בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו לא מגזים עם התנגדות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2022 19:04 לינק ישיר 

טעות יקירי, ישראל ויתרה על הגבול שמקובל תמיד בכל מדינות העולם (כאן לבנון וכל מיני אנטישמים התחילו בטענות שזה לא הגבול, אבל הם הטעו ושיקרו).
תסךר לנו על אלו גבולות ויתרה ישראל בהסכמי אברהם? זה נראה שלא שמת לב מה כתבת... או שאתה ממש גרוע בגיאוגרפיה.
נתיהו לא מושלם ולא משיח, יש הרבה מה לקוות ולשפר. אבל כשאתה רואה את ההתנהלות של לפיד אתה מייחל לנתניהו בכל רגע, כי זה הכי גרוע שיכול להיות. אגב, בהשוואה לאולמרט, יש לנתניהו הרבה מה לשפר. אבל ככל הנראה זו בדיוק הסיבה שאולמרט נמצא איפה שהוא נמצא... (הוא כנראה ידע מראש שכל הבדיחה הזו שנקראת קדימה, לא תאריך ימים ובפרט שהוא ידע מה באמת יושב לו בכספת... אז הוא פעל בצורה מופרעת ולא אחראית כי לא הוא זה שיצטרך לנקות אחר כך)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2022 19:14 לינק ישיר 

ד"ר גיא בכור עם חלק מהויתורים הישראליים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 13/10/2022 19:15:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2022 10:55 לינק ישיר 

אל קפונה.

גיא בכור הוא בהחלט אוטוריטה בעניין וחשוב לשמוע את דעתו.

אך נוכח הפרשנות השלילית שלו באופן גורף להסכם, מן הראוי
להביא גם את היתרונות שיש בהסכם כפי שהם נראים בעיני ברי
סמכא אחרים שאומרים שזה win win situation לשני הצדדים.

www.inss.org.il/he/publication/lebanon-agreement/

אגב, איך הסתדרת אתמול בלי טשולנט? היה קשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2022 13:28 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אל קפונה.

גיא בכור הוא בהחלט אוטוריטה בעניין וחשוב לשמוע את דעתו.

אך נוכח הפרשנות השלילית שלו באופן גורף להסכם, מן הראוי
להביא גם את היתרונות שיש בהסכם כפי שהם נראים בעיני ברי
סמכא אחרים שאומרים שזה win win situation לשני הצדדים.

www.inss.org.il/he/publication/lebanon-agreement/

אגב, איך הסתדרת אתמול בלי טשולנט? היה קשה?

כל המדברים על win win אומרים דברים שהם הנחות שלא כתובות במזכר ההבנות הזה שבכלל נחתם מול האמריקאים ולא מול לבנון הם טוענים שלחיזבללא לא יהיה אינטרס לתקוף את מאגר כריש אולי זה נכון אבל מאחר וזה לא כתוב בהסכם מחר חיזבללה ימצא סיבה אחרת לאיים ולתקוף את כרעש ואין שום דבר שיכול למנוע את זה ממנו הערבות של האמריקאים לא שווה את הנייר עליו היא כתובה ראה את מקרי עירק אפגניסטן ואוקראינה גם ערבות של האום לא שווה כלום יש לנו כבר נסיון בגבול לבנון עם ערבות של האום נדמה לי החלטה 1701 הם אמורים לאכוף אותה כסף אנחנו אולי נקבל ורוב הסיכויים שלא נקבל ואת אירן בדמות חברת ההפקה נקבל גם נקבל כי את המילה אמריקאית החליפו בבינלאומיות בחלק של איזה חברה לא יכולה להפיק שם

קניתי לי צ'ולנט בבני ברק במקום בשם יאפצ'יק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2022 11:24 לינק ישיר 
גרשום

אל_קפונה כתב:
כל המדברים על win win אומרים דברים שהם הנחות שלא כתובות במזכר ההבנות הזה שבכלל נחתם מול האמריקאים ולא מול לבנון הם טוענים שלחיזבללא לא יהיה אינטרס לתקוף את מאגר כריש אולי זה נכון אבל מאחר וזה לא כתוב בהסכם מחר חיזבללה ימצא סיבה אחרת לאיים ולתקוף את כרעש ואין שום דבר שיכול למנוע את זה ממנו הערבות של האמריקאים לא שווה את הנייר עליו היא כתובה ראה את מקרי עירק אפגניסטן ואוקראינה גם ערבות של האום לא שווה כלום יש לנו כבר נסיון בגבול לבנון עם ערבות של האום נדמה לי החלטה 1701 הם אמורים לאכוף אותה כסף אנחנו אולי נקבל ורוב הסיכויים שלא נקבל ואת אירן בדמות חברת ההפקה נקבל גם נקבל כי את המילה אמריקאית החליפו בבינלאומיות בחלק של איזה חברה לא יכולה להפיק שם

הלינקים שאתה הבאת והלינקים שאני הבאתי נותנים מבט רחב ופרשנויות מחכימות מבעלי
סמכא אודות ההסכם, לחיוב ולשלילה. הקורא הנבון יכול להתרשם, ולהחליט בעצמו כראות
עיניו עם איזה צד להזדהות. 

הפרשנות שהבאת מדברת בעד עצמה באופן ברור ואינה זקוקה להסבריך הנוספים. הלעיסה
החוזרת שלך עליהם היא מיותרת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2022 12:04 לינק ישיר 

בגדול בפשרות בדרך כלל לשני הצדדים יש טענות ושניהם מרגישים שלא קיבלו את כל מה שהם רוצים זאת טבעה של פשרה
במקרה הזה יש צד אחד שכולו מרוצה ובצד השני יש מרבית האנשים לא מרוצים יש חלק קטן של אנשים שמציגים עצמם כמרוצים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2022 12:22 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
בגדול בפשרות בדרך כלל לשני הצדדים יש טענות ושניהם מרגישים שלא קיבלו את כל מה שהם רוצים זאת טבעה של פשרה
במקרה הזה יש צד אחד שכולו מרוצה ובצד השני יש מרבית האנשים לא מרוצים יש חלק קטן של אנשים שמציגים עצמם כמרוצים

האם אתה מדבר כמומחה בנושא? אם כן נשמח לדעת מהי השכלתך בתחום. ואם אינך בר סמכא
בעניין, אזי דבריך מיותרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2022 15:41 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אל_קפונה כתב:

האם אתה מדבר כמומחה בנושא? אם כן נשמח לדעת מהי השכלתך בתחום. ואם אינך בר סמכא
בעניין, אזי דבריך מיותרים.

צודק, אני חושב שאתה צריך להציג את השכלתך בתחום ואז גם אל קפונה וגם אני, נשמח להציג את השכלתינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו לא מגזים עם התנגדות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.