה לזר ונדבק מהאנרגיה שלו...

חבל ששאול זולטן לא נדבק גם, הוא נשמע טוב אבל משדר הססנות.

שוב ג'ק יוסף, ואני מגיע למסקנה שיש לו קול מהמשפחה של אהרן מנהיים ואליהו לוי - שומעים נגיעות של מזרחי ושל פייטנות.

משה לזר, ג'ק הידארי, אליהו אלחברדוב וג'ק יוסף - כל אחד בתורו זועק 'אני מאמין'.

ג'ייקוב שאצקס שוב מבואס מהקול שמופק מגרונו, יעקב טייצ'יק עדיין נשמע טוב אם כי גם קולו גבולי.

הפסקת מחצית, הזדמנות לפטפט עם אלי, וגם הזדמנות לעצור את הכתיבה. אמשיך בלי נדר בקרוב!

נ.ב. שמתי לב שיש כמה ילדים שלא נכחו בהופעה של פסח, ומנגד כמה שהיו אז אבל נעדרו הפעם. כלומר - יש בערך 20 ילדים במקהלה שכמה מהם עם קול מתחלף.

מקווה מאוד שירחמיאל יכריז בקרוב על אודישנים, אני בטוח שהביקוש עלה ומלא ילדים מוכשרים ירצו להצטרף. ארחיב על כך בפעם הבאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2022 09:37 לינק ישיר 
אפרים1

מצאתתי זמן פנוי לסקר את חלקו הראשון של המופע. במהלך הכתיבה גיליתי שיש לי עוד כמה סרטונים שלא הועלו ליוטיוב, אז כמובן שהוספתי אותם לפלייליסט:

נוספו: החצי השני של כל הנשמה, משיח והקראת שמות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 23:53 לינק ישיר 

יכול להיות אבל אחרי ההצלחה שנוצרה בגלל הטיקטוק, חבל שירחמיאל לא חשב לעשות עוד הופעה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 22:26 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

אני תוהה למה ירחמיאל לא חשב לעשות עוד הופעה.... באותו יום (כמו בפסח) או סתם ככה יום אחרי( יום חמישי) או משהו כזה

ענין של כסף לדעתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/10/2022 13:23 לינק ישיר 

אני תוהה למה ירחמיאל לא חשב לעשות עוד הופעה.... באותו יום (כמו בפסח) או סתם ככה יום אחרי( יום חמישי) או משהו כזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 13:13 לינק ישיר 
שירהיהודית

מיאמוש כתב:
שירהיהודית כתבה:

כאן יש כמה הסרטות קצרות:

www.youtube.com/channel/UCTWasQCpqlW6LHjaECY14pw

וכאן את השיר ירושלים:
הסרטה באיכות טובה יחסית.
www.youtube.com/watch?v=6SwUQbqDELA

איך מכל התלבושות חזרנו לחליפות הלבנות?

בשיר ירושלים משה לזר מעולה! יש שם כמה זיופים וקצת חסר אנרגיה
הבוגרים עושים עבודה טובה מבחינת הרמוניות ונוכחות
בדקה 6:04 שמתי לב מצד ימין לחנניה ביגן עם חיוך גדול על הפנים?
חח

נשלח מהאנדרואיד שלי

בתכלס, מגיע לחנניה קרדיט על זה שהוא הביא את המוזיקה של מיאמי לקדמת הבמה סוף סוף.
האולם נראה לא גדול אבל מלא.
ומגיע לירחמיאל יישר כח על זה שהוא הצליח לצלוח את משבר הקורונה ולחזור להופיע.
לאידיש נחת ולישיבה בויס לא היה הופעה בחול המועד הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2022 22:25 לינק ישיר 
ayalambc

[quote]

קודם כל, תודה ענקית לכל המצלמים! בזכותכם יש לנו במה לצפות, למה לצפות ולמה לחכות 2;

תזכורת קטנה ובעיקר לעצמי:  לאחר שנוכחתי בהופעה בפסח, צריך לזכור שאיכות ההקטלה דרך טלפון סלולרי רגיל היא פחותה ממצלמה מקצועית והסאונד שונה מההופעה עצמה גם כן. בהתחשב בכך, אשתדל לתת סיקור הוגן למרות שצפיתי והאזנתי לשירים דרך הסרטונים.

שירים:

מצוה גדולה:

מסקרן אותי למה ירחמיאל בחר לפתוח דווקא בשיר הזה. זה לא שיר פופולארי במיוחד ( אלא אם כן זו כוונתו) וזה בגדר השירים שאני מכנה "לא פה ולא שם" – כלומר, לא איטיים, לא מהירים וקצת תקועים. אותי מסקרן לדעת למה ירחמיאל בחר את השיר הזה באופן כללי

סולנים:

ראשון – לא זוכרת את שמו. קול יפה, שר מדויק.
שני – ג'ייקוב שאצקעס – קול יפה, מדויק ולצערי הרב, כבר בשלב החלפה ולכן שר נמוך.
שלישי – אחד מאחים מנלה – קול דק – מה שגורם לו לאי-דיוקים כשהוא עולה גבוה מדי.
רביעי – קול מתוק. הוא שר מהר מדי וכנראה גם מתרגש, לכן לא שומעים את היכולת האמתית שיש לו.
חמישי – אח מנלה השני – הוא מזייף כאן.
שישי – חביב סעדה – קול מתוק, קצת דק, אך יודע להחזיק מנגינה.
שביעי – ג'ק יוסף – קול יפה מאד. יש לו עוצמה. סולו יפה.

יעלה ויבא –
When:

יעלה ויבא - שיר פופולארי ואהוב – קלאסיקה.  ביצוע יפה סה"כ. עדין לא צפיתי בו

סולנים:

ראשון – ג'ק הידארי – סולו יפה, שומעים שם כמה סלסולים וגם קצת עוצמה.

WHEN – עוד קלאסיקה – מהשירים באנגלית. שיר שאני אישית מאוד אוהבת, בפרט את הסרטון ממיאמי אקספיראינס 3....
שני – יעקב ראזץ (לא בטוחה באיות), מדוייק, קול יפה ועוצמתי.
שלישי – משה לזר – סולו טוב וחלק.
רביעי – שמעון אלחודורב ( מקווה שאייתתי נכון ) סולו נהדר ועוצמתי. קצת מרגש.  התבלבל קצת במילים.

ברוכים הבאים:

שיר בינוני +. מה שכן, מכיוון שהפרחים כבר מכירים את השיר היטב, הביצוע טוב.
בזמן האחרון אני נהנת לשמוע את השיר הזה... מה שכן הוא באמת לא מהשירים הטובים ++

סולנים:

ראשון – לא זוכרת את שמו. שומעים רק חלק קטן מאד מהסולו, נשמע בסדר.
שני – יעקב ראזץ – סולו חלק וטוב.
שלישי – אייזיק יוסף (אח של ג'ק?) – קול מתוק, ביצוע טוב.
רביעי – ג'ק יוסף – סולו טוב.

בהר סיני:

שיר קצבי, כיפי וקליט.  לפי דעתי השיר הקצבי הטוב ביותר מ "יברכך". צורם לי עד מאד שלא כל המקהלה ביצעה את השיר. כאשר מביטים בחמש וחצי שניות של ביצוע השיר בקליפ הפרומו להופעה של פסח, שומעים את כל המקהלה מבצעת את השיר, והאנרגיה מטורפת.
שיר שאהבתי מהרגע הראשון ששמעתי אותו!!!!

אהבתי יותר את הביצוע כאן מאשר בפסח מכיוון שהוסיפו עוד כמה הרמוניות וסולנים, והילדים מרגישים יותר בטחון עצמי, מה שמשפיע על רמת ההופעה והאנרגיות. מה שכן, הם עדיין התבלבלו מי אמור לשיר מה ומתי.
גם אני!

סולנים:

ג'ק יוסף – מאד אהבתי את הסולו הזה, התעלה על עצמו!
ג'ייקוב שאצקס – קול יפה, סולו נהדר
צ'ארלס זולטן – סולו חלק, הכניס כאן קצת רגש
משה לזר – סולו טוב, החלק הגבוה של "משה" ביצע באופן טוב מאד, חבל על הזיוף בסוף.
ג'ק הידארי – סולו טוב

שירים נוסטגליים /פסנתר:

מהרה:
 ג'ק יוסף נשמע שמותח כאן את מיתרי הקול. חבל.

לפי דעתי היה צריך לשים כאן את משה לזר או שמעון אלחדרוב.

ואמר ביום ההוא:

אחד משירי הילדות שלי. שיר חביב. ביצוע נחמד. שימו לב לב להיגוי המילים האשכנזי – ישיביש כאן.

סולנים:

ג'ק יוסף  - סולו מקסים.

We need you:

קלאסיקה באנגלית. ביצוע בינוני. לא הבנתי מה הקטע של ירחמיאל עם השיר הזה. נמאס לי ממנו

סולנים:

ראשון – לא יודעת את שמו. לא כל כך שומעים אותו, סיים עם זיוף.
שני – יונתן בוסקילה? זייף כאן לצערי

נקדש:

לכתוב על "נקדש" שזו קלאסיקה זה אנדרסטייטמנט. זה ברשימת הטופ טן מכל הזמנים של המקהלה. האלומני מוסיפים כאן מאד בשיר, וזה נשמע טוב מאד.

סולו – למרות בעיות הסאונד, צ'ארלס זולטן עדיין הצטיין בביצוע הסולו.

לא ישא גוי:

לא מהשירים האהובים עליי. לא מבינה למה הוא מתעקש שיופיעו עם זה בכל פעם מחדש. גם אני....

סולנים:

ראשון – יעקב ראזץ – סולו חזק, טוב וחלק.
שני – ג'ק הידארי – סולו מתוק וטוב.
שלישי – שמעון אלחדרוב – סולו טוב אם כי קצת התרגש אלא אם כן זה כתוצאה מחוסר נשימה בגלל הריקוד.

בסיעתא דשמיא:

על השיר עצמו, לא אאריך, אחד הטובים. שוב, אהבתי את השילוב של האלומני עם המקהלה. סיום טוב אם כי לא מבינה את הקטע שלו להתעקש על כל הסלסולים האלו. 

סולנים:

ראשון -משה לזר – סולו טוב ומדוייק.
שני – ג'ק יוסף – לא ממש בטוחה מה קרה שם ועפ"י מה שנראה, ירחמיאל סימן ל-
שלישי – שמעון אלחדרוב לסיים את הסולו – מה שעשה באופן נהדר.

אתה קל:

לא הכי מתלהבת מהשיר הזה. מאד קיוויתי שיוסיף קצת טעם ושינויים לשיר. מה שכן, הילדים נראים נלהבים בביצוע השיר, וזה בהחלט מוסיף טעם להאזנה וצפייה.
שיר חמוד.

סולנים:

ראשון – משה לזר – סולו טוב אם כי זייף קצת בסוף
שני – עדיין לא מכירה את שמו – סולו טוב
שלישי – חביב סעדה – סולו מתוק
רביעי – ג'ק יוסף – סולו טוב ועוצמתי
חמישי – דואט – האחים מנלה – נחמד.
שישי – צ'ארלס זולטן – שמישהו ינענע אותו קצת, חוץ מהישנוניות, סולו נהדר.

חלילה:

שיר איטי, מיאמי טיפוסי, יכולה בכיף להוסיף אותו לרשימת הקלאסיקות אם כי הייתי רוצה לשמוע את ביצוע החלק הנמוך בצורה חלקה, כי נשמע שטרם הגיע למקום הזה. הילדים שרים ברגש. אוהבת את הבעות הפנים ואת תנועות הידיים. שיר שהוא שיר שמאוד מתאים למיאמי, אני אישית אוהבת אותו.

סולנים:
ראשון -  יעקב ראזץ – כרגיל, סולו חלק, מדוייק וטוב.
שני – משה לזר – סולו מקסים. אחד הטובים שלו. שומעים כאן קצת עוצמה.
שלישי – צ'ארלס זולטן – סולו טוב מאד. רק נשמע קצת צועק.  ובפעם השניה, כאשר ירחמיאל השתיק את המקהלה בכדי לשמוע אותו שוב, הוא ממש צועק למרות שמצליח.
רביעי – סולו הסיום של משה לזר – אהבתי מאד למרות שאני בד"כ לא אוהבת את הסיומים האלו

מסביב לשנה:

לא צפיתי בכל הסרטון אבל בכללי אהבתי את המחזמר או איך שלא קוראים לזה הזה....
ברשותכם, אדלג כאן על האלומני למרות שבגדול הם הופיעו די טוב.

אשירה:

לא אהבתי את הביצוע, למרות שייתכן שאם הייתי נוכחת באולם הייתי בעלת דעה שונה. הילדים לא מסונכרנים, שניים מהם ללא ציצית והם לא נשמעים אחיד. זה מזכיר לי מאד את ביצוע השיר במיאמי אקספיראנס 2 כאשר עודד קריטי הופיע שם עם הסולו הראשון ( ככל הידוע לי ) שלו.
כשאני שומעת את השיר אשירה מה שעולה לי בראש זה הסרטון ממיאמי 1

סולנים:

ראשון – חביב סעדה – סולו בסדר.
שני – יונתן בוסקילה? – סולו טוב ומתוק, הסלסול בסוף הצחיק אותי קצת.

חנוכה:

פעם ראשונה שאנחנו צופים בביצוע השיר הזה בלייב. אני מניחה שהם הופיע עם זה בהופעת החנוכה שלהם, אך זו השערה מכיון שאין לנו הוכחות
בטוח.... גם בגלל חנוכה וגם בגלל שבפרסומת ראו את התמונה של הקליפ 2;. כאן הילדים מראים בטחון, מיומנות ואף נהנים מהביצוע. השיר עצמו חמוד. לא יודעת אם ייכנס לרשימת השירים שהקהל הרחב ייזכר בהם לעתיד. אהבתי את השטיק עם המקלות.

סולנים:

ראשון – ג'ייקוב שאצ'קס – כבר לא יכול לעלות גבוה בגלל הקול המתחלף וקיבל כאן סולו בחלק הנמוך – סולו טוב. הילד שר טוב למרות הקול המתחלף.
שני – ג'ק יוסף – סולו מצויין, מדוייק ועוצמתי. ככה אני רוצה לשמוע אותו.
שלישי – ג'ק הידארי – סולו מתוק וחלק.

והיה מחניך קדוש:

אני לא מהחסידות הגדולות של השיר הזה. ביצוע בסדר – הרכב ילדים מנוסה יותר.  הריקודים – אוי.
כשאני שומעת את השיר זה עולה לי בראש הסרטון של מיאמי 25. וכן הריקודים גרוע!!!!!!!!!!!

סולנים:

ראשון – משה לזר – סולו בסדר. קצת חסר נשימה.
שני – דואט – האחים מנלה – בסדר.

ירושלים:

אני דווקא אוהבת את הביצוע המקורי של השיר, עם קטע החזנות הפותח של יושי בנדר. אני מבינה שלא תמיד ניתן למצוא פרח שיכול לשיר בצורה כזאת ועם קול חזנותי בגיל כה צעיר. הרעיון לפתוח אם החלק הגבוה של "אם אשכחך" הוא נהדר
חחחחח מרוב שרצים לי בראש כל השירים של מיאמי חשבתי בטעות שזה השיר יעלה ויבוא... רק עכשיו אני שמה לב בהתחשב בכך שהמקהלה כנראה למדה את השיר ואת הריקודים (שנראים מסובכים) תוך זמן כל כך קצר, אני חושבת שהביצוע היה טוב.

סולנים:

ראשון – משה לזר – ביצוע מקסים של החלק הגבוה של "אם אשכחך". הוא זייף שם קצת, אך הצליח להחזיר את עצמו למנגינה, מה שלא כל אחד מסוג לעשות, אז בראבו!
שני – יעקב שאצ'קס – סולו מצוין. מדוייק.
שלישי – חביב סעדה – סולו יפה מאד
רביעי – שמעון אלחדרוב – סולו טוב!
חמישי – ג'ק הידארי – סולו מתוק
שישי – טריו – ביצוע טוב, אך מבולגן – כאן רואים שלא עשו מספיק חזרות
שביעי – דואט – מנלה וחביב סעדה – נחמד.
שמיני – דואט (
kinda) יונתן בוסקילה? ואייזיק יוסף – נחמד. נשמעים מחוסרי נשימה ולחוצים

הערות, הארכות וכוכביות:

1. הפתעת הערב:
ביצוע השיר ירושלים ע"י כל המקהלה. לא היה לי ספק שהשיר יופי, חשבתי שהאלומני יבצעו אותה ואולי יצטרפו כמה סולנים מהמקהלה. בעיקר מפאת חוסר הזמן. הופעתי בגדול. 

2. כוכב הערב: משה לזר – קול מתוק ועוצמתי למרות שנראה שעדיין מפחד להשתמש בעוצמתיות בשירה שלו. הוא גם קיבל מלא ביטחון, רוקד, מכניס את כל מרצו להופעה שלו ושר עם רגש והתלהבות.

3. סולן הפתעת הערב: צ'ארלס זולטן – כבר לאחר ההופעה בפסח ציינתי שלפי דעתי הוא יכול לבצע כל שיר אשר ירצה ללא בעיה. שמחה שצדקתי. הוא באמת מוכשר. הוא נראה קצת ישנון וזה נותן רושם שהוא לא ממש מסוגל או מעוניין. כאשר הוא שר מהנשמה, שומעים את זה. ע"ע הסולנים ב"חלילה" ו"נקדש". מקווה מאד לשמוע יותר סולואים מוצלחים שלו.

4. חמוד הערב : אייזיק יוסף. קטנצ'יק כזה עם קול מתוק. מקווה שייפתח את בטחון העצמי ושנשמע ביצועים עוד יותר מוצלחים ממנו.

5. מתוק הערב: יונתן בוסיקה. כמובן שאני מתכוונת לקול. יש לו קול מתוק מאד! נראה כי קצת נרגש וייתכן וזה גרם לו לזייף קצת. מחכה לשמוע עוד ממנו.

6. פספוס הערב – שמעון אלחדרוב – לפי דעתי לא קיבל מספיק סולואים. יש לו קול טוב, מתוק, עוצמתי והוא שר מדוייק. וגם נראה עפ"י הגיל שהוא לא יישאר זמן רב במקהלה. חבל שהוא מתפספס ככה. כולי תקווה ששר כמה וכמה סולואים באלבום שישוחרר בקרוב (אמן!)

7. כמה חבל שקולו של ג'ייקוב שאצ'קס כבר בהחלפה. הוא באמת היה כוכב עם הופעה טובה, קול מתוק, עוצמתי וטוב. שר מדוייק. אני מאד מקווה שירחמיאל החכים להקליטו אותו לאלבום החדש לפני שהתחלף הקול.

8. אני מאד אוהבת את הקול של יעקב ראזץ. הוא שר כל כך יפה ומדוייק. מעניין איך נשמע כשהוא שר גבוה.
9. האחים מנלה – יש להם קולות דקים ומתוקים אך הייתי רוצה לשמוע דואט אמיתי – כלומר אחד שר גבוה ואחד שר נמוך. שמתי לב כבר לפני שנים שירחמיאל נוהג לתת  לאחים בדואטים או בסולואים אחד אחרי השני. נראה לכם שזה סוג של "לא רוצה שיריבו"? הם לא תאומים???

10. שמתם לב כמה ילדים יש עם השם יעקב? ג'ק זה קיצור של ג'ייקוב שזה בעצם יעקב! חחחח, כשראיתי את השמות מהופעה בפסח בפעםן האראשונה שמתי לב לזה.

11. יש ילדים שהיו בהופעה של פסח שלא הופיעו כאן. אחד הזכורים לי לטובה הוא: קובי קנופלר. מעניין אם עזב או שפשוט לא הופיע כאן בסוכות.

12. מה הקטע של נעלי הספורט? נראה לי שיש רק ילד אחד עם נעלי בספורט/ פס לבן'... בכל אופן זה באמת מפריע לעין!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע סוכות תשפ״ג - בהר סיני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext