של כל מערכת המסחר התעשייה והכלכלה, זה מתמטיקה ! ! !
בלי מתמטיקה שהיא 'מלכת המדעים'
אין הנדסה, אין תעשיה, אין כלכלה, אין מסחר.
אבל איך אמר עיתונאי חרדי בשם 'אבי רבינא'
יהדות התורה עוד לא הפסידה קולות מח"כ ששתק אבל עלולה להפסיד מח"כ שמדבר
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 16/10/2022 11:42:36
נשלח ב-17/10/2022 21:32
הדיבוק כתב:
עדייןבגלות כתב:
אני מקווה שזה לא נכון, ועצוב שאנשים חושבים ככה. לא נראה לי שהחרדים חושבים שמתמטיקה לא מקדמת את העולם. הם פשוט לא מעוניינים להיות חלק מהמשחק הזה של הקידום הגשמי של העולם. אין חרדי שלא יסכים שמכולת זה מוסד נצרך, אבל הוא לומד תורה (נניח) ולא הולך להיות מוכר במכולת, כי זה לא אפיק הסיפוק/תרומה שהוא ייעד לעצמו.
בדיוק. אבל עם כל ה"אהבה" שיש לי לגולדקנוף מעריך שהוא לא התכוון בדיוק לאמירה הזו ככתבה וכלשונה. זה רק אומר שהוא ושכמותו שתיקה עדיפה להם כי מה שלא יגידו הם יצאו רע.
הוא לא יוסיף קולות וגם לא יגרע. אולי יהווה תירוץ תורן טוב לאלה שבין כה נמנעים.
נשלח ב-16/10/2022 15:47
עדייןבגלות כתב:
אני מקווה שזה לא נכון, ועצוב שאנשים חושבים ככה. לא נראה לי שהחרדים חושבים שמתמטיקה לא מקדמת את העולם. הם פשוט לא מעוניינים להיות חלק מהמשחק הזה של הקידום הגשמי של העולם. אין חרדי שלא יסכים שמכולת זה מוסד נצרך, אבל הוא לומד תורה (נניח) ולא הולך להיות מוכר במכולת, כי זה לא אפיק הסיפוק/תרומה שהוא ייעד לעצמו.
גולדקנופף שאמר שמדינת ישראל שייכת לשני עמים- לחרדים ולכל השאר, מזלזל בשירות חיילי צה״ל ולוטש את עיניו למשרד האוצר בכדי לתת קצבאות לאלו שלא עובדים ולא תורמים, על חשבון מעמד הביניים, אלו שמשרתים, עובדים ומשלמים מיסים. זה האיש שאחריו מחזרות מפלגות מכל קצוות הקשת הפוליטית.
נשלח ב-16/10/2022 12:03
יועצי התקשורת שלו זורמים עם זה. נראה לי שמני חדד צמוד אליו בראיונות.
שואל ברצינות: האם אין אף יועץ תקשורת בקמפיין אגודת ישראל שיאסור על גולדנופף להתראיין?
נשלח ב-16/10/2022 11:34
דודי זילברשלג
כל ראיון של גולדקנוף בתקשורת מעורר פשעי שנאה כלפי חרדים, כל הכבשים השותקות, שותפות לחרפה המיותרת, המזיקה והלא נחוצה בעליל. רק מחאה חרדית מבית תבלום את חרצובות לשונו. למה ככה?