| נשלח ב-19/10/2022 15:27 |
|
| |
אוי נו באמת. פייגלין אולי התבטא בחריפות שהגוש מעניין את הסבתא שלו. אבל הוא הבהיר שרוצה ממשלת ימין. אך ורק ימין. וברור לכל בר דעת שלא היה לו אופציה אחרת חוץ מלשבת עם גוש ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 15:40 |
|
| |
תיאורטית ניתן להקפיא את הריבית.(ביבי, אגב, מומחה בהקפאה של הבטחותיו למיניהם תבדקו כמה הקפאות של בנייה ליהודים הוא הקפיא במשך השנים) אבל, יש את ביבי של לפני הבחירות ואת-ביבי שלאחר הבחירות יש את ביבי שמחזר אחרי מנסור עבאס ויש את ביבי שלא רוצה לשבת על במה אחת עם בן גביר למרות שהוא יודע שאם יש היתכנות שהוא יהפוך לראש הממשלה זה רק אם בן גביר יהיה שר בממשלתו. יש את ביבי שהוא יכניס את בקעת הירדן וצפון ים המלח תחת ריבונות ישראל ויש את ביבי שבשעה עשר בלילה בסגירת הקלפי "שוכח" מכול הבטחותיו כאחרון הנוכלים או כסוחר הרהיטים שקיבל כסף עבור הרהיטים שהוא הבטיח לספק אבל ברח עם הכסף ולא סיפק את הסחורה...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2022 15:46:20
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2022 21:25 |
|
| |
| מאירקה99 כתב: |  | מאירקה99
| רעיונוביץ כתב: |  | פשוט מאוד,
הוא יחזק את הכלכלה,
ואז עליית הריבית תיעצר,
וממילא עלות המשכנתאות לא תעלה. |
|
תשובה ביביסטית מצויה. מן הסתם הוא גם יסיים את המלחמה באוקראינה ואת התוצאות הנילוות אליה. |
|
בינתיים המגלומן שנסע בשבת כדי לסיים את המלחמה ולהביא את המשיח, זה לא היה ביבי. אבל ביבי כן הצליח ליצור כמה שינויים מעניינים בעולם, כמו השינויים ביחס של לא מעט מדינות לישראל, חלקן מוסלמיות, ואפילו שיעיות (זוכרים את קבלת הפנים לביבי באזביג'אן? כמה שליברמן התחנף אליהם זה לא עזר, אבל את ביבי הם העריכו...), אבל גם בודאיסטית אחת. בינתיים לפיד דאג שאוסטרליה כבר לא תכחר בירושלים. מעניין אלו עוד הפתעות הוא מכין לחרדים המזוכסטים מהפורום הזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 10:24 |
|
| |
נתניהו בגל"צ- המשכנתאות משתוללות, הדרך לטפל בזה זה לעצור את האינפלציה. ברגע שאני עוצר את מעגל האינפלציה אני בעצם עוצר את הארנונה. לא התכוונתי שאני יכול לתת צו לעצור משכנתאות כי אין לי סמכות לעשות את זה. https://t.me/SefiOvadiaLiorKenan/4167 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 10:31 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | פשוט מאוד,
הוא יחזק את הכלכלה,
ואז עליית הריבית תיעצר,
וממילא עלות המשכנתאות לא תעלה. |
|
חיזוק הכלכלה (צמיחה מהירה) מובילה עליית מחירים כולל מחירי הדיור וגם להעלאת ריבית
|
|
|
|
|