| נשלח ב-30/9/2022 16:09 |
|
| |
כך תחסכו בעבודה...
במקום שבכל יום אי זוגי תהיה כותרת בומבסטית שגוש הימין מנצח בגדול ובכל יום זוגי כותרת שסופית אין שום סיכוי להכרעה ויהיו בחירות שישיות-שביעיות-תשע מאות חמישים ושתיים, פשוט תכינו שתי כותרות ראשיות זה לצד זה, עם הוראה ברורה: בימים א', ג' וה' יש לקרוא את הכותרת הימנית ואילו בימים ב', ד' וו' יש לקרוא את הכותרת השמאלית. איזה מזל שבשבת אתר חרדי פטור מכותרות... אגב, הבחירות הם ביום ג' בשבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 17:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2022 17:17 |
|
| |
כמו הרבה דברים אחרים הסקרים נוסדו מלכתחילה כדי לשקף את דעת הציבור, ובמשך הזמן הגולם קם על יוצרו ומנסה לייצר את דעת הקהל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2022 21:02 |
|
| |
כל נושא הסקרים הוא בדיחה. לדעתי נקודת הזמן הייתה תקופת ההתנתקות,שהממשלה נהגה באופן שלא משקף בכלל את רצון העם והיה צריך ליצור תחושה כלשהי שהעם שינה את דעתו. מאז לכל דבר הזוי מלווים סקרים מאוד מפתיעים, שתמיד מוכחים כרמאות אבל גם כדרך לשנות את המציאות... (קדימה של אז, לכאורה שווה כמה שהיא שווה היום, אבל בגלל סקרים שהיא מקבלת 50+ היא קיבלה 40) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2022 21:22 |
|
| |
לסקרים יש הרי סטיה רשמית של עד 4% ובינינו הסטיה לפעמים גדולה יותר ברור אם כך שיום אחד יש לביבי 61 ויום אחד 59, הרי זוהי בדיוק סטיה של 4% אבל תאר לעצמך יום ללא כותרות בכלל, הרי גם אתה תשתעמם ושכיניך יסבלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2022 01:26 |
|
| |
לדעתי שס עובדת נכון ואין מצב שתרד מ9 מנדטים. כך שהסקרים לא לגמרי מהימנים אצלי. זה לא רק התעמולה והפרסומת של שס .זה גם הדאטא והיכולת לשנע ולעבוד נכון ביום הבחירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|