לא לשכוח! בראש מפלגת יהדות התורה עומדת קבוצה שעדיין לא השיבה את הבנות החטופות! וגונב איש ומכר לנו סיפורים...
לכן מי שמכניס ג שיזכור במי הוא תומך. בקידוש השם או בחילול השם שיהודים מבצעים פוגרומים ביהודים חרדים בעצם יום השבת! כלומר יהדות התורה והשבת... ואיש לא מחה!
מפלגת יהדות התורה לא מענין אותה לא תורה ולא שבת ולא קידוש השם. אם זה היה מענין אותם הם היו מוחים ולו בשפה רפה!
על כן כל איש אשר שםפ שמים יקר ללבו יצביע ש"ס או למפלגה דתית אחרת.
נשלח ב-28/10/2022 13:44
2oo9 כתב:
אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל
לא רלוונטי קטניות ולא רלוונטי אם עוזרים לי או לא. והכי חשוב: הבנת הנקרא: כתבתי בשבחה של משפחת פרוש שהם היחידים (עד כמה שידוע לי) מהאגודה שניסו לתקן ולעזור למשפחות ילדי תימן החטופים למרות שלא הם היו האחראים על משרד הסעד של המדינה באותה תקופה. מותר לך לעצור שניה, לנשום ולהתבונן למה יצא שהבנת הפוך. סולח ומוחל ופוטר אותך מהתנצלות. שבת שלום
נשלח ב-28/10/2022 12:53
2oo9 כתב:
חרדי מציית לרבנים עם כל הקשיים
החרדים יכולים להחליף רבנים מפעם לפעם או לבחור בכותל תחתם ואת זה הם למדו מהרב פורוש, אתה צבוע מתחסד וחסר בושה.
נשלח ב-28/10/2022 12:38
פצקו כתב:
שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.
אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.
אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן
תכלס, רק החרדים אשמים בממשלה הנוכחית הם אלה שנתנו את האפשרות לביבי שלא לקיים את ההסכם עם גנץ וזה בעצם מה שהוביל את ליברמן ואת לפיד להקים את הממשלה הזו ואת הצרות לחרדים. אז לסיכום: לא רק שלהצביע ליהדות התורה עשוי בהכרח להציל אותנו מגורל דומה אלא ההפך הוא הנכון.
נשלח ב-28/10/2022 12:14
שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.
אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.
אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן
נשלח ב-28/10/2022 11:49
אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל
נשלח ב-28/10/2022 09:37
2oo9 כתב:
אפשר גם לציית לרבנים ולהצביע שס ועל הדרך להינצל מהקפידא (ומדין שמים) של המשפחות האומללות שהופרדו/פורקו/כוסחו ע"י אותם גורמים (בין אדם לחברו!!!!!) שעדיין שותפים בכירים במפלגה הזו. (וזה רק בדור הזה. אף אחד שם חוץ ממשפחת פרוש לא עשה חשבון נפש ציבורי על האחריות של המפלגה הזו לפרשת חטיפת ילדי תימן וכו')
מי שמאמין שהאדמו"ר/הרב שלו לוקח את כל האמור עליו ועל צוארו שיצביע ג
נשלח ב-28/10/2022 06:28
נשלח ב-27/10/2022 13:33
גור, אם חייך יקרים לך.
נשלח ב-26/10/2022 22:21
momeir כתב:
momeir
קלעפער כתב:
לא לשכוח! בראש מפלגת יהדות התורה עומדת קבוצה שעדיין לא השיבה את הבנות החטופות! וגונב איש ומכר לנו סיפורים...
לכן מי שמכניס ג שיזכור במי הוא תומך. בקידוש השם או בחילול השם שיהודים מבצעים פוגרומים ביהודים חרדים בעצם יום השבת! כלומר יהדות התורה והשבת... ואיש לא מחה!
מפלגת יהדות התורה לא מענין אותה לא תורה ולא שבת ולא קידוש השם. אם זה היה מענין אותם הם היו מוחים ולו בשפה רפה!
וקל וחומר בן בנו של קל וחומר שהעמידו בראש יהדות התורה 'חמור גרם' , אדיוט מושלם בתכלית השלמות של הטיפשות, טמבל שרק גורם נזק תדמיתי ליהדות החרדית.
הפוך צדיק! בראשות יהדות התורה עומד שוטה גמור, שפטור מכל המצוות (כולל "מצוות" ועשית ככל אשר יורוך - חכו ותראו!). ודווקא זה כבוד גדול שהחרדים נותנים שוויון הזדמנויות לבעלי נכות נפשית. זה ממש פרוגרסיבי, ובפרט לאור המינויים של נשיא ארצות הברית, ראש ממשלת המעבר בישראל, שר הביטחון והשר לביטחון פנים. במובן מסוים זה טוב שבראש יהדות התורה יועמד אדם שיכול לתקשר איתם!!
וקל וחומר בן בנו של קל וחומר שהעמידו בראש יהדות התורה 'חמור גרם' , אדיוט מושלם בתכלית השלמות של הטיפשות, טמבל שרק גורם נזק תדמיתי ליהדות החרדית.
נשלח ב-24/10/2022 16:43
קלעפער
קלעפער כתב:
קלעפער כתב:
יהדות התורה והשבת הבנות החטופות!
למרות שיש לחלק נתתי לך אפשרות להצביע למפלגה דתית אחרת.
חוזרני בי. אין למי להצביע. כל תוספת בכוח המפלגות איזה שלא יהיה אינו בכלל קידוש השם.
מה שנותר זה ענין הגוש, ובשביל הגוש ניתן להצביע ליכוד, אין הבדל בין הליכוד לג או ש"ס.
נשלח ב-24/10/2022 00:50
קלעפער
הדיבוק כתב:
קלעפער כתב:
יהדות התורה והשבת הבנות החטופות!
למרות שיש לחלק נתתי לך אפשרות להצביע למפלגה דתית אחרת.
נשלח ב-24/10/2022 00:48
קלעפער
קהלת כתב:
מעניין ששום גורם משפטי לא מתערב להחזיר את הבנות 'החטופות' לביתן. כנראה שהדברים אפעס לא בדיוק כפי שהפורשים ניסו לצייר לנו.
כבר הסבירו לך שאי תיפקודה של המשטרה אינו מוכיח דבר. אבל התעלמת מהדבר לא פחות חשוב ואלו הפוגרומים בעצם יום השבת. קשה לי להבין אין אפשר לטעון שבכך שמצביעים למחללי השבת ומחללי שם שמים ברבים מקדשים שם שמים. זה חידוש שלא שיערום אבתינו מעולם...
נשלח ב-23/10/2022 21:31
ג'ינג'י, לא כדאי להאכיל את הטרול שטוף-המח הזה.
נשלח ב-23/10/2022 20:32
צידוד שלי, אולי צידוד שלך? אתה אוכל כל לוקש שמאכילים אותך רק בגלל אג'נדה עתיקת יומין ועל סמך זה בונה בניינים ובא בטענות