בית פורומים בחדרי חרדים

רץ ברשת. שימו לב, יש עליית מחירים, וכדלקמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2022 22:06 לינק ישיר 
רץ ברשת. שימו לב, יש עליית מחירים, וכדלקמן

*רץ ברשת - לשתף! ערב טוב*

חורף בריא ומלא שמחה.

אחרי שערכנו קניות רבות לחגים, היצרנים מזהים שעת כושר להעלאת מחירים.

הם מבינים שהתקשורת עסוקה בבחירות, לכן, החל ממחר נראה מחירים חדשים בסופר.

שימו לב , תקפידו לרכוש מוצרים חלופים( מאחורי הקלעים מתארגת מחאת צרכנים - אעדכן ברגע שיהיו פרטים)

א. מוצרי החלב של טרה עליה של 5%
מוצרי החלב של חברת גד - עליה של 9% .

ב. טואלטיקה- חברת סנו מייקרת את מוצריה בכ-25% . שימו לב 25% פרייאר מי שקונה. יש חברות חלופיות.

ג. מזון-
סבון פינוק מתייקר בכ15%
שוקולד 14%
קורנפלקס תלמה 10%
מיונז 12%
מרכך כביסה בדין ואריאל 12%
פמפרס 15%.

ד. שטראוס מייקרת את מוצריה ב13%

*טיפ של שחר*
*תשארו מחוברים בע"ה החרם יגיע בקרוב מאד* מבטיח לעדכן ברגע שהוא יתחיל.

בנתיים אל תרכשו את החברות האלה.

שימו לב שבסופרים הצטמצמו מאד שקיות החלב. לחברות יש מטרה להעלים אותם ובכך לייקר כל ליטר חלב בעשרות אגורות בלי שנרגיש.
תחפשו דווקא את השקיות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 18/10/2022 22:06:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 19:01 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

אל_קפונה כתב:
לךתדע1 כתבה:

כדי לפתור את הבעיה של המחסור בשקיות חלב חייבים להכניס גם את מחיר החלב שבקרטון לפיקוח, במילים אחרות להשוות את מחירו למחיר החלב שבשקית, בייחוד שהפלסטיק מזהם אז אני מאמינה שהפוליטיקאים יאמצו את הרעיון בחום. בטח, שמתם לב שגם חמאה ישראלית לא ניתן להשיג מאז שהסירו את הפיקוח על המחיר. העצה שמחלבה שלא תייצר חמאה יופעלו סנקציות נגדה, ושוב להכניס את מחיר החמאה לפיקוח.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/10/2022 23:05:41

ראשית חלב 1 ליטר בקרטון זה בפיקוח הקרטון עולה לך שקל
מבחינת זיהום סביבה הקרטון גרוע יותר בגלל שזה קרטון מצופה פלסטיק ויותר קשה למחזר את זה
חמאה לאחרונה לא היה לי שום בעיה להשיג מתוצרת הארץ וגם הם עדיין יותר זולים מהחמאה המיובאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידועה לי שהחלב בקרטון הוא תחת פיקוח . אבל, כתבתי להשוות את מחיר החלב בקרטון למחיר השקית, בכל אופן יש יותר כדאיות למכור את הקרטון מאשר השקית אולי בשל הנזילות הרבות ואולי גם כדי להרגיל את הישראלים לצרוך את תחליפי החלב שתנובה נכנסה לשוק הזה בעוצמה רבה. כמות הפלסטיק שמצפה את הקרטון הוא מזערי לעומת השקית שהיא כולה מפלסטיק .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2022 16:30:57

השקית אמנם כולה ניילון אבל מתמחזרת מאוד בקלות לעומת הקרטון שמצופה בפלסטיק מאוד קשה להפריד בניהם

יש לי קרוב משפחה שזה עיסוקו ממנו אני יודע את הדברים האלו בתחום מיחזור הפלסטיק והניילון

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 19/10/2022 19:03:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 16:03 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לךתדע1 כתבה:

כדי לפתור את הבעיה של המחסור בשקיות חלב חייבים להכניס גם את מחיר החלב שבקרטון לפיקוח, במילים אחרות להשוות את מחירו למחיר החלב שבשקית, בייחוד שהפלסטיק מזהם אז אני מאמינה שהפוליטיקאים יאמצו את הרעיון בחום. בטח, שמתם לב שגם חמאה ישראלית לא ניתן להשיג מאז שהסירו את הפיקוח על המחיר. העצה שמחלבה שלא תייצר חמאה יופעלו סנקציות נגדה, ושוב להכניס את מחיר החמאה לפיקוח.

מבחינת זיהום סביבה הקרטון גרוע יותר בגלל שזה קרטון מצופה פלסטיק ויותר קשה למחזר את זה
חמאה לאחרונה לא היה לי שום בעיה להשיג מתוצרת הארץ וגם הם עדיין יותר זולים מהחמאה המיובאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידועה לי שהחלב בקרטון הוא תחת פיקוח . אבל, כתבתי להשוות את מחיר החלב בקרטון למחיר השקית, בכל אופן יש יותר כדאיות למכור את הקרטון מאשר השקית אולי בשל הנזילות הרבות ואולי גם כדי להרגיל את הישראלים לצרוך את תחליפי החלב שתנובה נכנסה לשוק הזה בעוצמה רבה. כמות הפלסטיק שמצפה את הקרטון הוא מזערי לעומת השקית שהיא כולה מפלסטיק .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2022 16:30:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 15:57 לינק ישיר 

muki28 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסםכנס לסניפי יש חסד ותראה. אני שם כל שבוע ולמעט במבה וקרקר לחמית אין זכר לאוסם
לשופרסל יש כמה מאות סניפים שבהם יש את כל התוצרת של אסם אז אתה רוצה להשליך "מיש חסד" על כל שאר הסניפים?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 10:36 לינק ישיר 

רציף כתב:

מכמונת כתבה:

שופרסל סירבה לייקר מוצרי טרה ובתגובה טרה לא מוכרת לשופרסל

מעולה, נוותר על טרה, על שטראוס, ועל סנו

גם תנובה תעלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 07:03 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסם
כנס לסניפי יש חסד ותראה. אני שם כל שבוע ולמעט במבה וקרקר לחמית אין זכר לאוסם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 07:01 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.
השאלה אם שופרסל מפסידה לקוחות לטובת חנויות שלא מחרימות.
או שדווקא אוסם רושמת הפסדים על מזון שנשאר במחסנים ולא נמכר לצרכן.
להערכתי האישית גם וגם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 00:52 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 00:30 לינק ישיר 

לא קונה באופן אישי כמעט שום מוצר של החברות האליטות, כמו אוסם ודומיהם, סנו ודומיהם, למעט אולי אקונמיקה של סנו, וקטשופ של אוסם כשאין יכין, וברוך השם במבה של שוש הולך יופי והילדים אוהבים את זה לא פחות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2022 00:05 לינק ישיר 

muki28 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.
אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 23:39 לינק ישיר 

muki28 כתב:

השאלה אם שופרסל מפסידה לקוחות לטובת חנויות שלא מחרימות.
או שדווקא אוסם רושמת הפסדים על מזון שנשאר במחסנים ולא נמכר לצרכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 23:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 23:08 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

מעולה, נוותר על טרה, על שטראוס, ועל סנו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 22:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2022 22:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רץ ברשת. שימו לב, יש עליית מחירים, וכדלקמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext