בית פורומים בחדרי חרדים

מעניין: גם נתניהו וגם לפיד תומכים בהקמת מדינה פלסטינית לצד ישראל.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2022 23:20 לינק ישיר 
מעניין: גם נתניהו וגם לפיד תומכים בהקמת מדינה פלסטינית לצד ישראל.

אצטט מנאום בר אילן של נתניהו: "בחזון השלום שלי חיים בארץ הקטנה שלנו שני עמים חופשיים זה בצד זה, בשכנות טובה ובכבוד הדדי לכל אחד הדגל שלו ההמנון שלו והשלטון שלו".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 13:53 לינק ישיר 

לא צריך ללכת לאופציה השנייה צריך רק לדעת לנהל מעשה ומתן עם שניהם כפי שהיה כל השנים  ומי שייתן יותר לחרדים עמו לכרות ברית. בכלל, יש לדון האם החרדים יכולים לקחת אחריות ולתת לאנטי ציוניות להיות הגורם המכריע בהקמת ממשלות בישראל האם זה לא ייחשב "לבגידה בעם היהודי"?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 14:06:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 13:42 לינק ישיר 

ולכן נלך לאופציה השניה שהיא?
לפיד?
אין מי שיצחק..
או אולי להישאר בבית ולא להצביע, ואז לחלק את הקול שלך בין הערבים שמאלנים וימנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 12:47 לינק ישיר 

איש חשוב-לא רואה את כל התמונה, נתניהו נבחן במעשיו ולא בהצהרה כזו או אחרת, נתניהו לאורך כל הדרך מכין את ישראל למדינה פלסטינאית הוא עוצם עיניים מהשתלטות ערבית על שטחי c וכו', במעשיו, הוא עוזר לערבים להגיע למדינה פלסטינאית גם בזמן שנתניהו הצהיר על מדינה לפלסטינאים ישראל כבר הייתה מטווחת מעזה כדבעי, כך שלא ניתן לומר שהאיש התפקח כתוצאה מהטילים על ערי ישראל. מה עוד שלאורך כל הדרך נתניהו חיפש שותפים מהשמאל לקואליציה כדי להוציא אל הפועל חזון המדינה הפלסטינאית. מה אנחנו צריכים יותר שנתניהו היה הראשון לאמץ את יאיר לפיד ולדחוק את "השותפים הטבעיים שלו" אצל נתניהו הכול שקר וכפיות טובה האיש "מומחה בהתנכלות לידידים" גם עתה-הוא מנסה "לגזול קולות מהשותפים הטבעיים" ע"י שהוא מתחפש לדתי: זה שדחה הנחת תפילין בפומבי שהסירוב שלו עלול להתפרש כזלזול בתפילין, הולך לעשות קליפ מי שברך. בקיצור, לאחר שהוא הוקע ע"י רוב סיעות הבית ואצל חלקם מחמת מיאוס, הומצא לטיפשים "הגוש הסרטני" של נתניהו

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 13:32:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 10:48 לינק ישיר 

זה נראה שלביבי ולפיד יש אותה אסטרטגיה.
ביבי התנה את המדינה הפלסטינית בתנאים שלכולם ברור שלא יתקיימו.
וגם לפיד אמר שיש לו רק תנאי אחד להקמת מדינה פלסטינית.
שהפלסטינים יהיו שוחרי שלום ..
אז מה בכל אופן ההבדל ביניהם?
שלפיד הוא אידיוט קופץ בראש והתנדב להזכיר את המילים "מדינה פלסטינית",
ואילו ביבי עשה זאת רק אחרי לחצים כבדים מאוד מהבית הלבן (בנאום בר אילן ב2009, ועל בימת האו"ם ב2011, 2013 וב2016. ובעוד נאומים שונים)

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 23/09/2022 10:52:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 02:39 לינק ישיר 

יש עוד הבדל בין לפיד לנתניהו
לפיד אומר את הדברים האלו היום
נתניהו אמר אותם לפני 13 שנים, ומאז הוא הצהיר אינספור פעמים שנגמר הסיפור של שתי מדינות לשני עמים, אחרי כמה אלפי פיגועים, אחרי כמה סבבי אינתיפאדות, אחרי התפתלויות המון שקרים של הערבים
איזה הזוי לפתוח בכותרת "גם נתניהו וגם לפיד תומכים בהקמת שתי מדינות".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 02:36 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

momeir כתב:
אני זוכר היטב את 'קרבנות השלום' של הסכמי אוסלו. גם שם השמאל עשה 'מחטף'. הצעירים כאן זוכרים את 'ההתנתקות' הארורה שהביאה עלינ את החמאס. (כמה לעגו גם אז על נתניהו) 
בנימין נתניהו הוריד בעמל רב את הנושא הפלסטיני מסדר היום. בניגוד לכל מה שטענו 'האינטלגנטים' למיניהם, הוא הוכיח בפועל שאפשר להגיע לשלום אמיתי  גם בלי ויתורים לאובים הארורים שלנו- הפלשתינים. והנה מגיע הליצן טמבל/מנוול/מטומטם/חולירע/עוכר ישראל... ותוך חודש הורס הכל. הוא גם נותן לחיזבלאה שדה גז, גם מוותר על הגרעין האיראני ולבסוף המטומטם גם מעלה שוב את 'המדינה הפלסטינית' כאופציה... הבעיה שזה על חשבון החיים שלנו.
אתה בונה על זה שאנחנו אולי סניליים?! הליכוד הביא את ההתנתקות ונתניהו הצביע בעדה אז אתה מנסה לשקר שוב ושוב שלהגו על נתניהו? אם נתניהו הזהיר מפני ההתנתקות והצביע בעדה אז הוא זלזל בביטחון ישראל ,לכאורה, נתניהו אפילו הצהיר שגם במשאל עם הוא יצביע בעדה. אז מספיק עם השקרים שלך אנחנו עדיין לא סניליים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 00:43:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 02:28 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

"הצעירים זוכרים את המחטף של אוסלו", אבל המבוגרים זוכרים ששמיר שלח שליחים לדבר עם סרי נוסייבה ועם פייסל חוסייני על עתיד השטחים וגם זוכרים איך שהוא טרפד הסכם לונדון שהביא בסופו של יום לאינתיפאדה ולאוסלו

נכון שמיר דיבר עם הפלסתינאים וכששאלו אותו על זה אז הוא ענה "נו טוף לדבר תמיד אפשר" בתרגום לעברית אין לי שום כוונה לתת משהו אני רק מדבר איתם וככל הזכור לי זה היה עם חוסייני בגלל שהוא לא רצה לשבת עם אשף הוא ישב רק עם תושבי יהודה ושומרון ולא עם הנציגים הרשמיים של אשף שהיו גם חלק מהמשלחת הירדנית אמנם כולם היו מזוהים עם אשף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 01:54 לינק ישיר 

נתניהו מצהיר שהוא מוכן למדינה פלסטינאית עם כמה תנאים...
לפיד הגמד מחלק מתנה למחבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 00:40 לינק ישיר 

momeir כתב:
אני זוכר היטב את 'קרבנות השלום' של הסכמי אוסלו. גם שם השמאל עשה 'מחטף'. הצעירים כאן זוכרים את 'ההתנתקות' הארורה שהביאה עלינ את החמאס. (כמה לעגו גם אז על נתניהו) 
בנימין נתניהו הוריד בעמל רב את הנושא הפלסטיני מסדר היום. בניגוד לכל מה שטענו 'האינטלגנטים' למיניהם, הוא הוכיח בפועל שאפשר להגיע לשלום אמיתי  גם בלי ויתורים לאובים הארורים שלנו- הפלשתינים. והנה מגיע הליצן טמבל/מנוול/מטומטם/חולירע/עוכר ישראל... ותוך חודש הורס הכל. הוא גם נותן לחיזבלאה שדה גז, גם מוותר על הגרעין האיראני ולבסוף המטומטם גם מעלה שוב את 'המדינה הפלסטינית' כאופציה... הבעיה שזה על חשבון החיים שלנו.
אתה בונה על זה שאנחנו אולי סניליים?! הליכוד הביא את ההתנתקות ונתניהו הצביע בעדה אז אתה מנסה לשקר שוב ושוב שלהגו על נתניהו? אם נתניהו הזהיר מפני ההתנתקות והצביע בעדה אז הוא זלזל בביטחון ישראל ,לכאורה, נתניהו אפילו הצהיר שגם במשאל עם הוא יצביע בעדה. אז מספיק עם השקרים שלך אנחנו עדיין לא סניליים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/09/2022 00:43:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 00:30 לינק ישיר 

"הצעירים זוכרים את המחטף של אוסלו", אבל המבוגרים זוכרים ששמיר שלח שליחים לדבר עם סרי נוסייבה ועם פייסל חוסייני על עתיד השטחים וגם זוכרים איך שהוא טרפד הסכם לונדון שהביא בסופו של יום לאינתיפאדה ולאוסלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 23:56 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 23:53 לינק ישיר 

כאילו שזה בכלל רלוונטי למישהו.

אנחנו יכולים להסכים עד מחרתיים.

המזל שלנו שהעם השני רוצה את כל הקופה, ואין לו אפילו את מינימום השכל לעבוד בשיטת הסלאמי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 23:52 לינק ישיר 

יש עוד הבדל "קטן" שנתניהו אמר את זה לאחר הבחירות ולפיד לפניהן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 23:43 לינק ישיר 

יחי ההבדל הקטן
נתניהו אמר זאת תחת כמעט כפיה של חוסיין אובמה וגם אז הוא אמר תקראו לזה איך שאתם רוצים מדינה מינוס או אוטונמיה פלוס אבל בשום אופן לא מדינה ריבונית עם צבא
והכי חשוב בפועל הוא הפך אותם ללא רלוונטים
ואז הגיעו בנט גנץ ולפיד והחזירו אותם לקידמת הבמה העולמית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעניין: גם נתניהו וגם לפיד תומכים בהקמת מדינה פלסטינית לצד ישראל.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext