בית פורומים בחדרי חרדים

מישהו כאן זוכר איזה שנה מטלטלת היה לנו כאן ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/9/2022 23:45 לינק ישיר 

מה שבאמת טלטל אותנו השנה זו ההתייחסות של היתד הלא נאמן לאנסים ולפדופילים וכ' וכו' ההספדים והתארים שהמנוול ולדר קיבל בעיתון, האמירה האומללה בפרשיית ולדר "הבא על אשת איש יורש גן עדן" כמובן "ששכחו" שהוא יורש גן עדן לאחר חניקה וגם שכחו את ר' יצחק ששולח אותו במונית לגיהנום, אבל גולת הכותרת היא ש"העובר לממלכתי חרדי אין לו חלק לעולם הבא".  בשיעור כללי בפוניב'ז ילבנו את הסוגייה: "האם הבא על אשת איש ושולח את ילדיו לממ"ח" האם הוא יורש גן עדן"?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/09/2022 00:11:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 05:00 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
timobl כתב:

רצח חיים ולדר???בטח את התכוונת שחיים ולדר רצח את עצמו???מי יודע אולי הוא כבר כתב ספר 'חיים ולדר רוצח את עצמו'…,

התכוונתי שרצחו אותו.
הביאו אותו למצב כזה
שהוא לא היה יכול לשאת
את הבזיון הנורא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איש לא הביא אותו לרצוח את עצמו הוא היה ככל הנראה אפיקורוס שלא האמין בהישארות הנפש וגם איים שהוא ישלח יד בנפשו, כך שהוא התאבד בדעה צלולה משום "שפגעו בכבודו". הוא העדיף להמשיך לקנות את השתיקה של חלק מהקורבנות ובלבד שיוכל להמשיך במעשיו  הזוועתיים. אל תנסה להפוך אותו לקורבן כי הוא היה זה שגרם לאחרים לשלוח יד בנפשם...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/09/2022 23:57:31

יש את הצד של המתאבד,
ויש את הצד של הרוצחים.
יש דין ויש דיין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 09:27 לינק ישיר 

הסיכום של כל הדברים הללו, 

שברור לכווולנו,

שצריך להתפלל היטיב, היטיב,

בכוונה גדולה,

שתהיה לנו בשנה הבאה שנה טובה ומוצלחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 13:48 לינק ישיר 

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
timobl כתב:

רצח חיים ולדר???בטח את התכוונת שחיים ולדר רצח את עצמו???מי יודע אולי הוא כבר כתב ספר 'חיים ולדר רוצח את עצמו'…,

התכוונתי שרצחו אותו.
הביאו אותו למצב כזה
שהוא לא היה יכול לשאת
את הבזיון הנורא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איש לא הביא אותו לרצוח את עצמו הוא היה ככל הנראה אפיקורוס שלא האמין בהישארות הנפש וגם איים שהוא ישלח יד בנפשו, כך שהוא התאבד בדעה צלולה משום "שפגעו בכבודו". הוא העדיף להמשיך לקנות את השתיקה של חלק מהקורבנות ובלבד שיוכל להמשיך במעשיו  הזוועתיים. אל תנסה להפוך אותו לקורבן כי הוא היה זה שגרם לאחרים לשלוח יד בנפשם...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/09/2022 23:57:31

יש את הצד של המתאבד,
ויש את הצד של הרוצחים.
יש דין ויש דיין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם הנפילה שלו הייתה חד פעמית אז היית צודק שלא היו צריכים להוקיע את האיש בפומבי, אבל האיש המשיך והמשיך במעשיו באין מפריע, בייחוד, שהתברר שלא היו חסרים אנשים שידעו על פגיעותיו-באנשים ונשים וטף. כך שזו הייתה הדרך היחידה לעצור את  המנוול הזה מלהמשיך להרוס את חייהם של אחרים. לכן אני מציעה לך לחזור מדבריך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 15:16 לינק ישיר 

גם אחרי המוות קם לו ההוא שתקף
אותו בנבזות,
גם לפני המוות עשו לו את המוות
עם הסירטון, ועם האשמות נוראות מפי כבוד הרב המוסרי,
ולא משנה שזה אמת,
רצחתם אותו !
ולא משנה מי שרצח,
אפשר היה למתן
או לבטל את כל הנ"ל.

פעם הבא כבוד הרב מגיע
עם רובה לתוקף הבא ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 15:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

מה שבאמת טלטל אותנו השנה זו ההתייחסות של היתד הלא נאמן לאנסים ולפדופילים וכ' וכו' ההספדים והתארים שהמנוול ולדר קיבל בעיתון, האמירה האומללה בפרשיית ולדר "הבא על אשת איש יורש גן עדן" כמובן "ששכחו" שהוא יורש גן עדן לאחר חניקה וגם שכחו את ר' יצחק ששולח אותו במונית לגיהנום, אבל גולת הכותרת היא ש"העובר לממלכתי חרדי אין לו חלק לעולם הבא".  בשיעור כללי בפוניב'ז ילבנו את הסוגייה: "האם הבא על אשת איש ושולח את ילדיו לממ"ח" האם הוא יורש גן עדן"?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/09/2022 00:11:59

מרן רבי גרשון אדלשטיין הביע פליאה שספדו אותו.
אם אין עידות מפורשת והכרעה בבית דין אז עושים הלוויה כרגיל, ובמיוחד שיש משפחה וילדים ברקע, שהם גם בני אדם.

היה הנחיה של הרב אדלשטיין ; מה אומרים לילדים, זה לא הנחיה למבוגרים.
והאמת והשלום אהבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 16:01 לינק ישיר 

רציף כתב:
אותו בנבזות,
ולא משנה שזה אמת,
רצחתם אותו !
ולא משנה מי שרצח,
אפשר היה למתן
או לבטל את כל הנ"ל.

פעם הבא כבוד הרב מגיע
עם רובה לתוקף הבא ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ח"ו, לכל נגע יש את המשחה שלו. הכי טוב זה שהחלאה התורן לא יכסה את פשעיו: הכתוב כבר אומר "מכסה פשעיו לא יצליח ומודה ועוזב ירוחם" אבל הוא בחר לשכור עו"ד כדי  לאיים על הקרבנות  וכו'  "יודע צדיק נפש בהמתו, ורחמי רשעים אכזרי"

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 16:11:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2022 22:54 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
אותו בנבזות,
ולא משנה שזה אמת,
רצחתם אותו !
ולא משנה מי שרצח,
אפשר היה למתן
או לבטל את כל הנ"ל.

פעם הבא כבוד הרב מגיע
עם רובה לתוקף הבא ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ח"ו, לכל נגע יש את המשחה שלו. הכי טוב זה שהחלאה התורן לא יכסה את פשעיו: הכתוב כבר אומר "מכסה פשעיו לא יצליח ומודה ועוזב ירוחם" אבל הוא בחר לשכור עו"ד כדי  לאיים על הקרבנות  וכו'  "יודע צדיק נפש בהמתו, ורחמי רשעים אכזרי"

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 16:11:15

לא רוצחים בן אדם ללא משפט.
מילים יכולות לרצוח.
מילים רצחו את הברנש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2022 03:51 לינק ישיר 

1. אפשר לומר שרבים מאלו שפרסמו אותו מוקדם מידי, והפיצו עליו את השמועות מוקדם מידי, לקחו הימור כבד, והצליח להם, כי בסופו של דבר מסתבר שהשמועות היו נכונות רחמנו ליצלן,
לא תמיד זה מצליח, אצל הרב הדרשן הידוע מארה"ב הסתבר שזאת היתה טעות מצערת, אחרי שהספיקו להשמיץ אותו בכל פה לפני שבדקו את דינו.
אצל נהג הטנדר שהעלילה עליו בת 15 מסיבותיה שלה, ונמצאה שקרנית, הספיקו להלבין את פניו ללא רחם, לפני שהתבררו הענינים, לא הצליח.
מסקנה, הפוגע ישלם על מה שעשה, וכל מי שרקד על הדם והלבין פנים שלא כשורה ישלם גם על מעשיו, אלו ואלו יקבלו גיהנום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מישהו כאן זוכר איזה שנה מטלטלת היה לנו כאן ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.