בית פורומים בחדרי חרדים

איך משתיקים את גולדנופף ??? שיעשה פחות נזק לציבור החרדי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/10/2022 12:37 לינק ישיר 
איך משתיקים את גולדנופף ??? שיעשה פחות נזק לציבור החרדי

משהו הזוי, בראש 'יהדות התורה' עומד אדם שרוב המצביעים שלה

א רוצה לראות אותו, לא רוצה לשמוע אותו, לא רוצה לשמוע ממנו,

רוצים פשוט שישב וישתוק, שלא יגרום נזק לציבור החרדי, כפי שהוא רגיל לעשות.

הנה כתבה שכל כולה נזק לציבור החרדי,

למי הוא מביא תועלת עם השקרים שלו,

עם ההשוואות ההזויות שלו.

שישתוק בבקשה.

ואם מישהו יודע איך גורמים ל'מזיק' הזה לשתוק שיעשה משהו.

www.zman.co.il/343909/

תקראו חלק ממה שאמר ומה חושבים עליו.

"את באמת חושבת שמי שיושב ולומד תורה הוא לא תורם שום דבר למדינת ישראל?
זה שלומד תורה יותר קשה לו מאשר זה שהולך לחזית.
תנסי לשלוח את בעלך (ספי עובדיה, שישב לצידה בשולחן המסעדה – ט"ש)  ללמוד תורה לחודש ימים.
הוא יגיד לך, אני מוכן ללכת לצבא לעוד שנה ולא ללמוד תורה, כי יותר קשה. ללמוד את התורה ולזכור אותה ולהבין אותה".

ליאור קינן: "זה יותר קשה מלסכן את החיים שלך בשדה הקרב? לצאת לעזה, ליהודה ושומרון?"
יצחק גולדקנופף: "בואי, אין כל יום סיכונים, הסיכונים בארץ הם יותר מאשר הסיכונים בגבול".

יותר משהפגין את חוכמתו – אחרי הריאיון, אפשר בוודאות לומר שחכמה פוליטית אין לו וחכמת חיים, גם היא מוטלת בספק – גולדקנופף הוכיח ניתוק והתנשאות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 21:29 לינק ישיר 

הבחור פשוט בור ועמהארץ בעניני דעלמא אין לו מושג ירוק על מה מבוסס כל ההתקדמות האדירה של המדינה הציונית, השאלה בוקעת ועולה, איך משתיקים את הטמבל הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 20:08 לינק ישיר 

https://youtu.be/PbDT8LoHmjk

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2022 20:00 לינק ישיר 

https://twitter.com/pgosh_MTP/status/1581313905988579328?s=20&t=VjKHECNgCD-QL8ZjlIdEmA גולדנקופף: לא ראיתי שמתמטיקה ואנגלית קידמו את הכלכלה. עמית סגל בטלגרם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2022 00:06 לינק ישיר 

רציף כתב:

הדיבוק כתב:

רציף, לא ברור אם הנקודות שכתבת זה תשובות שלו או שלך, אבל בכל מקרה רוב הטענות האלה הן שטויות או שקרים.

אגב. לאייכלרים למיניהם, שמציעים שיהיה צבא קטן ומקצועי, אני מזמן אומר: "אני מסכים איתכם! ארגון טוב הוא ממוקד ויעיל. ככה בדיוק צריכים להיות גם הישיבות והסמינרים, קטנים ויעילים!". אבל משום מה, דווקא כשזה קשור אליהם, הם כן בעד הבלגן והסרבול ואחוזי הבטלה והניוון עקב השמה לא נכונה. מעניין.

זה התשובות שאספתי וחשבתי.

גם בישיבות, כמות התלמידים הוא די מוגבל לכל ישיבה

השאלה היא האם יש ראשי הישיבות מדברים על מכסות בתור "ישיבה קטנה ואיכותית", או שיש קצב גדילה משתנה בכל ישיבה בהתאם ליכולות הכלכליות שלה.

וגם יש עוד מבין התשובות שכתבת שלא מספיק משכנעות, אבל בשל אהבתי אליך לא אכנס איתך לפינה הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 23:08 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

רציף, לא ברור אם הנקודות שכתבת זה תשובות שלו או שלך, אבל בכל מקרה רוב הטענות האלה הן שטויות או שקרים.

אגב. לאייכלרים למיניהם, שמציעים שיהיה צבא קטן ומקצועי, אני מזמן אומר: "אני מסכים איתכם! ארגון טוב הוא ממוקד ויעיל. ככה בדיוק צריכים להיות גם הישיבות והסמינרים, קטנים ויעילים!". אבל משום מה, דווקא כשזה קשור אליהם, הם כן בעד הבלגן והסרבול ואחוזי הבטלה והניוון עקב השמה לא נכונה. מעניין.

זה התשובות שאספתי וחשבתי.

גם בישיבות, כמות התלמידים הוא די מוגבל לכל ישיבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 08:30 לינק ישיר 

כתבתי כאן מתישהו תגובה והיא איכשהו נעלמה בדרך.
בגדול, הטענה של החרדים הייתה תמיד, להשוות את בחורי הישיבה לג'ובניקים, וכאן החילונים טענו שהג'ובניקים (רובם) לפחות תורמים למדינה ואילו בחורי הישיבה גם זה לא. אגב, זה היה המוטו הראשון של ראש ממשלתינו האהוב, י.לפיד, "שירות לכל". השיח היה יותר על סגנון שירות אזרחי וכיו"ב ובאווירה חרדית.
בעייתיות נוספת בטענה החרדית, שאם נניח יש משפחות /קהילות יותר "מורעלות" ויש שפחות, או נערים שהם יותר אידאליסטים מאחרים, אז יש נתח מתוך רוב האוכלוסיות שכן הולך לקרבי, אבל החרדים כאילו מלכתחילה מציעים לבנים שלהם שירות שמשתווה איכשהו לג'ובניקים, ואפילו לא לטובים שבחיילים הלא קרביים.
בקיצור גם הטענות האלו לא משהו, וברור לי שכולם מבינים שיש יותר חיילים שמשמקיעים בצבא כמו הגרח"ק בתורה, מאשר בחורי ישיבה כאלה (מה הם עושים בשנים שאחר כך, את הצבא זה לא מעניין). כך שגם הטענה הזו, גם אם יש בה צדק מסוים, היא לא כדאית ובוודאי צריך להגיד אותה עם הרבה אמפתיה וכבוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 04:27 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

מישהו מכם יכול להבין מה זה לשכב בבוץ בגשם, ימים שלמים במארבים !

עם ציוד קרבי ולא לאבד ריכוז ולו לרגע, כי אתה בסכנת חיים מיידית  ! ! !

מישהו מכם יכול להבין מה זה ללכת 20 קילומטר עם 60 קילו על הגוף (לא טעות) לעיתים גם בגשם שוטף  (לא טעות)

כשאתה מתחיל עם הדמגוגיה שלך, אתה נסחף ובסוף מגיע למצב בו אתה כותב אותיות ענקיות עם מילים כמו רשע וכאלה

איזה יופי להשוות את בחור הישישבה לאותו חייל קרבי מצטופף ומזיע בטנק..

יודע מה, בוא נשוה אותו להגרי"י פישר זצוק"ל שישב 18 שעות ביממה ולמד בצורה שבן אנוש רגיל אינו יכול לו, או לרב קנייבסקי שסדר היום המדהים והבלתי נתפס שלו פורסם כאן בעבר?

ועכשיו מה יותר קשה? קרבי או הרב פישר? מי יכול בכלל לחקות אותו? חד בדרא

ואם כבר, הרב גולדקנופף בעצמו (שקיללת אותו בצורה מכוערת כאן) אמר "בינינו כמה חיילים קרבים כבר יש
משמע שהוא לא ביקש להשוות בין בחור ישיבה לחייל קרבי
ואתה כדרכך הדמגוגית תופס את הצורה הכי קיצונית ומשווה
זה למה אני קורא לכל זה דמגוגיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 01:06 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 23:36 לינק ישיר 

בקיצור מה שחשבתי בנושא.
*המדינה היתה יכולה להקטין את הצבא, ולא בשיטה שכולם חייבים להתגייס, וגם הבנות.
*היהדות ועתיד העם היהודי חשובה יותר מגיוס בצבא, מספיק הד"לים שיש אצלהם כחמישים אחוז פרישה מהדת, וזה בעיקר בגלל הצבא שמקלקל.
*אצל כל המגזרים יש את אותו כמות שירות בצבא, "אחד למשפחה".
*ראינו בצבא ישראל בעבר, שחלק עסקו בתורה, וזה גם מה שמעודד את רוב העם שהוא מאמין.
*האוכל בצבא היום הוא לא כשר, סיגנון הדיבור הוא מתועב, אין התחשבות בכללי צניעות בסיסיים, נראה גם שיש מגמה דווקא לחלן אותנו ולהציק לנו, כפיה חילונית כזאת היא בלתי אפשרית עבורינו.
*בעיקרון יש שמשרתים בצבא, כרגע הצבא לא מאפשר שאנחנו נשרת.
*חשוב להדגיש שבעבר, כשהצבא היה קטן, התגייסנו יותר.
*ככה הרבנים הורו לנו, יש לך בעיה עם זה ?...

גולדקנוף,
אתה לא חייב תמיד לענות,
אתה יכול גם לשתוק.
אנחנו יודעים שאתה פקח

תוקן על ידי רציף ב- 11/10/2022 23:39:53

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 11/10/2022 23:42:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 14:43 לינק ישיר 

מישהו מכם יכול להבין מה זה לשכב בבוץ בגשם, ימים שלמים במארבים !

עם ציוד קרבי ולא לאבד ריכוז ולו לרגע, כי אתה בסכנת חיים מיידית  ! ! !

מישהו מכם יכול להבין מה זה ללכת 20 קילומטר עם 60 קילו על הגוף (לא טעות) לעיתים גם בגשם שוטף  (לא טעות)

מישהו מכם יכול להבין שאדם מכניס את עצמו למצב שיש לו סיכוי מסוים ליהרג מול מחבלים או בקרב ?

לעיתים סתם, בגלל חלמאות של מפקדים (להערכת רבים במקרה האחרון של החיילת שנרצחה במחסום)

אבל אין ברירה, כי כך המערכת בנויה, וחבל.

מישהו יודע מה זה להילחם בטנק (הטנק ענק - אבל התא צפוף מאוד וקטן מאוד עבור 4 חיילים)

לכו לאנדרטת השריון בלטרון ותראו איך נראה טנק חצוי, מבפנים, כמה צפוף שם,

ולעיתים צריך להיות שם ימים שלמים או שעות רבות.

מישהו יודע כמה קשה להילחם בטנק כשאתה רואה את החברים הכי טובים שלך נשרפים חיים לנגד עינך,

ולהמשיך הלאה בקרב, כי אין ברירה

(יש ברירה וקרה לא מעט פעמים שהיו טנקים שברחו אחרי שהחיילים שהיו בהם ראו את מה שראו.......)

מישהו יודע מה זה להתאמן שבועות בשטח הררי וקשה, בלי מנוחה, יום ולילה?

צריך להיות גם אידיוט, גם טיפש, וגם אדם מאוד מאוד מאוד אכזר ! ! !

לעשות השוואה בין מה שעושה חייל קרבי לבין בחור ישיבה בישיבה.

עוד משהו חשוב, כמעט בכל שנה יש חיילים הרוגים כתוצאה מתאונות בצבא,

לרוב זה בא מטיפשות של מפקדים, שלא ראויים לתפקידם, מכל מיני סיבות.

עודף חוכמות, יהירות, זילזול בפקודות, אי איכפתיות לפקודים וחוסר התאמה או חוסר אחריות.

מישהו יודע מה עובר על הורים של חיילים בצבא?

כמה לילות ההורים לא ישנים בלילה?

שלא לדבר על הורים שנודע להם שהבנים שלהם יצאו לפעילות מבצעית מסכנת חיים,

ההורים לא ישנים עד שהם לא יודעים 'בוודאות' שהילד שלהם חזר בשלום,

ולצערנו, לא אחת קורה שההורים מקבלים דפיקות בדלת, 

עם הבשורה הקשה ביותר..........

כשאמר מה שאמר המועמד להיות הנציג הבכיר של 'יהדות התורה' 

זה מוכיח שהוא לא רק טיפש ויהיר,

ובעיקר מוכיח לכווולם, את הידוע לכווולם, ביחסו לגננות

שהוא לא אדם אנושי, הוא לא מאנטש,

הוא אדם אכזר ורשע ! ! !

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/10/2022 14:44:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 10:16 לינק ישיר 
פלדלפי

איש_חשוב כתב:
אי אפשר להגיד בכלליות שלימוד התורה כל כך קשה על לומדיה, "ומתוקים מדבש ונופת צופים" כתוב על התורה בתהילים
אבל כן אפשר לומר את מה שאמרו חז"ל, לא זכה - נעשית לו סם המוות
מי שלא זכה, ואין לו טעם ומתיקות בתורה, יעדיף ללכת לאימונים מפרכים בצה"ל, ולא לשבת כל היום מול הגמרא

יהיה לי מוזר לומר שרעיונוביץ בכלל אלו של "זכה".. ושבגלל זה הוא יעדיף את הישיבה מהצבא,
אבל יש מצב שאין לו צל של מושג מה זה לשבת בכלל מול דף גמרא מבוקר עד לילה כי הוא לא התנסה בכך?

כך או כך, אכן לא חכם לבוא ולומר כך לחילונים בפרצוף, שישיבה קשה יותר מצבא, לכאלו שאין להם שיח ושיג במושג ישיבה / אימוץ מוח כל היום, הם במילא לא יבינו ולא ישתכנעו, רק יסיתו נגדו

פעם שמעתי מאחד ממשגיחי הדור שאמר בחיים אל תתווכח עם חילוני בנושא של צבא כי הוא צודק במאה אחוז!! 
כלפי חילוני שלא מאמין שהתורה היא המגינה והשומרת אין שום טענה שמצדיקה השתמטות מהצבא 

וברור שאין בכלל מה להשוות את הקושי של הבחור ישיבה וקושי של חייל 
ומי שמנסה להשוואת אין לו שמץ של מושג מה זה חייל קרבי ומה הוא עובר
אלא אם כן אתה לומד כמו שלמד הרב ש"ך ששנה שלימה ישן בבית הכנסת על הספסל... 

אימוץ המוח במזגן לאחר ארוחת בוקר מוכנה לא מתקרב למאמץ של 8 שעות במחסום בשמש על הרגלים 

והגיע הזמן שאדון גולדנופף יבין שלא כל מה שאתה אומר בקעמפ ישיבתי אפשר להגיד בראיון טלוויזיה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 08:49 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אי אפשר להגיד בכלליות שלימוד התורה כל כך קשה על לומדיה, "ומתוקים מדבש ונופת צופים" כתוב על התורה בתהילים
מי שלא זכה, ואין לו טעם ומתיקות בתורה, יעדיף ללכת לאימונים מפרכים בצה"ל, ולא לשבת כל היום מול הגמרא

יהיה לי מוזר לומר שרעיונוביץ בכלל אלו של "זכה".. ושבגלל זה הוא יעדיף את הישיבה מהצבא,
אבל יש מצב שאין לו צל של מושג מה זה לשבת בכלל מול דף גמרא מבוקר עד לילה כי הוא לא התנסה בכך?

כך או כך, אכן לא חכם לבוא ולומר כך לחילונים בפרצוף, שישיבה קשה יותר מצבא, לכאלו שאין להם שיח ושיג במושג ישיבה / אימוץ מוח כל היום, הם במילא לא יבינו ולא ישתכנעו, רק יסיתו נגדו

לתשומת לבך - רעיונוביץ ישב ולמד בכולל שנים רבות,

וזכה שם ללמוד וללמד תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 04:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 01:31 לינק ישיר 

גולדקנופף פקח, ויש לו הרבה חכמת חיים, הוא לא מזיק, הוא סבא טוב.

עדיין לא הדריכו אותו מספיק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2022 01:03 לינק ישיר 

זה כבר הופך להיות ויראלי (פרסם יוסף ישראל - ערוץ 13)

לטובת היהדות החרדית כווולה, שיתפטר מהרשימה, הוא גרם כבר מספיק נזק ה'מזיק'

Image

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך משתיקים את גולדנופף ??? שיעשה פחות נזק לציבור החרדי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext