בית פורומים בחדרי חרדים

הנכד החרדי של נתניהו 'סיים' בבר המצווה את כל הש"ס גמרא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2022 20:53 לינק ישיר 
הנכד החרדי של נתניהו 'סיים' בבר המצווה את כל הש"ס גמרא

בערוץ 7 פורסמה כתבה שהנכד של נתניהו סיים בבר המצווה את כל הש"ס גמרא

הנה הכתבה
www.inn.co.il/news/579678

בשכונת מאה שערים נערכה שמחת בר המצווה לשמואל רוט, בנה של נעה - בתו החרדית של בנימין נתניהו הנשואה לרב דניאל רוט. שמואל הפתיע את המשתתפים וסיים ש"ס גמרא באירוע.

נער הבר מצווה לומד בתלמוד תורה של הפלג הירושלמי 'דרכי שמואל' מיסודו של הרב שמואל אוירבעך זצ"ל. המחנך סיפר באירוע, כי הוא מלמד ילדים כבר עשר שנים ומעולם לא הכיר ילד שניחן בכישרון וגאונות כמו שמואל רוט.

לפי הדיווח של העיתונאי יאיר לוי, המחנך תיאר כי שמואל היה מתמיד גדול אשר תמיד היה לומד בשעות ההפסקה. את הש"ס שמואל החל ללמוד כשהיה בן עשר בלבד וכאמור היום בגיל 13 סיים את כולו.

בהקלטה לא שומעים את הנכד אומר ולו קטע אחד גמ' ברור,

שיהיה בהצלחה.................

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 11/10/2022 20:53:34

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 23:19 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

הוא סיים מסכתא ולא את השס כולו. מטרת הבדותה היא כדי להנדס תודעה של אזרחי ישראל שהסבא הוא גאון וממנו הנכד ירש את הגנים שלו. אני, כדי לבחון את הגאונות של ביבי מספיקה לי ההישגים שלו בשנים הארוכות שבהם הוא כיהן כראש הממשלה. מי שדווקא רוצה להתרשם דרך הצאצאים שלו לא צריך ללכת לנכד אפשר להתרשם גם מהבנים שלו.

אכן ביבי התמודד בגבורה עם כמה משברים כלכליים עולמיים, ורק עכשיו תראה כמה הממשלה מתקשה להתמודד עם משבר קטן בהרבה מאלו שהיו ב2004 וכו'.
איכשהו דווקא בתקופות האלה הוא הוא גם העלה את התמג... ועשה עוד המון דברים שאדם חסר דעת ומוסת לא מסוגל להודות עליהם. גם הגזירות של לפיד כשר אוצר איכשהו הוקהו כל הזמן על ידי מישהו (לאברכים לא סיפרו את זה, כי זה היה תירוץ מצוין להפחית במלגות וכו), נחש מי זה היה.
גם להתמודד עם הטירוף מערכות שנשאר אחרי ההתנתקות ומלחמת לבנון, וכל זה כשאובמה יושב על הגרון; וכשאובמה לא על הגרון, לעשות הכל כדי לקדם את הקשרים, להעביר את השגרירות, לקבל באהבה את ההכרה בריבונות על הגולן (בבית מדוגעים שלנו זה לא מובן מאליו), לעשות סדרה ענקית של הסכמי שלום וחגיגת העברות של שגרירויות לירושלים, אלו דברים מאוד משמעותיים. אתה מודע להבדל בין חיילים רוסיים מעבירים את גופתו וחפציו של באומל לידיו של ביבי לקול זמר התזמטרת הצבאית, כאשר במקביל חיילים רוסיים טורחים והופכים עולמות להשיג מידע וחפצים הקשורים לרון ערד, אלי כהן ועוד - ולעומת זאת, שביום שבנט נכנס לשלטון קיבלנו יחס אחר לגמרי עם רוסיה, והשיא הוא השפל שיש כעת ביחסים המעצמה הזו.
אבל אדם כפוי טובה ואוויל תמיד יחשוב שכל זה זה כלום, אבל לפיד שדפק לנו את החיים הוא איזה אליל.
תהנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 13:02 לינק ישיר 

יונה
למה האמנת רק על פעמיים?
וכמו שאין חסידויות שיש אצלם "נוהג" להיות קדושים או ענווים כך אין בברסלב נוהג לסיים ש"ס בגיל עשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 12:34 לינק ישיר 

ברסלבער בן 16 סיפר לי שהוא סיים את הש"ס פעמיים עד החתונה. הבנתי ממנו שזה נוהג אצלם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 11:53 לינק ישיר 

הוא סיים מסכתא ולא את השס כולו. מטרת הבדותה היא כדי להנדס תודעה של אזרחי ישראל שהסבא הוא גאון וממנו הנכד ירש את הגנים שלו. אני, כדי לבחון את הגאונות של ביבי מספיקה לי ההישגים שלו בשנים הארוכות שבהם הוא כיהן כראש הממשלה. מי שדווקא רוצה להתרשם דרך הצאצאים שלו לא צריך ללכת לנכד אפשר להתרשם גם מהבנים שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 10:46 לינק ישיר 
גרשום

A_Smithee כתב:
לכל אחד יש תקווה, אפילו אם הסבא הוא עם הארץ, אוכל נבילות וטרפות ואתאיסט הנכד יכול לסיים שס בבר מצווה

נכון מאד, מלבד זה שאפשר לסיים שס בבר מצוה..  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 10:23 לינק ישיר 

לכל אחד יש תקווה, אפילו אם הסבא הוא עם הארץ, אוכל נבילות וטרפות ואתאיסט הנכד יכול לסיים שס בבר מצווה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 01:23 לינק ישיר 

חבדניקית או שאלית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2022 00:29 לינק ישיר 

אאל"ט הבת החרדית של נתניהו היא חבדניקית, בעלה ממש לא רב אלא איש עסקים או משהו כזה, ובכל מקרה אין לה כל קשר עם אביה.
אבל אם כל המפלגות מציאות סיפורים סבתא לרגל הבחירות, זה מותר גם לבשבע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנכד החרדי של נתניהו 'סיים' בבר המצווה את כל הש"ס גמרא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext