כדי לפתור את הבעיה של המחסור בשקיות חלב חייבים להכניס גם את מחיר החלב שבקרטון לפיקוח, במילים אחרות להשוות את מחירו למחיר החלב שבשקית, בייחוד שהפלסטיק מזהם אז אני מאמינה שהפוליטיקאים יאמצו את הרעיון בחום. בטח, שמתם לב שגם חמאה ישראלית לא ניתן להשיג מאז שהסירו את הפיקוח על המחיר. העצה שמחלבה שלא תייצר חמאה יופעלו סנקציות נגדה, ושוב להכניס את מחיר החמאה לפיקוח.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/10/2022 23:05:41
ראשית חלב 1 ליטר בקרטון זה בפיקוח הקרטון עולה לך שקל מבחינת זיהום סביבה הקרטון גרוע יותר בגלל שזה קרטון מצופה פלסטיק ויותר קשה למחזר את זה חמאה לאחרונה לא היה לי שום בעיה להשיג מתוצרת הארץ וגם הם עדיין יותר זולים מהחמאה המיובאת
ידועה לי שהחלב בקרטון הוא תחת פיקוח . אבל, כתבתי להשוות את מחיר החלב בקרטון למחיר השקית, בכל אופן יש יותר כדאיות למכור את הקרטון מאשר השקית אולי בשל הנזילות הרבות ואולי גם כדי להרגיל את הישראלים לצרוך את תחליפי החלב שתנובה נכנסה לשוק הזה בעוצמה רבה. כמות הפלסטיק שמצפה את הקרטון הוא מזערי לעומת השקית שהיא כולה מפלסטיק .
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2022 16:30:57
השקית אמנם כולה ניילון אבל מתמחזרת מאוד בקלות לעומת הקרטון שמצופה בפלסטיק מאוד קשה להפריד בניהם
יש לי קרוב משפחה שזה עיסוקו ממנו אני יודע את הדברים האלו בתחום מיחזור הפלסטיק והניילון
כדי לפתור את הבעיה של המחסור בשקיות חלב חייבים להכניס גם את מחיר החלב שבקרטון לפיקוח, במילים אחרות להשוות את מחירו למחיר החלב שבשקית, בייחוד שהפלסטיק מזהם אז אני מאמינה שהפוליטיקאים יאמצו את הרעיון בחום. בטח, שמתם לב שגם חמאה ישראלית לא ניתן להשיג מאז שהסירו את הפיקוח על המחיר. העצה שמחלבה שלא תייצר חמאה יופעלו סנקציות נגדה, ושוב להכניס את מחיר החמאה לפיקוח.
ראשית חלב 1 ליטר בקרטון זה בפיקוח הקרטון עולה לך שקל מבחינת זיהום סביבה הקרטון גרוע יותר בגלל שזה קרטון מצופה פלסטיק ויותר קשה למחזר את זה חמאה לאחרונה לא היה לי שום בעיה להשיג מתוצרת הארץ וגם הם עדיין יותר זולים מהחמאה המיובאת
ידועה לי שהחלב בקרטון הוא תחת פיקוח . אבל, כתבתי להשוות את מחיר החלב בקרטון למחיר השקית, בכל אופן יש יותר כדאיות למכור את הקרטון מאשר השקית אולי בשל הנזילות הרבות ואולי גם כדי להרגיל את הישראלים לצרוך את תחליפי החלב שתנובה נכנסה לשוק הזה בעוצמה רבה. כמות הפלסטיק שמצפה את הקרטון הוא מזערי לעומת השקית שהיא כולה מפלסטיק .
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2022 16:30:57
נשלח ב-19/10/2022 15:57
muki28 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסםכנס לסניפי יש חסד ותראה. אני שם כל שבוע ולמעט במבה וקרקר לחמית אין זכר לאוסם
לשופרסל יש כמה מאות סניפים שבהם יש את כל התוצרת של אסם אז אתה רוצה להשליך "מיש חסד" על כל שאר הסניפים?!
נשלח ב-19/10/2022 10:36
רציף כתב:
מכמונת כתבה:
שופרסל סירבה לייקר מוצרי טרה ובתגובה טרה לא מוכרת לשופרסל
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסם
כנס לסניפי יש חסד ותראה. אני שם כל שבוע ולמעט במבה וקרקר לחמית אין זכר לאוסם
נשלח ב-19/10/2022 07:01
חריף_ומקשה כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים. השאלה אם שופרסל מפסידה לקוחות לטובת חנויות שלא מחרימות. או שדווקא אוסם רושמת הפסדים על מזון שנשאר במחסנים ולא נמכר לצרכן.
להערכתי האישית גם וגם
נשלח ב-19/10/2022 00:52
לךתדע1 כתבה:
לא קונה באופן אישי כמעט שום מוצר של החברות האליטות, כמו אוסם ודומיהם,
סנו ודומיהם,
למעט אולי אקונמיקה של סנו, וקטשופ של אוסם כשאין יכין,
וברוך השם במבה של שוש הולך יופי והילדים אוהבים את זה לא פחות,
נשלח ב-19/10/2022 00:05
muki28 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.
אשמח שתביא ראיה ששופרסל הפסיקה למכור מוצרים של אסם
נשלח ב-18/10/2022 23:39
muki28 כתב:
שופרסל מוותרת כבר חודשיים על מוצרי אוסם ולבינתיים לא נראה שאוסם נשברת והלקוחות דווקא כן כי יש מוצרים שהם מונופול ללא תחליפים.
השאלה אם שופרסל מפסידה לקוחות לטובת חנויות שלא מחרימות. או שדווקא אוסם רושמת הפסדים על מזון שנשאר במחסנים ולא נמכר לצרכן.
נשלח ב-18/10/2022 23:11
נשלח ב-18/10/2022 23:08
מכמונת כתבה:
נשלח ב-18/10/2022 22:23