|
|
| נשלח ב-23/9/2022 14:07 |
|
| |
הלוואי שנתניהו יחבור לגנץ וישאיר את אגודת ישראל בחוץ
הדבר הכי הכי מכוער זה 'כפיות טובה'. וחוסר בהכרת הטוב. מקווה מאוד מאוד שנתניהו יחבור לגנץ וישאיר את אגודת ישראל עם גולדקנוף המושחת וגפני השמאלן ומצביעיהם כפויי הטובה באופוזיציה. ואנישאללה גם ייבש אותם תקציבית! השמאל שונא ומתעב דת ויהדות מסיבות אידאולוגיות וערכיות שלהם. הימין המסורתי והיהודי יתעב אותנו, על המידות המגונות שלנו ובצדק! בא לי להקיא.
תוקן על ידי momeir ב- 23/09/2022 14:11:07
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2022 14:26 |
|
| |
| momeir כתב: |  | הדבר הכי הכי מכוער זה 'כפיות טובה'. וחוסר בהכרת הטוב. מקווה מאוד מאוד שנתניהו יחבור לגנץ וישאיר את אגודת ישראל עם גולדקנוף המושחת וגפני השמאלן ומצביעיהם כפויי הטובה באופוזיציה. ואנישאללה גם ייבש אותם תקציבית! השמאל שונא ומתעב דת ויהדות מסיבות אידאולוגיות וערכיות שלהם. הימין המסורתי והיהודי יתעב אותנו, על המידות המגונות שלנו ובצדק! בא לי להקיא.
תוקן על ידי momeir ב- 23/09/2022 14:11:07 |
| נתניהו היה רוצה לחבור לגנץ כפי שהוא חבר ליאיר לפיד, אבל הבעיה שלו שאצל גנץ הוא מוקצה מחמת מיאוס...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2022 16:05 |
|
| |
חסדא
| momeir כתב: |  | הדבר הכי הכי מכוער זה 'כפיות טובה'. וחוסר בהכרת הטוב. מקווה מאוד מאוד שנתניהו יחבור לגנץ וישאיר את אגודת ישראל עם גולדקנוף המושחת וגפני השמאלן ומצביעיהם כפויי הטובה באופוזיציה. ואנישאללה גם ייבש אותם תקציבית! השמאל שונא ומתעב דת ויהדות מסיבות אידאולוגיות וערכיות שלהם. הימין המסורתי והיהודי יתעב אותנו, על המידות המגונות שלנו ובצדק! בא לי להקיא.
ואיפה הגאון הגדול ר' שאול שלך בכל הסיפור ,כבר הרבה זמן לא שמעתי ממנו על ידך ?? בגלל כמה נערים זועקים החלטת לקלל את אחיך העניים וחזרת להיות האנטישמי שהיית כאן לאורך ההסטוריה ? ועל איזה כפיות טובה בדיוק מדובר ???
תוקן על ידי momeir ב- 23/09/2022 14:11:07 |
|
תוקן על ידי חסדא ב- 23/09/2022 16:25:49
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2022 16:18 |
|
| |
יורשה לי להעריך שהזועקים הם אותם סקריקים שפועלים בסקריקות כדי להזיק לנו ולהציל את עצמם. הרי לפי הכתבה עצמה הוא התקבל אצל הגרי"ג... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2022 17:06 |
|
| |
|
|
האם נראה לך שמצביעי אגו"י הם אלו שצעקו על ביבי אהובך? מדובר מן הסתם בעצניקים שאינם מצביעים
אני רואה כאן ראות צרה של חסיד ר' שאול, שונא גור וגולדקנופף מובהק, שאין לו בעיה לשפוך את האמבטיה עם התינוק, לייבש תקציביים למוסדות תורה, העיקר שגור ילכו למזבלה במריצה אתה שווה לליברמן, למרות שהשנאות שלכם מונעים מסיבות שונות, אבל יש לכם בכל זאת מכנה משותף - שנאה עמוקה לציבור שלם
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 23/09/2022 17:07:13
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2022 00:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 16:12 |
|
| |
פותח האשכול הוא אנטישמי מהזן הנחות ביותר. הוא חפרפרת בפורם שבא לעשות נפשות לביבי נתניהו. אצלו החרדים "שווים" רק אם ישמשו בשר תותחים של ביבי. ברגע, שהעזו להפגין נגד מטיבו הוא קורא ומשתוקק לייבש את כול החרדים כפי שביבי כבר עשה כמה וכמה פעמים. (פתאום הוא מודה שגנץ ראוי לשותפות?). אצלו החרדים הם עדיין בני חסות: לפני מספר חודשים כשכמה מחופשים לחרדים הציקו לבחורה בדרך לאלעד, הוא לא שכח להזכיר לנו שלפני מספר דורות החרדים באירופה פחדו לצאת לרחוב, ועכשיו, "שומו שמים" הם מעזים להפגין?! בקיצור, זבל אנטישמי מהזן הנחות ביותר.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/09/2022 16:55:15
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2022 20:19 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
פותח האשכול הוא אנטישמי מהזן הנחות ביותר. הוא חפרפרת בפורם שבא לעשות נפשות לביבי נתניהו. אצלו החרדים "שווים" רק אם ישמשו בשר תותחים של ביבי. ברגע, שהעזו להפגין נגד מטיבו הוא קורא ומשתוקק לייבש את כול החרדים כפי שביבי כבר עשה כמה וכמה פעמים. (פתאום הוא מודה שגנץ ראוי לשותפות?). אצלו החרדים הם עדיין בני חסות: לפני מספר חודשים כשכמה מחופשים לחרדים הציקו לבחורה בדרך לאלעד, הוא לא שכח להזכיר לנו שלפני מספר דורות החרדים באירופה פחדו לצאת לרחוב, ועכשיו, "שומו שמים" הם מעזים להפגין?! בקיצור, זבל אנטישמי מהזן הנחות ביותר.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/09/2022 16:55:15 |
|
כמו גערער מצוי, רואים שלא הבנת את ההודעה בפתיחת האשכול. מתי כבר תלמדו הבנת הנקרא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|